T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 19 HAZİRAN 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Vatandaş uyurken değişen gündem

İnsanların sabah uyandıklarında 'ben uyurken neler olmuş' merakıyla televizyonu açtıklarını belirten TV8'de Bu Sabah'ın sunucusu Handan Güçyıl-maz, gecenin bir yarısı kanala gelerek gündeme hazırlandıklarını belirtiyor.

Televizyonlarda sabah haberciliği alanında rekabet gittikçe artıyor. Herkesin uyuduğu saatlerde televizyon kanalına gelerek sabah haberlerine hazırlanan haberciler de bu rekabette en iyi işi çıkarmaya çalışıyor. TV8'de hafta içi hergün 07.00 - 08.00 saatlerinde yayınlanan TV 8'de Bu Sabah'ın sunucuları Handan Güçyılmaz ve Tolga Özdeniz, program için sabah 04:00'te kalkıp yayına hazırlandıklarını, bu duruma alıştıklarını hatta keyif bile aldıklarını söylüyorlar. Program için sabah dörtte kalktığını belirten Tolga Özdeniz "Kanala gelmeden önce haber kanalları, teletex ve internetteki haberlere bir göz atıp ön hazırlık yapıyorum. Yayına girmeden önce ekibimiz tarafından hazırlanan yayın akışına bakıp, konuklarımızla yayın öncesi sohbet ediyoruz. Başarılı ve iyi bir ekiple çalıştığımız için, yaptığım işten keyif alıyorum" diyor.

KAHVALTIDA MANTI KEYFİ

Yayın sonrası yemekli toplantılar yaptıklarını ve bu sırada zaman karmaşası da yaşadıklarını belirten Özdeniz "Güne erken başladığımız için herkesin kahvaltı yaptığı saatlerde zeytinyağlı yemek siparişi veriyoruz, hatta mantı yediğimiz bile oluyor" şeklinde konuşuyor. Gündemin sertliğini, sabahın yumuşaklığında vermeye çalışan bir program yaptıklarını söyleyen Handan Güçyılmaz ise "Diğer programlardan farklıyız, iki tane pozitif sunucusu var. Geceden kalan haberler yerine biraz daha nitelikli ve gece insanlar uyurken 24. saate bağlanan bölümleri veriyoruz. İnsanlar sabah uyandıklarında ben uyurken ne olmuş diye televizyonlarını açtıklarında bu haberleri görme ihtimalleri çok yüksek. Alternatif konu ve konuklarla günü yakalamaya çalışıyoruz" diyor.

  • TELEVİZYON SERVİSİ


    Mehtap Tv, ekrana merhaba diyor

    Türk medyasına yeni bir soluk, düşünce hayatına yeni bir vizyon kazandırmayı amaçlayan Mehtap Tv, test döneminin ardından, 'bir kültür kanalı' sloganıyla tüm günlük program akışlarıyla, bugün yeni yayın hayatına merhaba diyor. Türkiye'nin ve dünyanın kültür birikimlerini, geleneksel değerlerin mirasından güç alarak modern bir dille yorumlamayı amaçlayan kanalın canlı yayın kuşak programlarında sağlıktan, eğitime, ev yaşamından kültürel aktivitelere uzanan bir yelpazesi bulunuyor. İnanç dünyasına ait sorular ve cevaplar, uzman konuklar, renkli portrelerle neşeli sohbetler bu programlarda seviyeli bir dille ekrana geliyor. Öğleden sonra ekrana gelecek canlı yayın kuşaklarında ise kültür sanat ağırlıklı olmak üzere aktüaliteden müzik dünyasına kadar uzanan bir içerik seyirciyle buluşuyor. Ayrıca Mehtap Tv gençlerin geleceğine dair beklentilerini, kariyerlerini, kimliklerini konuşmak ve paylaşmak için ortak bir zemin oluşturmayı amaçlıyor.Kanalda Meryem Akbal, Günışığı'nı, Sedat Dalda, Çınaraltı'nı, Kenan Gürsoy ve Niyazi Öktem Sözün Erdemi'ni, Hamidullah Öztürk ve Selman Kuzu Tefekkür'ü, Rıdvan Kızıltepe Ufuk Ötesi'ni, Faik Bilgi Zamanla Hasbihal'i sunuyor. Uydudan yayınlancak kanalın frekansı şöyle: Türksat 2A 42 E 11951 Vertical (Dikey) SR: 8800 Kbps FEC 5/6


    Tuncer'e kız verecekler mi

    Mahmut Tuncer Show'a bu akşam, Ankara müziğinin sevilen iki sanatçısı Ankaralı Turgut ve Ankaralı Yasemin konuk oluyor. Sanatçıların en beğenilen ve en hareketli parçalarını seslendirdiği programda, her hafta gerçekleştirilen düğün töreni öncesinde, kız istemeye giden Mahmut Tuncer'in yaşadığı zor anlar yayınlanıyor. Programda kızlarını vermek istemeyen ailenin çıkardığı güçlük ekrana geliyor.
    KANAL 7 / 23.00


    Kızıyla imtihan olan bir aile

    Yönetmenliğini Hasan Kaçan'ın üstlendiği Beşinci Boyut, bu akşam sezon finaliyle ekrana geliyor. Başrolünde Cengiz Toraman'ın oynadığı dizide bu akşam hasta kızıyla imtihan olan bir ailenin öyküsü anlatılıyor. Dizinin bu bölümü kısaca öyle; Küçük bir çocukken geçirdiği hastalık Gökçe'de kalıcı zihinsel ve ruhsal hastalıklara sebep olmuştur. Evin annesi Sevil sürekli kızı Gökçe ile ilgilenmekten ailesine ilgi gösteremez. Kızını bu durumda görmeye tahammül edemeyen Ahmet, bu işin böyle devam edemeyeceğini söyleyerek onu akıl hastanesine götürmek ister. Fakat Sevil kızından ayrılmayı istemez. Hayatı boyunca ikinci planda kalmış olan Hande ise kardeşi Gökçe'ye derin bir kıskançlık beslemektedir. Evdeki bu Bu durumdan bunalan Ahmet, iş ortağı Ayten'le yakınlaşır.
    SAMANYOLU / 20.45


    Şeyh Şamil'in köyünden

    Banu Avar'ın sunumuyla ekrana gelen Sınırlar Arasında'da Şeyh Şamil'in köyü ilk kez bir televizyon ekibi tarafından ziyaret ediyor. Dedesi Gimri doğumlu olan Banu Avar'ı Gimrililer bağrına basıyor. Avar, Kafkas tarihini, İngiliz tuzaklarını, soykırım iddialarını ve Gimri ve Derbent'in bugününü ekrana getiriyor. Sezonun bu son bölümünde Gimri'ye yer verilen program, Temmuz ayından itibaren her iki haftada bir tekrar yayınlarla seyirciyle buluşacak.
    TRT 1 / 22.30


    SEVDA ÇİÇEĞİ
    Naşit, oğlunu yola getirme planında

    Gökhan Özen ve Yasemin Hadıvent'in rol aldığı yeni dizide, Leyla babaannesiyle yaşayan bir işportacıdır. Varlıklı bir işadamı olan Naşit, oğlu Selim'i paragöz sevgilisinden kurtarmaya çalışırken Leyla ile anlaşır. Leyla, Selim'i bu kızdan ayıracaktır.
    SHOW / 20.15


    KALP GÖZÜ
    Gerçek huzurla sahte umutlar arasındaki tercih

    Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Kalp Gözü'nde ailesinin istediği kişiyle evlenecekken kendi sevdiğine kaçan genç kızın hazin sonu anlatılıyor. İkinci bölümünde ise gerçek huzuru sahte umutlarla değişen bir kadının öyküsü ekrana geliyor.
    KANAL 7 / 19.45


    İKİ AİLE
    İki ailenin bir evde mecburi ikameti

    Emre Kınay ve İclal Aydın'ın rol aldığı bu yeni dizide, karısını kaybeden Oğuz 3 çocuğuyla, kocasından boşanan Eda ise 2 çocuğuyla yeni bir hayat kuracaktır. İkili birbirinden habersiz aynı evi alır. Onları kazıklayan Ferit'i bulana kadar bu evde yaşamaya kaar verirler.
    STAR / 20.00


    Susuz Yaz
    Kocabaş Hasan köyün tek su kaynağına sahip olabilmek için köylülere eziyet etmektedir. Osman su yüzünden çıkan kavgada hapse girer. Hasan Osman'ın karısı Bahar'a da kötü gözle bakmaktadır. Osman hapse girince dizginleri ele alır.
    Yönetmen: Yılmaz Duru Oyuncular: Yılmaz Duru, İrfan Atasoy, Hamiyet Yankı Yapım Yılı: 1973 Türü: Dram
    KANAL 7 / 14.15

    Hababam Sınıfı Merhaba
    Özel Çamlıca Lisesi'nindeki Hababam geleneği tüm hızıyla devam etmektedir. Deli Bedri okulu kat karşılığı müteahite satmaya karar verir. Bunu engellemek isteyen Fatoş Hoca satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmek için eski Hababamcılardan yardım ister.
    Yön: Kartal Tibet Oyn: Halit Akçatepe, Hülya Koçyiğit, M. Ali Erbil, Zeki Alasya, M. Ali Alabora, Peker Açıkalın
    ATV / 20.30

    Joy Luck Kulübü
    Amy Tan'in kuşaklar arası çatışmalar üzerine kurulu romanından hareketle çekilen film, 2. Dünya Savaşı'nı izleyen yıllarda ABD'ye göçen ve sık sık bir araya gelerek oyun oynayan bir grup Çinli kadının yaşamlarına odaklanıyor.
    Orj Adı: The Joy Lucky Club, Yön: Wayne Wang Oyn: Kieu Chinh, Tsai Chin, France Nuyen, Ming-Na, Tamlyn Tomita
    Cnbc-e / 22.00

    O Şimdi Mahkum
    O Şimdi Mahkum'un ardından çekilen filmde, Levent, yazdığı sitcom'da Athena grubunun solisti Gökhan'ın oynamasını ister. Büyük bir aksilik sonucu başları belaya giren iki arkadaş hapise düşer ve burada Karlıdağ ile karşılaşır.
    Yön: Abdullah Oğuz Oyuncular: Yavuz Bingöl, Burhan Öcal, Gökhan Özoğuz, Levent Kazak, Erkan Can, Zafer Algöz
    KANAL D / 21.45

    Öncelikler
    Biri savunma avukatı diğeri savcı olan karı-koca, bir cinayet davasında karşı karşıya gelirler. Yargılananlar, küçük yaşta bir kıza tecavüz edip öldürmekle suçlanan dört yeniyetmedir. Avukat Andrea, davanın düşmesini talep ederken davayı devralan kocası ile karşı karşıya gelecektir.
    Orj Adı:Question of Privilege, Yön: Rick Stevenson, Oyn :Jessica Steen, David Keith
    TV 8 / 23.00


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi