Şimdi 1 adım öndeyiz

F.Bahçe Teknik Direktörü, liderliğin tekrar kendilerine nasip olduğunu artık koltuğu bırakmamaları gerektiğini kaydetti. Kartal, “Artık her şey bundan sonra başlıyor” dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Fenerbahçe, Bursasor karşısında son anlarda bulduğu golle kazanırken, teknik direktör İsmail Kartal, sadece bir galibiyet aldıklarını, önemli olanın bunu devam ettirmek olduğunu kaydetti. "Şimdi sadece bir adım öndeyiz. Liderlik bize nasip oldu tekrar. Artık bizim bu saatten sonra bunu devam ettirebilmemiz lazım. Lider olduk diye her şey bitmiyor, artık her şey bundan sonra başlıyor. Eskişehir deplasmanında oynayacağımız maç, en önemli maçımız şu anda" şeklinde temkinli konuşan genç teknik adam, hakemin kararlarıyla kazandıkları eleştirilerine ise “Her şeyin altında bir şey aramanın anlamı yok. Bu bir alışkanlık haline geldi. Her maç Fenerbahçe'den korkan hakemler bahsediliyor. Bu takım lider olmuş kupada gidiyoruz. Bileğimizin hakkıyla maç kazanıyoruz” cevabını verdi. İsmail Kartal, sezonun geride kalan haftaları için yaptığı puan analizinde Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında puan kaybını beklediğini de dile getirdi.


Volkan Demirel iğnelerle oynadı

Çaykur Rizespor maçında beline aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen Volkan Demirel'in kaburgasında iki ayrı yerde çatlak olduğu belirtildi. Lige verilen arada yoğun bir tedavi uygulanan tecrübeli kaleci, Bursaspor maçına da ağrı kesici iğneler ve
darbeye dayanıklı özel bir bandajla sahaya çıktı.