Burak Yılmaz Akhisar'ı seviyor

Akhisar Belediyespor, haftanın kapanış maçında Galatasaray'a Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 2-0'la yenilirken sarı kırmızılı ekibin yıldızı Burak Yılmaz'ı durduramamanın faturasını ödemiş oldu

Haber Merkezi DHA
Galatasaraylı Burak'ın Akhisar aşkı
Galatasaray'ın hücumdaki en büyük silahı olan Burak, 44 gün süren suskunluğunu Akhisar Belediyespor filelerini 2 defa sarsarak gol krallığı yarışından kopmayacağını ortaya koyarken Akhisar Belediyespor'a karşı oynadığı 6 maçta attığı gol sayısını da 8'e çıkardı.

Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de yer aldığı ilk sezon olan 2012-13'ün 5'inci haftasında İstanbul'daki maçta ağları 2 kez havalandıran Burak Yılmaz, 22'nci haftada Manisa'da 2-1 kazandıkları müsabakada 1 gol attı. Geçen sezon 7'nci haftada 19 Mayıs deplasmanında Akhisar Belediyespor'un 2-1 galip geldiği randevuyu pas geçen yıldız futbolcu, 24'üncü haftada Galatasaray'ın evinde elde ettiği 6-1'lik zafere 1 golle katkı koydu.

Burak Yılmaz, bu sezon hem İstanbul'da hem de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda duble yaparak 6 maçta 8 gole ulaşırken Akhisar Belediyespor'un da kabusu oldu.