T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
E K O N O M İ 11 ARALIK 2005 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Transit ve Connect'e yılın aracı ödülü

Ford Transit ve Ford Transit Connect, İngiltere Otomobil Filosu İşletmecileri Derneği (ACFO) tarafından düzenlenen "2005 Yılı Filo Otomobili Ödülleri"nde kendi sınıflarında birinci oldular. Araştırmada araçlar "kullanım performansları, genel maliyetleri ve kullanışlı olma" gibi kriterlere göre değerlendirildi. Ford Transit Connect'in bu ödüle üçüncü kez layık görülürken, Ford Transit ise 11 yıldır İngiltere'nin en sevilen ticari aracı olarak rakipsizliğini korudu.


Volvo, 'Britax' ile işbirliği yaptı

Çarpışma testlerinde, arkaya dönük olarak oturmanın bir çocuk için en güvenli seyahat yöntemi olduğu sonucuna varan Volvo, bu tür çocuk koltuklarını teşvik etmek amacıyla tüm bayilerinde Britax'ın ISOFIX bağlantı sistemiyle kullanılan arkaya dönük çocuk koltuğunu satışa sunmaya başladı. Britax koltukları Volvo bayilerinde 0+ yaş grubu bebekler ile 3 ve 4 yaşından daha büyük çocuklar için olmak üzere 2 çeşit olarak sunulacak.


Yokohama'nın daha güvenli kış lastikleri

Türkiye distribütörlüğü Baytur A.Ş. tarafından yürütülen Yokohama, kış koşullarında kusursuz yol tutuşu sağlayan Zeruma teknolojisiyle ürettiği üç yeni lastiği piyasaya sundu: Yüksek performans araçları için geliştirilen yeni AVS Winter (V901), küçük araçlar ile minivanlar için tasarlanan yeni Yokohama Winter*T (F601) ve 4x4 araçlar için sunulan kış lastiği Geolander I/T+ (G071).


"En Sevdiğim Fiat Günleri" başladı

Fiat'ın 31 Aralık'a kadar sürecek "En Sevdiğim Fiat Günleri" kampanyası boyunca Fiat modellerinde 12 aya %0 faizle kredi desteği ve sınırlı sayıdaki "Özel Fırsat" modellerinde şaşırtıcı avantajlar bulunuyor. Kampanya süresince, tüm Fiat servislerinde, ücretsiz check-up, periyodik bakım parçaları ve işçiliklerinde yüzde 20, Opar markalı akülerde yüzde 10 indirim sunuluyor.


HP2 Enduro'ya Best Show ödülü

BMW Motorrad model yelpaze- sine yapılan son ilave olan HP2 Enduro modeli, Paris'teki "Mondial du Deux Roues"da dünyanın önde gelen motosiklet tasarım-cıları tarafın-dan "Best of Show" seçildi. 105 bg güce sahip olan HP2, günümüzde var olan en güçlü, yolda kullanımı yasal, çift silindirli enduro motosiklet olma ünvanına sahip.


Vespa-Pıaggio'da kış kampanysı

İtalyan yaşama tarzının sembolü olan Vespa- Piaggio'da 24 aya kadar vade ve "0" faizli kış kampanyası var. Üstelik Medline'nın 365 gün ve 24 saat geçerli acil sağlık hizmetlerinden 1 yıl süresince ücretsiz yararlanma hakkı da kampanyaya dahil. ayrıntılı bilgiyi www. vespaturkiye.com / www.piaggioturkiye.com internet adresinden alabilirsiniz.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi