Bayramı göremedi

Elazığ''da askeri aracın devrilmesi sonucu Uzman Çavuş Selahattin İlhan şehit oldu, üç asker de yaralandı. Bayramı ailesiyle geçirmeyi planlayan şehidin, keseceği kurbanı da akrabalarına aldırttığı ortaya çıktı.

. Yeni Şafak
Bayramı göremedi
Elazığ''ın Kovancılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Kovancılar''daki Jandarma Özel Harekat Taburu''nda görevli askerleri taşıyan araç, Bingöl-Elazığ karayolunun Çakırkaş köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrildi. Kazada Jandarma Uzman Çavuş Selahattin İlhan (30) şehit olurken, Ali Ceylan, Levent Kaya ve Gürkan Çıplak ise yaralandı.

ŞEHİT ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

Bu arada, şehidin Adana merkez Sarıçam ilçesindeki baba evine gelen askeri yetkililer, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Haberi alan anne Elif ve baba Abidin İlhan gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anneye sağlık görevlileri müdahale etti. Ayakta durmakta zorlanan babayı ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Yaklaşık 3,5 yıldır Uzman Çavuş olarak görev yapan Selahattin İlhan''ın bayramda izin alarak ailesinin yanına geleceği ve keseceği kurbanı yakınlarına önceden aldırttığı öğrenildi.