|

İnfakı anlat, filme dönüşsün

Akabe Gençlik Platformu, teması "İnfak" olan ödüllü bir kısa film senaryo yarışması düzenliyor. Yarışmanın konusu kadar ödülleri ve jüri kadrosu da dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
12:41 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 12:58 - 7/04/2015 Salı
Yeni Şafak

İnsanlığın doğru bir infak tasavvuruna ihtiyacı her gün biraz daha artıyor. Tebessümün, fedakarlığın, azı paylaşmanın, alan elin yanında veren elin de değer kazandığının anlaşılması gerekiyor. Bu doğrultuda Akabe Gençlik Platformu, fedakarlığı, merhameti yardımseverliği, yetimi gözetmeyi anlatmak için bir kısa film senaryo yarışması düzenliyor.


Başvuruların 26 Nisan tarihinde sona ereceği yarışmada seçilen ilk üç senaryo filme dönüştürülecek ve Mayıs ayında yapılacak ödül töreninde birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek.



Zengin jüri kadrosu

Yarışmanın jürisi sinema, televizyon ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden oluşuyor. Yönetmenler Mesut Uçakan, Gökhan Yorgancıgil ve Faysal Soysal'ın yanı sıra, yazarlar Yıldız Ramazanoğlu, Gülcan Tezcan, Yeşim Tonbaz, Zeki Bulduk ile oyuncu-yönetmen Ali Akdal, senarist oyuncu Emrah Kaman, senarist Murat Kaman, oyuncular Sinan Albayrak ve İsmail Hakkı Ürün, yazar-yönetmen Abdulhamit Güler, gazeteci-yazar Bünyamin Yılmaz, Hilal TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Sarıhan ve Yardımeli Derneği Genel Müdürü Erdoğan Karacakaya jüriyi oluşturacak.



#Akabe Gençlik Platformu
#İnfak
#Kısa Film
#Senaryo
#Yarışma
9 yıl önce