T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

T E L E V İ Z Y O N

BELADAN KAÇIŞ YOK!

Jimmy, eşi Bev ve kızı ile hayat mücadelesi vermektedir. Jimmy'nin kuzeni Ronnie karavanıyla işe başladığında bütün terslikler başlar. Karıştığı cinayet, hapis ve kandırmacıyı beraberinde getirir. Jimmy ve ailesi memur Calvin, Little Junior tarafından takibe alınır. Jimmy'nin kendini bu beladan kurtarması oldukça zor olacaktır.

ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜ

Türü: Yabancı Film Yayın Günü: 06 Mayıs 2002- Pazartesi Yayın Saati: 22:30 Türü: Macera, 1995 Orijinal Adı: Kiss Of Death Yönetmen: Barbet Schroeder Oyuncular: Nicolas Cage, David Caruso, Helen Hunt, Kathryn Erbe, Samuel L. Jackson.


Altan'la yüksek sesli düşünceler
tv8'in ilgiyle izlenen programlarından Sesli Düşünceler'i hazırlayan başarılı televizyoncu Sedef Kabaş, bu akşamki programına gazeteci yazar Mehmet Altan'ı konuk edecek. Altan, gazetecilik, köşe yazarlığı ve Türkiye'nin siyasi durumu konusunda düşündüklerini yüksek sesle ifade ederken, Sedef Kabaş'ın sorularını cevaplayacak .
Tv8-18.45


SEYRİ ŞAHANE Seyri Şahane
"Kaaaaaa an, sen bizim..." Ümmühan Atak: "BBG evinde bir akrabam, arkadaşım olsaydı, birinci olup kazanması için her akşam telefonun başına oturup, yarışmacı numarasını tuşlar mıydım acaba? Sahi, yarışmacıların yakınları telefonun başına hep "safiyane" duygularla mı oturuyor? Hiçbiri, yarışmacı evden çıkınca, ya da birinci olunca karşısına geçip "Bak ben senin için 241 kez oy kullandım. Aha, fatura burada. Şu 150 milyardan sana kalanını... Hani nasıl desem" derler mi ki? Ya, BBG'de hiç tanıdığı olmayanlar? Onlar neden gece yarılarına kadar "Kaaaaaa an, sen bizim herşeyimizsin..." diye bağırıp, sabahları taksiye binen Hakan'ı işaret parmaklarıyla tehdit ediyorlar? Kim bu "tanımadık" ve "fedakar" oy kullanıcılar? Onlar için, "çıkar" mevzuu sözkonusu olamaz değil mi? Yoksa yine benim bilmediğim bişey mi kazanıyorlar aslında? Mesela; haz... Bir kişiyi saf duygularla, karşılıksız desteklemenin 'haz' dışında benim tahmin edemediğim yararları olabilir mi? Mesela; spor, sağlık... Her akşam dışarlarda bağırmak ses tellerine, üşümek vücut direncini artırmaya mı iyi gelmekte? BBG evininde bir akrabam yok. Çıkıp destek turlarına, "Kaaaaaa an, sen bizim..." diye bağırmadığım için kendimi ne kadar suçlu, eksik hissetmeliyim? Yok, olmayacak.. Gideceğim... Ses tellerimi açmak, seneye daha az hastalığa yakalanmak için bu akşam BBG evinin duvarında bağırmazsam bana da "seyirci" demesinler. "İzleyici" desinler... "izci" desinler, "televizyon kanallarını gezen" desinler..."

 
Fener, kömür ocaklarında
Yardıma muhtaç insanlara umut ışığı olan Deniz Feneri Anadolu'yu dolaşıp yardım ulaştırmaya devam ediyor. Deniz Feneri 81 il 40 bin aile ve her ilde 500 yoksul aileye yardım projesi çerçevesinde bu hafta sekizinci il Zonguldak'ta. Yerin yüzlerce metre altındaki hayat mücadeleleri, kömür ocaklarında çalışan yoksul aileler Deniz Feneri'nde ekrana geliyor. Programda ayrıca İstanbul'da bir ormanda babasıyla sırtında odun taşıyan gencin hikayesi, sınavı kazandığı halde üniversiteye parasızlıktan gidemeyen gencin dramıyla,Mersin'den yazdığı mektupla Deniz Feneri'ne ulaşan küçük Şükriye'nin ameliyattan sonraki mutluluğu ekrana taşınıyor.
Kanal 7-21.10

Ey ruh! Geldinse hemen git!
Hıdır Baba'nın Ruhu 7 Numara'da. 7 Numara halkı korku ve panik içindedir. Kapıya gelen bir adam, Zeliha'ya evin altında Hıdır Baba'nın gömülü olduğunu ve daha önceki sahiplerini kaçırttığını söyler. Evden çıkmazlarsa tepesi atan Hıdır Baba'nın neler yapabileceğini de ekler. Zeliha'yı bir korku alır. Eve okunmuş sular, tohumlar serper, dualar okur. Gençler önceleri gülüp dalga geçerken ardı sıra gelişen olaylara bir açıklama getirmeyince korkmaya başlar. Evde olup, biten ve tuhaf gibi görünen her şeyin aslında bir açıklaması vardır.
Trt-1-20.45

Avrupa ırkçılığa mı gidiyor?
Türk basınının usta kalemleri Etyen Mahçupyan ve Ali Bulaç'ın Düşünce Ekseni programının bu haftaki konuğu Prof. Dr. Ahmet İnsel. Programda, Avrupa'da güçlenen sağ siyasetin AB için bir tehdit oluşturup oluşturmayacağı ve bu durumun Türkiye AB ilişkilerini nasıl etkileyeceği tartışılacak. Stv-23.15
6 Mayıs 2002
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED