|

Samsun tersaneye kavuşacak

Hükümetin verilen hiçbir sözün altında kalmadığını belirten AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Samsun'a tersane konusunda verilen sözlerin yerine getirileceğini ve kentin cazibe merkezi haline getirileceğini söyledi

Yeni Şafak
00:00 - 17/04/2007 Salı
Güncelleme: 17:16 - 17/04/2007 Salı
Yeni Şafak
Samsun tersaneye kavuşacak
Samsun tersaneye kavuşacak

AK Parti Canik Belde Teşkilatı 10. Danışma Meclis Toplantısı'nı 29 Mayıs Fatih Parkı'nda gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Canik Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Canik Belde Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve mahalle temsilcileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Canik Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir, 4.5 yıllık AK Parti döneminde ekonomiden sanayiye, sağlıktan eğitime bir çok konuda atılımlar yapıldığına dikkat çekerek, yapılan reformların artarak devam edeceğini söyledi. Elbir, "Hükümetin başarılı çalışmalarına yerel yönetimlerin de katkıları eklenince Türkiye çağ atlamış ve yakalanan bu başarı ile milletin hükümete olan güveni artmıştır" dedi.


Hükümetin 4.5 yıllık icraatlarında hep ilkleri gerçekleştirdiğini dile getiren Akyüz, Türkiye'de uzun zamandan beri iktidarda kalmayı hiçbir hükümetin başaramadığını, bunu AK Partinin başardığına dikkat çekti. AK Parti hükümetinin uzun zaman iktidarda kalma sebebini verilen sözlerin yerine getirilmesine bağlayan Akyüz, şöyle devam etti: "Milletin, AK Parti'ye olan güvenini Ordu'da yapılan mitingte de gördük. Türk Milleti'nin partiye olan güveni gittikçe artıyor. Bu güven 4 Kasım seçimlerinde de kendini gösterecektir. Çünkü AK Parti, milleti hiçbir zaman aldatmamıştır. Seçim meydanlarında verilen sözler tek tek yerine getirilmiş ve getirilmeye de devam edilmektedir. "


Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile dünyada itibar sahibi bir ülke haline geldiğini vurgulayan Akyüz, Samsun'un da AK Parti sayesinde cazibe merkezi haline gelmeye devam ettiğini ifade etti. Akyüz, "Samsun özel sektör ve kamu yatırımları ile sağlıkta büyük atılım gerçekleştirdi. Bölge araştırma hastaneleri sayılı illere yapılmaktadır. 2009 yılında tamamlanacak 400 yataklı ve 70 trilyon liraya malolacak bölge araştırma hastanesi en güzel örnektir" diye konuştu. Son zamanlarda insanların AK Parti'yi tersane olayı ile sıkıştırmaya çalıştığını belirten Akyüz, verilen hiçbir sözün altında kalınmadığını tersane konusunda da verilen sözlerin yerine getirileceğini dile getirdi. Belediye'nin çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi veren Belediye Başkanı Osman Genç de merkezi hükümetin ve özel sektör aracılığıyla Canik'e getirilen yatırımlarla beldenin görünümünün değiştirdiğini ve bu değişimin kendilerinin varolduğu süre içerisinde de devam edeceğini bildirdi.

17 yıl önce