T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 4 HAZİRAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Fener için imza attım

"F.Bahçe'ye giderim" demediğini belirten G.Saraylı Ümit Karan, "Benim için en güzel olay F.Bahçe'ye karşı oynamak. Fatih Terim zamanında sırf Fener'e karşı oynamak için sözleşme yeniledim" diye konuştu.

G.Saray'ın en büyük hücum silahlarından Ümit Karan, Yeni Şafak'ın sorularını yanıtlarken, ilginç açıklamalarda bulundu. İlk olarak Tümer'in F.Bahçe'ye transferi sonrası kendisine atfedilen sözlerle ilgili konuşan Ümit, "Ben hiçbir zaman F.Bahçe'ye gideceğimi söylemedim. Şartlar elverdiği sürece futbol hayatımı G.Saray'da sürdürmek istiyorum. Bir yıl daha kulübümle sözleşmem var. Ancak kulübüm benimle anlaşmak istemezse gelecek tekliflere bakarım. Kovulana kadar G.Saray'dayım" diye konuştu.

ARTIK KADIKÖY'DE DE YENECEĞİZ

F.Bahçe'ye transferi değil, rakibi olarak oynamayı sevdiğini anlatan Ümit, "F.Bahçe ve Beşiktaş'a karşı oynamak çok güzel. Özellikle Fener'e karşı oynamak önemli. 2004'te Fatih Terim zamanında bir F.Bahçe maçında oynayabilmek için fedakarlık yaparak 3 yıllığına sözleşme yeniledim" dedi. Ümit, son maçta sakatlık yüzünden oynayamamanın kendisini üzdüğünü belirtirken, Kadıköy'de F.Bahçe'ye karşı şanslarının tutmadığını, yeni sezonda bunu kıracaklarını kaydetti.

Manisa'daki golümü hâlâ seyrediyorum

Geride kalan sezonda en güzel golü, Vestel Manisaspor'a attığını söyleyen Ümit Karan, "Gerçekten güzeldi. Hala bu golü internet sitelerinden indirip indirip izliyorum. Bu gol sonrası Van Basten yakıştırmaları bile yapıldı. Ama ben bunlarla yetinmem. Yeni sezonda daha değişik goller atmak için çalışacağım. Rövaşata gollerim klasikleşti. Şimdi görülmemiş vuruşlar için çalışıyorum" diye konuştu. Sakatlığı yenme çabasında olan ve lig bitiminden sonra da çalışmalarını sürdüren Ümit Karan, çalışma programını şöyle anlattı: "Sadece bir haftalığına Antalya'ya tatile gideceğim. Ancak tedavimi aksatmamak için kulübün fizyoterapistini de yanımda götürüyorum. Orada da boş durmayacağım. Sakatlığımı yenip ligin ikinci haftasından itibaren oynamayı hedefliyorum."

'Şampiyon olacağız' dedik, kahkaha attılar

Ümit Karan, sezonun başından beri şampiyon olacaklarına inandıklarını anlatırken, "Biz şampiyon olacağımızı söyledikçe insanlar dalga geçti. 'Bu takım mı şampiyon olacak' deyip durdular. Özellikle Fenerliler, 'Hah hah, hah' yapıyordu. Oysa biz başaracağımızı biliyorduk ve sonunda da bizim dediğimiz oldu" dedi. Ümit, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarını da söylerken, "Bu takımda Avrupa tecrübesi olan arkadaşlarım var. Hepsine güveniyorum. Sakatlığımdan dolayı onları birkaç maç yalnız bırakabilirim ama sorun olmaz" diye konuştu. Ümit, kendi futbol tarzına en uygun oyunun İngiltere'de oynandığını belirtirken şöyle devam etti: "Gerçi biraz kendimi övmüş oldum ama gerçekten İngiltere'ye uygunum. Premier Lig maçlarını kaçırmam."

  • Savaş Çorlu

    Coşkulu kutlama

    G.Saray 2. Başkanı Adnan Polat, yönetici Fatih Gökşen ve eski yönetici Ergun Gürsoy, Muğla'da şampiyonluk balosuna katıldı.

    Yıldıray için seferberlik

    G.Saray, F.Bahçe'nin de istediği Yıldıray Baştürk'ün bonservisiyle 10 milyon doları aşan maliyetini karşılamak üzere sponsor arayışına girdi. Yıldıray'ın, bonservis sorununun çözülmesi halinde G.Saray'a gelebileceğini bildirdiği belirtildi. Polat, işadamlarından 1'er milyon dolar toplamaya başlayacak.

    Hakan ile Sabri'ye taciz

    Alanya'da şampiyonluk kutlamasına katılan G.Saraylı Hakan Şükür ile Sabri Sarıoğlu, diskodan sonra gittikleri çorbacıda A.Gücü taraftarı iki gencin sözlü tacizine uğradı. Futbolcuların yanındakilerle gençler arasında kavga çıkarken, Sabri'nin gömleği yırtıldı. Olay yatıştırılırken, futbolcular da otellerine gitti.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi