T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 8 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

TV'ler yazlıklarını çıkarmaya hazır

Yaz aylarının gelmesiyle birlikteTV'lerde yaz hazırlıkları start aldı. Tatile giren ve ekrana veda eden programların yerine yarışma ve show'larla yazlık diziler ekranda boy göstermeye başladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte televizyonlar da yaz hazırlıklarına başladı. İlgiyle izlenen kimi dizi ve programlar ekranlara veda ederken, bazı diziler de merak uyandıran sezon finalleriyle yaz tatiline girdi. Kanallar ise bu boşluğu yeni başlayacak yarışma programı, yazlık diziler, eğlence ve talk show'lar doldurmaya hazırlanıyor. Şoray Uzun Yolda ve Deniz Feneri'nin yeni bölümleriyle ekrana geleceği Kanal 7'de yeni bir gezi programı daha ekrana merhaba demeye hazırlanıyor. Kanalda ayrıca çocuk programları ve çizgi filmler de yayına hazırlanıyor. Samanyolu TV'de Şubat Soğuğu, Mavi Rüya dizileriyle Kimse Yok mu ekrana veda ederken, Beşinci Boyut ve Büyük Buluşma yayın hayatını sürdürüyor.

YENİ DİZİLER YAYINDA

Büyük Yalan, Aşka Sürgün, Kuş Dili isimli dizilerin sona erdiği ATV'de, Aliye, Aşk Oyunu ve Avrupa Yakası yayın hayatına devam edecek. Show TV'de Sevda Çiçeği ve Sahte Prenses adlı yeni dizilerin yanı sıra 29-30 ve Kızlar Yurdu ve En İyi Arkadaşım adlı diziler de yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Star'da Keremcem'in sunduğu Söyle Söyleyebilirsen adlı yarışma, Armağan Çağlayan'ın sunduğu Son Ütücü ve İki Aile adlı dizi ekrana merhaba demeye hazırlanıyor. Kanal D'nin yaz ekranı henüz netleşmezken Halit Ergenç'in sunduğu 'Büyük Teklif' yaz ayları boyunca devam edecek. TGRT'de Hülya Avşar Show ve Oktay Kaynarca'nın sunduğu Anlat Bakalım, tatile girerken, yeni projelerin hazırlıkları sürüyor. NTV'de, Beyaz ve Kadir Çöpdemir'in sunduğu Biri Bana Anlatsın ve Ceyda Düvenci'nin sunduğu Yaz Zamanı'nın yanı sıra 4 fardklı programla dünya kupası heyecanı izleyicilerle paylaşılacak. CNN Türk'te ise Okan Bayülgen'in Saba Tümer'le sunduğu Haber Makinası devam ederken, Yıldızlar Aramızda, Burası Washinton ve Futbolun Zirvesi Dünya Kupası adlı yeni programlar başlayacak.

  • AYSEL YAŞA


    Şoray Tatar düğününde

    Şoray Uzun'un sunduğu programda bu akşam Konya'daki Tatar düğünü ekrana geliyor. Düğünde yapılan yüze salça sürme geleneği, tezek ateşinde pişen yemeklerin güzel görüntüleri yayınlanıyor. Birbirinden ilginç Tatar adetleriyle baştan sona bir Tatar düğününün izleyiciyle buluştuğu programda ayrıca Şoray Konyalı teyzelerle çilek toplayıp, tandır başında gözleme açıyor.
    KANAL 7 / 19.45


    Büyük buluşma kime yarayacak?

    Çelik Berksoy'un yönettiği Büyük Buluşma'da zengin bir işadamının yaşadıkları anlatılıyor. Yavuz'un etrafında onun parasından yararlanmak isteyen insanlar vardır. Bunlardan biri olan Arzu, Yavuz'la evlenmeyi başarır. Arkadaşları müsrifliği konusunda Yavuz'u uyarırken o kimseyi dinlemez. Kızı Yeşim evlenmek istediği genci babasıyla tanıştırmak isterken Yavuz bu gencin servet avcısı olduğu düşünür.
    SAMANYOLU / 19.55


    ABD'li senatörler neden Ayasofya'da

    Genel Yönetmenliğini Suat Kozluklu'nun yaptığı Muhabir'de ABD'li senatörlerin Ayasofya ile neden ilgilendikleri konusu ele alınıyor. Muhabir'in diğer bir haber dosyası ise zirai ilaç kalıntısı sebze meyveler oluyor. 'Sebze-meyve yerine zehir mi yiyoruz' sorusuna cevap aranan programda zirai ilaç kalıntısı olan ve bu nedenle ihraç edilemeyen meyve ve sebzelerin Türkiye'de pazarlarda ve marketlerde satıldığı iddiası ele alınıyor.KANAL1 / 23.10


    ŞÖHRET
    Gülşen Mert'in teklifine hayır diyor

    Başrollerinde Ahu Türkpençe ve Murat Ünalmış'ın rol aldığı dizide Mert, Gülşen'e evlenme teklif ediyor. Gülşen, Mert'in sarhoş bir anında yaptığı bu teklifi kabul etmiyor. Ali, elinde bulundurduğu belgelere dayanarak; Müberra'ya şantajda bulunuyor. Şebnem, Mehtap'ın itiraflarından sonra, Cihan'dan ayrılma kararı alıyor.
    ATV / 20.30


    HIRSIZ POLİS
    Çınar ile Mavi evliliğinde sürpriz var

    Timuçin Esen ve Özlem Düvencioğlu'nun rol aldığı dizide Mavi ve Çınar, bütün engelleri aşarak nikah gününe hazırlanıyor. Çınar'a yenik düşen Aksak herkesi etkileyecek bir karar alıyor. Nikah gününü bekleyen Mavi' ye sürpriz bir konuk geliyor. Hayri'nin ameliyatı başarılı geçiyor. Ainden yaşanan olaylar, herşeyi alt üst ediyor.
    KANAL D / 21.30


    HACI
    Hacı sorgulama için emniyete götürülüyor

    Tuncel Kurtiz ve Sevda Ferdağ'ın rol aldığı dizide Cüneyt ve Yağız, Abidin Hoca'nın öldürüldüğü evi görmek için Yozgat'a gidiyor. Sevil'in bakanla olduğunu öğrenen Faruk sinirleniyor. Zeynep, Michelle Avril'le röportaj yapıyor. Cüneyt, Kayseri'de askeri istihbarat elemanlarıyla buluşuyor. Hacı sorgulanmak için emniyete götürülüyor.
    SHOW / 22.00


    Ateş Kırallığı
    Quinn, inşaat mühendisi olan annesinin, farkında olmadan bir ejderhayı asırlar süren uykusundan uyandırdığını görür. Dünyanın çoğu ejderhanın alevleriyle yerle bir olduğu zamanlarda itfaiye şefi olan Quinn ejderhanın alevleriyle savaşmak zorundadır.
    Orijinal Adı: Reign of Fire Yönetmen: Rob Bowman Oyuncular: Matthew McConaughey, Christian Bale, Izabella Scorupco
    TGRT/ 21.15

    Yaşamın Renkleri
    Film tuhaf bir teknik arıza yüzünden dizinin içinde hapis kalan bir aileyi anlatıyor. Hayatın mutluluk verici sayıldığı bir dünyaya düşen iki kardeş, bir süre sonra hayatlarının da aslında göründüğü gibi olmadığını anlarlar.
    Orj Adı: Pleasantville Yön: Gary Ross Oyn: Tobey Maguire, Reese Witherspoon, William H. Macy, Joan Allen,
    Cnbc-e / 22.00

    Felix ve Lola
    Yönetmenliğini Patrice Leconte'nin yaptığı filmde kırklı yaşlarında olan Felix'in yaşamı anlatılıyor. İyi ve dürüst bir adam olan Felix çok yalnızdır. Bir gün Lola adında esrarengiz bir kadınla tanışır ve aniden bu kadına aşık olduğunu anlar.
    Orijinal Adı: Felix Et Lola Yönetmen: Patrice Leconte Oyuncular: Alain Bashung, Charlotte Gainsbourg
    TRT 2 / 23.00

    Ölümden Kaçış
    Hapiste tanışan Frankie ve Tony dost olurlar. Tony, ilk başta kendisinden hiç hoşlanmayan Frankie'yi bir mafya saldırısından kurtarınca sevmeye başlar. İkili birlikte hapisten kaçmak için plan yapmaya başlarlar.
    Orj. Adı: Escape From Death RowYön: Michele Lupo Oyn: Lee Van Cleef, Tony LoBianco, Edwige Ferech
    TV8 / 01.30

    Şaşkın Aşık
    Fabrikatörün şımarık kızına aşık olan Julius kızın babası ile bir bahse girer. Bu bahse göre, eğer Julius 6 ay içinde 100.000 dolar kazanabilirse kızıyla aralarından çekilecektir. Adamın fabrikasında çalışmaya başlayan Julius, Mr.Bidwell'in gizli, kirli işlerini ortaya çıkaracaktır.
    Orijinal Adı: Hail Caesar Yön: Anthony Michael Hall Oyn: Anthony Michael Hall SHOW/02.00


     
      TV TEL
    TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
    KANAL 7: (212) 612 90 90
    TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
    STV: (216) 344 85 60
    MELTEM TV: (212) 639 08 85
    FLASH TV: (212) 256 81 00
    CNN TÜRK: (212) 413 56 00
    STAR: (212) 448 90 00
    KANAL D: (212) 413 51 11
    atv: (212) 354 39 36
    SHOW TV: (212) 355 01 01
    tv8: (212) 288 51 52
    CNBC- e: (212) 335 00 00
    NTV: (212) 335 00 00
    TV5: (0212) 495 10 05
    HİLAL TV: (0212) 613 96 55
    KON TV: (0332) 444 01 55
    RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
    ALO RTÜK: 178

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi