Nagehan yayından sonra mesaj atıyor!

CNN Türk'ün Aykırı Sorular programını hazırlayıp sunan başarılı sunucu Enver Aysever, TVNET'te yayınlanan Son Baskı'nın bugünkü konuğu oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Nagehan yayından sonra mesaj atıyor!

Aysever, canlı yayında Veyis Ateş'ten gelen soruları yanıtladı. Dört Bir Taraf programındaki partneri Nagehan Alçı için: "iktidarların ezberlerini tekrarlıyor" diyen Aysever, sürekli tartıştığı Alçı'yı Pazartesi günü, Aykırı Sorular'da konuk edeceğini de açıkladı.

İşte Ateş ile Aysever'in sohbeti:

Veyis Ateş: Dört Bir Taraf mı Aykırı Sorular mı?

Enver Aysever: Aykırı Sorular Gazeteci ya da düşünen insan sürekli sorgulamak durumundadır. Siyasal âlem ve her türlü iktidarın ezberlerini tekrarladığı zaman benim canım sıkılır.

Veyis Ateş: Nagehan böyle mi yapıyor?

İKTİDARLARIN EZBERLERİNİ TEKRARLIYOR

Enver Aysever: Nagehan böyle yapıyordu. Bunu yayında söyledim. Pazartesi Aykırı Sorular'a çıkacak. Ben Nagehan! Diyorum ki : "sen iktidarların ezberlerini tekrarlıyorsun" Nagehan da diyor ki: "Sen de müzmin muhalifsin bir şeyden anlamıyorsun". Aramızdaki seviye bu şekilde olunca da kavga çıkıyor.

Veyis Ateş: Kamera arkasında da mı böylesiniz?

Enver Aysever: Şöyle: Bir hiçbir zaman nezaket sınırlarını aşan, tartışma içerisine girmiyoruz.

Veyis Ateş: Ama bazen çok geriliyorsunuz..

HEMEN EVE GİDİYORUZ KAVGA ETMEMEK İÇİN

Enver Aysever: Ama o zaman rol yapmıyoruz. Hemen eve gidiyoruz rol yapmamak için. Mesela benim bazı programlar da çok sinirlendiğim, haksız bulduğum davranışları oldu Nagehan'ın. Belki benim de ona karşı olmuştur.

Veyis Ateş: Bir sonraki programa kadar konuşmadığınız oluyor mu?

EVE GİDİNCE BİR MESAJ GELİYOR: "YA PROGRAMDA ABARTTIK GALİBA"

Enver Aysever: Bir sonraki programa kadar konuşmadığımız oldu ama genellikle bir program öncesinde bir biçimde o gerilimin azaltılacağı bir diyalog hali yaratılıyor. Bazen editör o diyaloğu kuruyor. Bazen Altan Abi kuruyor. Bazen Nazlı Hanım kuruyor. Bazen eve gidince bir mesaj geliyor: "Ya programda abarttık galiba" oluyor. Aslında bunun olumlu tarafı var demek ki biz sahiciyiz. Yapay, plastik kurmaca insanlar değiliz. Olumsuz tarafı şu: "Türkiye'nin bu gerilime ihtiyacı yok. Yani bunu iyi dengelemek lazım.