Erdoğan: Bütün parklar böyle olsun

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftar dönüşünde evinin karşısındaki parkta piknik yapan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, "Bu parkta herhangi bir sıkıntı yok görüldüğü gibi. Temennimiz İstanbul''un bütün parkları böyle cıvıl cıvıl olsun'' dedi.

İha Yeni Şafak
Erdoğan: Bütün parklar böyle olsun
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı iftar programı sonrasında Kısıklı''da evinin karşısındaki Millet Bahçesi Parkı''nı ziyaret etti. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Erdoğan, onların sorunlarını dinledi. Başbakan ile fotoğraf çektirmek için yarışan vatandaşlar, kendisine çeşitli ikramlarla bulundu.

Parktan ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Erdoğan, "Burada da bir park var. İstanbul''un değişik yerlerinde böyle güzel parklar var. Burası da Kısıklı Parkın''da da halkla gayet bütünleşiliyor. Burada herhangi bir sıkıntı yok göründüğü gibi. Temennimiz İstanbul''un bütün parkları böyle cıvıl cıvıl olsun. Heyecan içerisinde olsun, oralarda kin nefret olmasın. Komşu hukuku çok daha farklı bir şekilde gelişsin'' dedi.

Ramazan ayında vatandaşlara yardımlaşma çağrısında bulunan Başbakan Erdoğan, "Herkes birbiriyle icabında sofrasına gidebilsin. Bu akşam burada iftar sofraları kuruldu. Bu sofralarda bu mahallenin sakinleri hatta farklı mahallelerden gelenler var, birlikte oturup yemek yediler. Ben de geçerken ''bir uğrayayım'' dedim. İkramlar, sohbet gayet şu anda coşkulu bir şekilde evime gidiyorum. Çay, kuruyemiş ikram ettiler'' ifadelerini kullandı.