|

T.C. ALANYA

.
00:00 - 13/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 21:17 - 12/11/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
T.C. ALANYA
T.C. ALANYA

T.C. ALANYA

3. İCRA DAİRESİ

2014/5717 ESAS

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

TAŞINMAZIN

TAPU KAYIDI : Alanya ilçesi, AVSALLAR mahallesi, Mezarlık mevkii, 300 ada,(11) numaralı parselde kayıtlı 1631,26 M2 alanlı "Arsa" vasıflı taşınmazdaki Binanın 2 . katında 52/1632 Arsa Paylı (12) numaralı MESKEN olup Tam hisse kayıtlıdır.

BULUNDUĞU YER: Yukarıda tapu bilgileri belirtilen 300 ada (11) numaralı parselin; Kuzeyi 3 numaralı Parsel, Doğusu 6 numaralı Parsel,Güneyi Yol, Batısı Yol Parseller ile çevrilidir. Parsel Pafta ve çaplı krokisine aynen uymaktadır.

ADRESİ: Avcılar Mah.Necip Fazıl Kısakürek Cad. Blue Eyes Ap.No:2/12 Avsallar - Alanya

YÜZÖLÇÜMÜ: 1631,26 M2

ARSA PAYI: 52/ 1632

İMAR DURUMU: Parsel,Ayrık nizam %35 taban alanlı 5 kat konut yapımına imarlı olup parselde yapılaşma tamamlanmış kat irtifakı kuruludur.

HALİHAZIR DURUMU :Taşınmaz üzerinde "Blue vEyes Apart." İsimli 5 katlı Bina bulunup,Üzeri çatı, Dışı Akrilik Boyalı,Asansörlü, Merdiveni Mermer kaplama,Sahanlık Granit kaplama Alüminyum Korkuluklu olup tamamı Mesken niteliğindedir.Binanın Her bir normal katında 5'er mesken bulunmaktadır. Parsel çevre güvenlik duvarı yapılmış iç Düzenleme yapılmış, Açık otopark ve Yüzme havuzu mevcuttur.Söz konusu Mesken; Bina 2. katında (Zemin+1. kat üstü) yer alıp Güney-Batı olmak üzere 1 Cephelidir. Giriş kapısı Çelik kapı,Dış doğramaları Pvc-Isıcam-Gizli Panjurlu kapılar Panel kapı, Salon ve Odalar Tabanı Ahşap kaplama,ıslak hacimler Seramik kaplama,Duvarlar Saten Boya olup Mutfak ile salon Birleşiktir. Meskenin Güney-Batı cephesinde 15 M2 alanlı 1 adet Balkonu Bulunup Tabanı seramik

döşeme,Korkuluğu Alüminyum doğramalı Temperli camlıdır. Mesken 1 oda 1 salon ve müştemilatlarından oluşup (54,90 M2 civarında Kapalı Kullanım) 60 M2 civarında Kapalı Alanlıdır.(Merdiven-Asansör payı hariç)

Kıymeti :135.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler : Dosyasındadır

1. Satış Günü : 16/01/2015 günü 10:00 - 10:05 arası

2. Satış Günü : 10/02/2015 günü 10:00 - 10:05 arası

Satış Yeri : ALANYA ADLİYESİ B/2 KAT MEZAT SALONU

Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan ergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/5717 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

B:70547 www.bik.gov.tr

Resmi İlanlar www.ilan.gov.tr''de

9 yıl önce