|

Brezilya canavarı

Brezilya''da son yılların en acımasız seri katili özel operasyonla yakalandı. 3 yılda 39 kişiyi öldüren Gomes da Rocha, cinayetleri itiraf etti. 26 yaşındaki seri katil, hedeflerini rastgele seçmiş.

.
00:00 - 18/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:15 - 17/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Brezilya canavarı
Brezilya canavarı
39 CİNAYETİ DE İTİRAF ETTİ

Brezilya polisi sıkı takip sonucu halk arasında panik yaratan seri katili yakaladı. Son zamanlarda sayıları artan cinayetlerden yola çıkılarak 26 yaşındaki güvenlik görevlisi Gomes da Rocha''ya ulaşıldı. Tutuklanan seri katil, işlediği 39 cinayeti itiraf etti. Kurbanlarını rastgele seçen ve tabanca kullanan seri katilin öldürdüğü en küçük kişi 14 yaşında.

HÜCREDE İNTİHARA TEŞEBBÜS

Sorgusunda son derece soğukkanlı davrandığı ifade edilen Rocha, cezaevinde bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulundu. Kurbanları arasında evsizlerin de bulunduğu seri katil, özel bir polis ekibi tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Annesiyle birlikte yaşayan Rocha'nın evinden cinayetlerde kullandığı silah, motosiklet ve çok sayıda plaka bulundu.

Daha önce iki kez motosiklet plakası çalarken yakalanan seri katilin, iki seferinde de serbest kalması cinayetlerine devam etmesine sebep oldu.


10 yıl önce