|

Düğün öncesi güzellik tüyoları

Düğün günü, kadın ve erkekler için hayatlarında tüm gözlerin üzerlerinde olduğu en anlamlı gün. Evlenecek çiftler düğünden önce daha da güzelleşmenin yollarını arıyor. Bu özel güne hazırlıkta çiftler için birkaç ipucu hazırladık.

00:00 - 30/05/2010 Pazar
Güncelleme: 21:40 - 29/05/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Düğün öncesi güzellik tüyoları
Düğün öncesi güzellik tüyoları

Düğün gününüz belki de en çok gülümseyeceğiniz gün. Bu günü bembeyaz dişlerle karşılamak isteyenler kliniklerin kapısını çalıyor. Diş beyazlatma, gülme estetiğinde en hızlı yanıt alınan uygulama olmakla birlikte, doktor kontrolünde yapılması gereken, profesyonel görüş gerektiren özel bir uygulama. Özgüveni artıran, kişinin kendini daha rahat hissetmenizi sağlayacak 45 dakikalık bu uygulama en az iki yıl (doktor önerilerine uyulduğu takdirde) kalıcılık beyazlık getiriyor. Murat Özdemir; ArtPlast'ta FDA Onaylı Zoom 2 sistemini tercih ettiklerini, bu yöntemin diğer beyazlatma yöntemlerine göre minimum hassasiyet, maksimum beyazlatma ve maksimum kalıcılık sağladığı için en güvenli seçenek olarak tercih edildiğini ve evlilik planları öncesi en sık tercih edilen uygulamalar arasında olduğunu belirtiyor.

DÜĞÜN VE BALAYI ÖNCESİ BOTOKS VE DOLGU YAPTIRANLAR ARTIYOR

Düğünden birkaç gün önce bile yaptırabilen botoks ve dolgu işlemleri hem kadınlar hem de erkekler tarafından en çok tercih edilen kolay işlemlerden biri. Özellikle düğünden 10 gün önce yaptırılmasının uygun olduğunu belirten Op. Dr. Orhan Murat Özdemir, botoksun kırışıklık tedavisindeki kullanımının dışında terlemeye engel olmak için yapılan cerrahi olmayan pratik bir işlem olduğunu vurguluyor.


Neştersiz incelik: LSS

Bölgesel incelme konusunda radyo frekans ve ses dalgası yöntemlerini bir arada kullanan LSS (LipoSoundSystem) kişiye özel formülleriyle ağrısız, acısız, cerrahi bir işlem uygulamadan bölgesel fazla yağlarınızı azaltıp şekle girmeye yardımcı oluyor. Ota Güzellik Merkezi'nde uygulanan LSS (LipoSoundSystem); medikal estetik ve tıp dünyasında radyo frekans ve ses dalgası sistemini bir arada kullanan ilk yöntem olarak tanımlanıyor.


Nasıl uygulanıyor?

Bu uygulamada 1. Adım olarak; vücudun beslenme sistemi uzman bir diyetisyen tarafından gözden geçirilerek, uygulama ile birlikte yürütülecek 'diyet sistemi' belirleniyor. 2. Adımda; uygulama yapılacak bölgeye radyo frekans uygulanarak yağ dokusu uyarılıyor ve Ultrashape için uygun ortam oluşturuluyor. 3. Adımda ise ses dalgası esasıyla çalışan Ultrashape ile vücutta biriken fazla yağ dokusundaki yağ hücreleri parçalanıyor.18 yaşından itibaren hem kadın hem de erkeklerde uygulanıyor. LSS için seans ücreti 650 TL'den başlıyor.



14 yıl önce