T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 11 ARALIK 2005 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  Hayat
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

İbo'nun rakibi Yıldız

Yıllardır sürdürdüğü İbo Show'la büyük beğeni toplayan İbrahim Tatlıses, ATV'ye transfer olunca Star, boşluğu Tatlıses'in vazgeçilmez konuklarından Yıldız Tilbe ile doldurmaya çalışacak

Star televizyonunda bu akşam Yıldız Tilbe'nin sunacağı yepyeni bir eğlence programı başlıyor. Pazar akşamları İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un ATV'ye transfer olması nedeniyle oluşan boşluğu bundan böyle Yıldızların Altında adlı Talk-Show'u ile Yıldız Tilbe doldurmaya çalışacak. Geçtiğimiz hafta ATV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan İbo Show, en çok izlenen eğlence programı oldu. Aynı saatlerde Star ekranlarında yayınlanan İbo Show'un eski bölümleri de yüksek rayting aldı. Ancak Star TV yönetimi bu tutumu ile yayıncılık etiğine aykırı davrandığı iddiasıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. İbrahim Tatlıses de ATV'deki ilk programında bu duruma tepkisini sert bir biçimde dile getirdi. "Hala İbo Show'a muhtaçsınız" diyen ünlü sanatçı, "Ama beni benimle vuramazsınız. Biz canlı canlı ATV'deyiz. Diğerleri mefta. Yayıncılık üslubuna uymayan bir hareket bu. Esefle kınıyorum" şeklinde konuştu.

İKİ ESKİ DOST RAKİP OLDULAR

Bu hafta ise sürpriz bir kararla eski programları yayınlamaktan vazgeçen Star TV yönetimi, İbo Show'un karşısına yeni bir programla çıkmak için kolları sıvadı ve İbo Show'ların vazgeçilmez konuğu Yıldız Tilbe ile anlaştı. Böylelikle iki eski dost, birbirine rakip oldu. Bu akşam ilk kez ekrana gelecek Yıldızların Altın'da adlı programında Tilbe, halk müziğinin beğenilen seslerinden İzzet Yıldızhan ile Türk Sanat Müziği'nin sevilen sanatçısı Muazzez Ersoy'u ağırlamaya karar verdi. Sanat müziği ve halk müziğinin usta isimlerini ağırlayan Tilbe'nin rakibi Tatlıses ise programında genç isimlere yer vermeyi tercih etti. Tatlıses'in konukları pop müziğinin öne çıkan isimlerinden İsmail YK, Zeynep Dizdar ve Meyra Tatlıses'e konuk olacak.

Star televizyonundan izleyicinin aşina olduğu, oryantel Didem'in dans gösterileri veilgiyle izlenen Cano'ya yapılan itiraflarların ekrana geleceği İbo Show'da ayrıca eski programlarda yer alan sevilen bölümlerden oluşan Nostalji köşesi de yer alacak. Şarkıları, dansları ve ilginç sohbetleriyle tanınan Tilbe'nin programının bu ilk bölümü ise izleyici için sürpriz olacak.


Sorak, formda

Taylan Kümeli'nin hazırlayıp sunduğu Taylan Kümeli'yle Formda Hayat, doğru beslenmenin ve yaşam kalitesini yükseltmenin ipuçlarını vermeye devam ediyor. Kümeli, kimi zaman fazla kilolarından kurtulmuş kişilerin başarı öykülerini ekrana getiriyor kimi zaman da ailelerin yemek masalarına konuk oluyor birikimlerini paylaşıyor. Taylan Kümeli'yle Formda Hayat'a bu hafta, Vizontele ve Gora filmlerinin yönetmeni Ömer Faruk Sorak konuk oluyor.
ATV / 11.45


Yaşasın hayat

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve Sonay Dikkaya'nın hazırladığı Yaşasın Hayat bu hafta orta yaş döneminde bağışıklık sistemini ele alıyor. Bağışıklık sistemi rahatsızlıkları ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için neler yapılması gerektiğinin konuşulacağı programın Lale Mansur konuk oluyor. Sonay Dikkaya ve Osman Müftüoğlu konukları ile sağlıklı yaşam üzerine sohbet ediyor.
NTV / 12.05


Şaman, kötü ruhları kovuyor

Seyfullah Türksoy'un hazırlayıp sunduğu Türksoy'la İpekyolu'nda bu hafta bir Şaman ayininden görüntüler ekrana geliyor. Yaşayan en kıdemli Şaman Resul Dede'nin kötü ruhları kovduğu ayinin ekrana geleceği programda ayrıca Kazak kızı Akarke, yüzlerce Türkçe şarkı ve türküyü Tanrı dağlarının eteklerinde İpekyolu izleyenleri için söyleyecek.
KANAL 7 / 15.30


Tuna Kiremitçi Hızlan'a konuk

Doğan Hızlan'ın hazırlayıp sunduğu Karalama Defteri'ne bu hafta Tuna Kiremitçi konuk olacak. Programda, Cüneyt Ülsever'den Topal Devrimci Cinayeti'nin ve Prof. Dr. Koptagel İlgün'den Toplum Kalkınmasında Örnek Liderı kitabına konu olan Hüseyin Köycü'nün öyküsü ekrana gelecek. CNNTÜRK / 12.10


Melih Gökçek kulis yapıyor

Üç büyük gazetenin Ankara temsilcileri Nur Batur, Fikret Bila ve Murat Yetkin'in hazırladığı Ankara Kulisi'ne bu akşam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk oluyor. AK Partili belediyeler ve içki yasağına ilişkin soruları yanıtlayacak olan Gökçek, olası susuzluk iddialarına da yanıt verecek. CNNTÜRK / 11.05


Son yüzyılda Asya politikaları

İbrahim Uslu'nun sunumu ve Sabahattin Zaim'in anlatımıyla ekrana gelen Türkiye'nin Son Yüzyılı'nda bu hafta, Türk İslam kimliği, Orta Asya'daki Türk Cumhuriyetleri ile olan ilişkiler, cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren Orta Asya Türkleri ile yapılan ortaklıklar ve Türkiye'nin Orta Asya politikaları ele alınacak.
KANAL 7 / 12.00


SON KANIT
Senatörün kızı öldürülüyor

Adli Tabip Jordan ile arkadaşları yine zorlu bir görev bekliyor. Başkanlık seçimlerine aday olan senatörün kızı, ormanlık alanda ölü olarak bulunuyor.
TGRT / 24.00


NEFES NEFESE
Aydan sınıfa yetişecek mi ?

Başrollerini Sinem Kobal ve Hakan Ural'ın üstlendiği Nefes Nefese'nin bu akşamki son bölümünde, Ömer, Aydan için öğrencileri esir alınca, sınıfta itiraflar başlıyor.
ATV / 23.00


KADIN İSTERSE
Alev'in oyunu devam ediyor

Alev, Zafer'in geçmişiyle ilgili önemli bağlantıları olan Barış Gürsoy'la görüşür. Zafer, Barış'la karşılaştığında sırrının ortaya çıkmasından endişe eder.
SHOW / 22.00


TUZAK
Evlat sevgisi tuzağa düşür

Şahin Çelik ve Vugar Aliyev ve Seçil Buket'in rol aldığı Tuzak'ta bu akşam, evlat sevgisi yüzünden şeytanın tuzağına düşen bir annenin öyküsü anlatılıyor.
KANAL 7 / 21.30


Onurlu Topraklarda Yürüme
Kızılderililerin barış ve huzur içinde kendi topraklarında yaşamalarını sağlaması içinJohn Clum, vekil olarak San Carlos'a gönderilir. John Clum burada hem Apaçilerle hem de orduyla mücadele etmek zorunda kalır.
Orijinal Adı: Walk The Proud Land Yön: Jesse Hibbs Oyn: Audie Murphy, Anne Bancroft, Pat Crowley
TRT 1 - 10.45

Kırmızı Saçlı Kız
2. Dünya Savaşı sırasında Nazilere karşı mücadele veren Hollandalı direnişçilerin öyküsünü anlatan film, direnişin liderlerinden Hannie Schaft'ın öyküsünü Hannie'nin en yakın arkadaşının ağzından anlatıyor.
Orijinal Adı: The Girl With The Red Hair Yön: Ben Verbong Oyn: Renée Soutendijk, Peter Tuinman, Loes Luca
Cnbc-e - 11.30

Red Kit Daisy Kasabası
Vahşi batının gölgesinden bile hızlı silah çeken kovboyu Red Kit'in hikayesi, yerliler, haydutlar, silahşörler ve tabii ünlü dalton kardeşlerin yanında sadık beyaz atı Düldül ve sevimli köpeği Rintintin ile birlikte ekrana geliyor.
Orj Adı: LUCKY LUKE Yönetmen: Terence Hill Oyuncular: Terence Hill, Nancy Morgan, Fritz Sperberg, Ron Carey,
Kanal 7 / 16.30

O Şimdi Asker
Yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın yaptığı film, Çanakkale 11. Er Eğitim Tugayı'nda askerliklerini bedelli olarak yapan farklı sınıflardan ve kültürlerden gelen bir grup askerin 28 günde başından geçen hikayeleri anlatıyor.
Yön: Mustafa Altıoklar Oyn: Özcan Deniz, Mehmet Günsür, Levent Kazak, Ali Poyrazoğlu, Pelin Batu
KANAL D - 20.00

Dakikaları Sayanlar
Filmde, hayatlarını kurmak ve hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir kredi firmasında geçici işlerde çalışmaya başlayan fakat kendilerini, soğuk ve kişiliksiz bir ofis ortamında bulan 4 kadının öyküsünü anlatıyor.
Orijinal Adı: The Clockwatchers Yön: Jill Sprecher Oyn: Parker Posey, Toni Collette, Lisa Kudrow
TV8 - 01.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
TGRT: İst. (212) 454 56 00      Ank. (312) 441 34 00
KANAL 7: (212) 612 90 90       STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85   FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00     STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11       atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01      tv8: (212) 288 51 52
CNBC-e: (212) 335 00 00         NTV: (212) 335 00 00
KANAL A: (312) 318 69 70       RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi