|

'Onu örnek almalıyız'

Meram Belediyesi Kutlu Doğum Haftası'nı çeştili etkinliklerle kutluyor. Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, önemli gün ve haftalarda farklı programlar düzenlediklerini belirterek, "Peygamber Efendimizi (S.A.S.) sadece bu haftada değil hayatımızın her anında örnek almalı ve onu daha iyi anlamak için çaba sarf etmeliyiz" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 15/04/2012 Pazar
Güncelleme: 18:21 - 15/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
'Onu örnek almalıyız'
'Onu örnek almalıyız'

Meram Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mustafa Cihat konserine yoğun ilgi oldu. Konevi Kültür Merkezi'deki konsere Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Saim Arıtan, diğer protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konserden önce bir konuşma yapan Başkan Kalaycı, önemli gün ve haftalarda farklı programlar düzenlediklerini belirterek, "Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz etkinlikler de Mustafa Cihat konseriyle başlayacak, 20 Nisan'da Ömer Karaoğlu'nun vereceği konserle sona erecek. Peygamber Efendimizi (S.A.S.) sadece bu haftada değil hayatımızın her anında örnek almalı ve onu daha iyi anlamak için çaba sarf etmeliyiz. Müslümanlar olarak birbirimize birlik ve beraberlik içinde kenetlenmemizin gerekli olduğunu belirtmek istiyorum. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu.


MUSTAFA CİHAT KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Daha sonra sahneye çıkan sevilen sanatçı Mustafa Cihat, verdiği konserle büyük alkış aldı. Ünlü sanatçı, yaklaşık 1,5 saat süren konserde sevilen eserlerini icra etti. Konya'nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Mustafa Cihat, "Sizlerin gönülden gelen muhabbeti, ilginiz, alakanız ve bu şehrin manevi bir şehir olması her zaman burayı çok sevmeme vesile olmuştur. Bizi sizlerle buluşturduğu için Meram Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.


ETKİNLİKLER 20 NİSAN'DA SONA ERİYOR

Konserden sonra Başkan Kalaycı, günün anısına ünlü sanatçıya seramikten yapılan semazen hediye etti. Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Yeğin de, kendilerine verdiği büyük destekten dolayı Başkan Kalaycı'ya bir plaket takdim etti. Ünlü sanatçı, programın sonunda albümlerini imzalayarak sevenleriyle sohbet etti. Meram Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, 20 Nisan 2012 Cuma günü saat 20.00'de Konevi Kültür Merkezi'nde Ömer Karaoğlu'nun vereceği konserle sona erecek.


12 yıl önce