Her yerde oynarım

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu, hangi bölgede daha iyi oynadığı konusunda bir fikrinin olmadığını belirterek, “Sağ bek oynamak bana güzel geliyor. Şurası benim gerçek mevkim demek de istemiyorum" dedi

Ali Kemal Yazıcı Yeni Şafak

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Salih Dursun, uzun yıllar bir arada oynayan takımların istikrarlarını koruduğunda başarıya ulaştıklarını, bu anlamda kendilerinin sabır ve desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi. Salih Dursun, Trabzonspor Dergisi'ndeki röportajında, sahada görev verilen her yerde oynayabileceğini belirtti. "Bugün burada ön libero ya da sağ bek olarak görev veriliyor ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İşin ilginç tarafı, sağ bek çıktığım ilk maçta Trabzonspor'a gol atmıştım" diyen Dursun, hangi bölgede daha iyi oynadığı konusunda bir fikrinin olmadığını ifade etti. Salih, "Şu anda sağ bek oynamaktan mutlu olduğumu söyleyebilirim. Sağ bek oynamak bana değişik ve güzel geliyor. Şurası benim gerçek mevkim demek de istemiyorum. Alteernatifli oyuncu olmaktan mutluyum. Bir mevkide ihtiyaç duyulduğunda orada oynamaktan ve takıma katkı sağlamaktan mutlu oluyorum" şeklinde konuştu.

Halilhodzic Japonya'da

Japonya Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü için Trabzonspor'dan ayrılan Vahid Halilhodzic ile anlaştıklarını açıkladı. Boşnak çalıştırıcı, Kasım ayında bordo-mavililerden ayrılmıştı.

Başkan rötar yaptı

Dün Trabzon’a gelerek önce teknik direktör Ersun Yanal, daha sonra da yönetim ile bir araya gelmesi beklenen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu zirvesi gerçekleşmedi. Başta Constant konusu olmak üzere görüşülmesi gereken konular rafa kalktı. Başkan'ın eşinin rahatsızlığı nedeniyle gelmediği belirtildi.