T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S A Ğ L I K 3 HAZİRAN 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kızartmadan uzak durun

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi diyetisyenlerinden Zuhal Güler Çelik de, yaz aylarının gelmesiyle vücudun sıvı ihtiyacında artış ve daha az yağlı yemeklere doğru yöneliş başladığını söyledi. Bu aylarda az az ve sık aralıklarla besin tüketilmesi gerektiğini belirten Çelik, "Bol su için, sebze ve meyve tüketin. Kızartmalardan uzak durun. Et tercihlerinizi de ızgara veya fırında pişirme yöntemleriyle az yağlı olarak tercih edin. Beyaz ekmek yerine kepekli tercih edin" dedi. Çelik ayrıca tuz tüketimine de dikkat edilmesini ve asitli içeceklerden uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi