AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Bugünkü Yeni Şafak
S P O R
Asabiyim ben

"Gol atamamak beni strese sokuyor" diyen Hakan, İzmir dönüşü arkadaşlarından ayrı oturup, kimseyle konuşmazken, yakın çevresine "Sezon sonu futbolu bırakabilirim" dedi

ONLAR KADAR SEVİNDİM

Hakan Şükür, Ümit Karan ve Necati Ateş'in Vestel Manisa'ya attığı güzel gollere sevindiğini söyledi. Gerets'in kendisini oyundan almasına sinirlendiği gözlenen Hakan, "Onları kıskanmam kesinlikle söz konusu olamaz. Goller sonrası en az arkadaşlarım kadar sevindim. Ancak bir türlü golsüzlüğümü bozamamam beni üzüyor. Gol atamadıkça strese giriyorum" dedi.

KİMSEYLE KONUŞMADI

Hakan Şükür'ün İzmir dönüşü uçakta kimseyle konuşmaması ve içine kapanması dikkat çekti. Gol atamamanın ve oyundan erken alınmanın üzüntüsünü yaşayan Hakan, yolculuk sırasında başkan dahil kimseyle konuşmadı. Yolculuk öncesi takım arkadaşlarından ayrı oturmayı tercih eden Hakan, uçağın kalkmasını herkesten ayrı olarak VİP salonunda bekledi.

GÜRSOY'DAN DESTEK

Golcü futbolcunun yakın arkadaşlarına, "Sezon sonu futbolu bırakabilirim" dediği öğrenildi. G.Saray İkinci Başkanı Ergün Gürsoy gol atamadığı için eleştirilen Hakan'a sahip çıktı. Gürsoy, "Hakan, bunu belirli dönemlerde hep yapıyor. Hakan'ın buna benzer suskunluğu geçmiş dönemlerde de olmuştur. Hakan, bu sıkıntıları aşacaktır" dedi.

  • SAVAŞ ÇORLU

    Forvet, iki hafta Ümit ile Necati'nin

    Sakatlık haberleri şaşkınlıkla karşılanan Hakan Şükür'ün yokluğunda, taraftarın istediği ikili oynayacak.

    Galatasaray'ın Vestel Manisaspor ile oynadığı maçta sakatlandığı belirtilen Hakan Şükür'ün 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Dün bilgisayarlı tomogrofisi çekilen Hakan'ın sağ ve sol ayak aşil tendonunda ödem tespit edildiği belirtildi. Kulüp doktoru Murat Çevik, "Hakan'ın İki aşil tendonunda da ödem var. Sağlık kurulumuz, bu ödemlerin üstüne gidilirse kronikleşebileceği kararını verdi. Tedavisi, 1-2 hafta sürecek'' dedi. Çevik, golcü futbolcunun sol ayak serçe parmağında da çatlak tespit edildiğini, bunun için tedavisine de başlandığını söyledi. Bu durumda, G.Saray forveti Ümit Karan ve Necati Ateş'e kalırken, Hakan'ın sakatlığının ciddi olmadığı, son dönemdeki huzursuzluğu nedeniyle kendisine bir anlamda izin verildiği belirtiliyor.

    Kıran: Hocamız da kadromuz da süper

    Galatasaray Asbaşkanı Turgay Kıran, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek oynadıkları başarılı futbolu sezon sonuna kadar devam ettirmek istediklerini söyledi. Çok kaliteli bir kadrolarının olduğunu belirten Kıran, "Bizim hocamız ve kadromuz süper. Sezon başında yaptığımız transferlerle de iyi bir ekip oluşturduk. Göze hoş gelen, taraftarımızı memnun eden bir futbol oynuyoruz." dedi.



  • 20 Eylül 2005
    Salı
     
    Künye
    Temsilcilikler
    Abone Formu
    Mesaj Formu
    Online İlan

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği
    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi
    Dünya
    | Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon
    Sağlık
    | Arşiv | Bilişim | Dizi

    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
    © ALL RIGHTS RESERVED