T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 30 HAZİRAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Türkiye'yi bekleyenler

Gazeteci ve akademisyenlerin katıldığı İskele Sancak'ta Türkiye'yi bekleyen fırsatlar ve tehlikeler konuşuluyor. Egemen Bağış'ın konuk olduğu Eğrisi Doğrusu'nda ise Türk-Amerikan ilişkileri var

Mustafa Karaalioğlu'nun yönettiği İskele Sancak'ta bu akşam Türkiye'nin geleceği konuşuluyor. Gazeteciler ve akademisyenlerin konuk olacağı programda, Türkiye AB ilişkileri, gelecekten beklenenler, seçimler, ekonomi ve gündemdeki gelişmeler etraflıca tartışılıyor. Ekonomiden AB'ye, demokrasiden dış politikaya sorunlar, çözümler, Türkiye'yi bekleyen fırsatlar ve tehlikeler masaya yatırılıyor. Cengiz Çandar, Eser Karakaş, Mehmet Altan, Can Paker, Ömer Lütfi Mete'nin katılacağı programda, Türkiye'yi bekleyenler bütün boyutlarıyla ele alınıyor. Gülören Balcı'nın yapım ve yönetmenliğini üstlendiği İskele Sancak'ta kısa dönemde Türkiye'yi neler bekliyor? Yaz ayları nasıl geçecek? Tansiyon yükselecek mi? Ekonomideki dalgalanma ne kadar sürecek? gibi sorulara cevap aranıyor.
KANAL 7 / 23.40

Egemen Bağış dış politika hakkında soruları cevaplıyor

Taha Akyol'un sunumuyla ekrana gelen Eğrisi Doğrusu'na Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dış İlişkiler Danışmanı Egemen Bağış konuk ediliyor. Amerika'da AK Parti'nin nasıl algılandığını anlatacak olan Bağış, programda ayrıca Türk-Amerikan ilişkilerini ve Avrupa kulislerinde konuşulanları da değerlendiriyor.
Cnn Türk / 15.05 / 23.10


Su altından renkli bir hikaye

Benzerlerinden bir hayli farklı olan köpekbalığı Lenny'yi anlatan Köpekbalığı Hikayesi TV'de ilk kez ekranda. Sualtındaki dünyayı keyifli bir biçimde yansıtan film, arka sokakları, zencileri, tv muhabirleri ve mafyasıyla dünyanın sular altındaki bir versiyonu. Will Smith ve Robert De Niro gibi ünlülerin seslendiğirdiği yapıma, balıkların onları seslendiren oyuncularla benzerlikleri de farklı bir renk katıyor. Filmin konusu kısaca şöyle; Oscar, büyük hayalleri olan, küçük bir balıktır. Lenny ise beyaz renkli bir köpekbalığıdır. Kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. O bir etyemezdir. Oscar'ın söylediği beyaz bir yalan onu hiç beklenmedik şekilde kahramana dönüştürür. Öte yandan Lenny'nin sırrının ortaya çıkması onun da köpekbalıkları dünyasından dışlanmasına yol açmıştır. Bunun üzerine Oscar ile Lenny arasında bir dostluk gelişir. Oscar, büyük bir mafya hesaplaşmasından sonra olay yerinde bulununca işler iyice karışır.

KÖPEKBALIĞI HİKAYESİ

Orj Adı:Shark Tale Yön: Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman
SHOW / 20.40


Şubat Soğuğu'nda heyecanlı veda

Kenan Bal ve Suavi Eren'in rol aldığı Şubat Soğuğu bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda ediyor. Dizinin son bölümünde Mehmet Aziz Tarman, Başar Bey'in organize ettiği suikastten kurtulmaya çalışıyor. Başar Bey ise Tarman suikastini Tahir Mutlu'nun üzerine yıkmayı planlıyor. Kenanlı ve ekibi, Nedim'den önce Tarman'a ulaşmak için harekete geçiyor. Nedim ve Tarman ise hesaplaşmak için karşı karşıya. Tarman'ın kalbi iyice yorulmaya başlayınca karşısına çıkan gizemli bir adam, tüm dünyasını altüst ediyor. Tahir Mutlu'nun ses getiren birlik ve beraberlik çağrısı tüm yurda yayılıyor ve Hoca, Anadolu Platformu için sürpriz bir karar alıyor.
SAMANYOLU / 22.00


Yeni şarkılarıyla Kenan Doğulu

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'da da bu akşam sezon finali var. Pop müziğin güçlü yorumcularından Kenan Doğulu'nun konuk olacağı programda, Doğulu yeni albümünden şarkılar seslendirek. Keyifli bir sohbetin de gerçekleştirileceği programda ayrıca sürprizlere de yer verilecek.
KANAL D / 23.50


ANNEMİN GELİNİ
Sahte gelin bir gün gerçek olursa

Hakan Akçin ve Fatma Karanfil'in rol aldığı Tv filminde, Sultan Hanım'ın ölmeden önceki son isteği oğlu Yusuf'un evlendiğini görmektir. Yusuf da ısrarlar üzerine arkadaşı Hande'yi gelin olarak tanıtmaya karar verir. Hande son anda vazgeçince Yusuf yolda karşılaştığı kızlardan yardım ister.
KANAL 7 / 19.45


KATRE
Damla damla türkülerle

Murat Öztürk'ün sunduğu Katre bu akşam ekrana veda ediyor. Programın bu son bölümünde Erkan Oğur, Mutlu Torun, Hüseyin Sarısaltıkoğlu ve Aysun Eldeniz sevilen eserlerini izleyiciler için seslendiriyor.
TRT 2 / 23.50


IHLAMURLAR ALTINDA
Elif ve Yılmaz birarada, buzlar eriyecek mi

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldıı dizinin sezon finalinde Yılmaz ve Ekrem, Kemal'in intikamını almak için Meral'in peşine düşüyor. Filiz'in beklemediği bir gelişme hayatı hakkındaki kararlarını yeniden sorgulamasına neden oluyor. Elif ve Yılmaz uzun bir süreden sonra bir araya geliyor.
KANAL D / 22.00


Mary Reilly
Marry Reillyy cerrah Henry Jeckyll'in hizmetçisi olarak işe başlar. İrlandalı Mary Reillyy, bir anda yaptığı iksirle kişilik değişimini mümkün kılan Dr. Jeckyll'a en yakın kişi olmuştur. Mary Reilly aynı zamanda başarılı doktorun tek sırdaşıdır.
Orijinal Adı: Mary Reilly Yön: Stephen Frears Oyn: Julia Roberts, John Malkovich, George Cole, Glenn Close, Michael Gambon
Cnbc-e / 22.00

Bir Aşk Hikayesi
Dünya taksici babası Veli ile beraber yaşamaktadır. Musa ve İsmail yakın iki dosttur ve iki dost da Dünya'ya aşıktır. Dünya'yla evlenmeyi başaran Musa kötü bir eş olmuştur. Zamanla Dünya da İsmail'e karşı birşeyler hissetmeye başlamıştır.
Yön: Cemal Şan Oyn: Sezin Akbaşoğulları, Bülent İnal, Şevket Çoruh, Hikmet Karagöz, Macit Sonkan, Ece Özdikici
ATV / 22.30

Shrek
Ürkütücü görünüme sahip olan yeşil canavar Shrek, kendisi için ideal eşi bulmak için yollara düşer. Bir büyücünün kehanetine göre, güzel prenses Fiona ve Shrek arasında bir ilişki gelişecektir. Masal karakterlerinin de yoluna çıkması üzerine Shrek'in hayatı garip ve haraketli bir hal alır.
Orijinal Adı: Shrek, Yönetmen: Andrew Aderson, Vicky Jenson Türü: Animasyon
SHOW / 22.40

B Planı
Fran'in kocası aralarında Joe'nun da bulunduğu bir takım karanlık adamlara borçlanınca öldürülür. Kalan borcunu almaya niyetli olan Joe, Fran'i muhasebeci olarak işe alır. Zamanla üç adam ölür ve Joe, bu adamları Fran'in öldürdüğünü düşünür.
Orijinal Adı: Plan B Yön: Greg Yaitanes Oyn: Diane Keaton, Paul Sorvino, Bob Balaban, Maury Chaykin, Burt Young
TV8 / 23.00

Son Görüş
Ann Culver, trafik kazası sonucu kör olur. Ann'e göz nakli yapılır. Ancak, naklin ardından kendisini öldürmeye çalışan bir adamın hayalini görmeye başlar. Gözlerinin sahibinin Julie adında bir kadın olduğunu ve gördüklerinin Julie'nin ölmeden önce gördüğü son görüntüler olduğunu öğrenir.
Orj. Adı: Deadly Visions Yön: Michael M.Scott Oyn: Nicollette Sheridan, Gordon Currie
STAR / 00.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi