|

Yenigün'den hayırlı olsun ziyaretleri

Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı ile Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ne (VEDAŞ) giderek, bu kurumlara yeni atanan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adnan Gül
00:00 - 6/02/2009 Cuma
Güncelleme: 17:37 - 6/02/2009 Cuma
Yeni Şafak
Yenigün'den hayırlı olsun ziyaretleri
Yenigün'den hayırlı olsun ziyaretleri

İlk olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı'na atanan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Faik Öner'i ziyaret eden Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e Adalet ve AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu da eşlik etti. Yenigün, Dekan Ahmet Faik Öner ile yaptığı görüşmede, Tıp Fakültesi'nin yeni atılımlarla bölge insanına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da en iyi hizmeti sunacağından kuşku duymadığını söyleyen Yenigün, yeni yönetimin daha iyi bir performans sergileyeceğini umduklarını belirtti.

Daha sonra VEDAŞ'a giden Yenigün, kurum müdürlüğüne yeni atanan Zafer Türün ile görüşerek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.VEDAŞ müdürlüğüne atanan Türün'ü tebrik eden Yenigün, kendisine başarılar dileyerek, kurumların Van için hizmet yarışında olduğunu, kurumlar arası koordinasyonunu sağlanması ile daha iyi sonuçların alınacağını belirtti.VEDAŞ Müdürü Türün de, Belediye Başkanı Yenigün'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, 'En iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz' şeklinde konuştu.


15 yıl önce