|

'Şahinbey sosyal belediyecilikte örnek olacak'

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'e yeni bir dinamizm kazandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Tahmazoğlu, Türkiye'de örnek olacak bir sosyal belediyecilik sergileyeceklerini belirtti.

Ahmet Yavuz
00:00 - 6/02/2009 الجمعة
Güncelleme: 17:36 - 6/02/2009 الجمعة
Yeni Şafak
'Şahinbey sosyal belediyecilikte örnek olacak'
'Şahinbey sosyal belediyecilikte örnek olacak'

AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu, Yeni Şafak Gazetesi Güneydoğu Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Fehmi Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan, medyadan sorumlu Başkan Ömer Nasuhi Güleç ile çok sayıda parti mensubunun katılımıyla yapılan ziyarette Şahinbey ile ilgili sorunlar konuşuldu.

AK Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep halkının talep ve beklentilerini yerine getirebilmek ve Şahinbey'e yeni bir dinamizm kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Şahinbey'de halkla beraber Türkiye'de örnek olacak bir sosyal belediyeciliğin örneğini sergileyeceklerini ifade eden Tahmazoğlu, tüm hizmetleri halkın sesine kulak vererek yapacağına vurguladı.

Tek dertlerinin geleceğe yönelik projeler üretmek olduğunun altını çizen Tahmazoğlu, 'Geçmişte 15 yıl kaderine terk edilmiş bir Şahinbey'de Mevcut Belediye Başkanımız Ömer Can 5 yıl içinde birçok konuya el atmıştı, bizde 29 Martta devralacağımız bayrağı daha yükseğe koymak için elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz. Gaziantep'te yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarımızın bize olan güveni yakinen müşahede etmekteyiz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve Şahinbey'de şehircilik alanında yeniliklere imza atmak önceliğimizidir.'dedi.

Yeni Şafak Bölge Koordinatörü Yaşar Yavuz da, genel ve yerel yönetimlerin hizmetlerini kamuoyuna aktararak halkı bilgilendiren bir medyaya herkesin ihtiyacı olduğunu belirtti.'Bu bağlamda Yeni Şafak Gazetesi Türkiye'de 15 senedir doğru olan her şeyin yanında olduğu gibi, yanlışlarında her zaman karşısında durmuştur. Her alanda sessiz halkın dili olmuştur' dedi.


٪d سنوات قبل