T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 9 HAZİRAN 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kumandalar beylere teslim

Dünya Kupası heyecanı bugün başlıyor. Türkiye'de ilk defa Dünya Kupası maçları özel bir televizyon kanalı olan Kanal 1'de canlı olarak yayınlanırken, NTV, CNN Türk başta olmak üzere diğer kanallarda da günün maçları, kritikler, tahminler ve Almanya'dan canlı bağlantılarla kupa heyecanı ekranlara taşınıyor. Kanal 1'de maçların anlatımları, Ümit Aktan, Emre Tilev, Okay Karacan gibi spikerlerin anlatımlarıyla gerçekleşti-riliyor, Ümit Aktan ve Ahmet Çakar da Kupa da Kupa adlı programla kupa coşkusunu izleyicilerle paylaşıyor. CNN Türk'te 'Futbolun Zirvesi Dünya Kupası' yayınları gerçekleştiriliyor. Her gün stüdyoda Alp Özgen, Bağış Erten ve Banu Yelkovan'ın programı ekrana gelirken, Barış Kuyucu, Nebil Evren, Cem Yılmaz ve Ece Üner dönüşümlü olarak izleyici-lerle kupa coşkusunu paylaşıyor.

4 KUŞAKTA 4 PROGRAM

NTV Dünya Kupası'nı Güntekin Onay, Okay Karacan, Rıdvan Dilmen, Uğur Meleke, Gürcan Bilgiç ve Deniz Gökçe ile değerlendiriyor. 4 kuşakta 4 farklı program ekrana geliyor.

Dünya Kupası 18.30'da Münih'te düzenlenen resmi açılış töreniyle başlıyor. Açılış maçı 19.00'da Almanya-Kosta Rika arasında gerçekleşirken günün ikinci karşılaşması ise 22.00'da yapılacak Polonya -Ekvador maçı oluyor.
KANAL 1 / 19.00 / 22.00


Hurafelerin dindeki yeri

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde bin 380 çeşit hurafe olduğuna dair açıklaması üzerine tekrar gündeme gelen hurafeler konusu, ilahiyatçılar ve konunun uzmanlarıyla İskele Sancak'ta tartışmaya açılıyor.

İlahiyatçılar ve konunun uzmanları Mustafa Karaalioğlu'nun sunduğu İskele Sancak'ta 'Hurafelerin dinde yeri var mı?' sorusuna cevap arıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde bin 380 çeşit hurafe olduğunu açıklaması, hurafeler konusunu bir kez daha gündeme getirdi. En çok hurafenin de aile konusunda olduğunu belinlendi. Sünnet olan çocuk için oklava çevirmek, yeni doğan çocuğun göbeğinin camiye bırakılması, konuşamayan çocuğun ağzına cami anahtarı sokulması gibi, Türkiye'de birbirinden ilginç uygulamalar bulunuyor. İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, Prof. Dr. Yunus Vehbi Yavuz, Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır ve Dücane Cündioğlu'nun katıldığı programda, hurafeleri değerlendiren konuklar, 'Her konuda farklı inanışları barındıran hurafelerin kaynağı ne? İslam'da hurafenin yeri var mı? Neler hurafedir, neler gelenek? Hurafelere itibar eden insanlar için din ne diyor?' gibi sorulara cevap arıyor. Programda ayrıca kimilerince zorunlu olarak görülen hurafelerin kültürel ve dini değerlendirmesi yapılacak.
KANAL 7 / 23.40


Macera dolu Anadolu

Murat Yeni'nin sunumuyla ekrana gelen Maceracı'da, ilginç ve çarpıcı insan hikayeleri anlatılmaya devam ediyor. Üç tell ve sipsinin öyküsüne yer verilen programda, davul girmeyen belde ziyaret ediliyor. Programda ayrıca el yapımı ayakkabı ve patik kadınlarla sohbet ediliyor.
SAMANYOLU / 20.45


Fatih'in Ayasofya'sı

Arzu Erdoğral'ın sunduğu Basında Bugün'de, Ayasofya Camii'nin ibadete açılması konusu masaya yatırılıyor. Programda 'Fatih Sultan Mehmet'in Ayasofya ile ilgili vasiyeti neydi? www.hagiasophiablog.com sitesinde neler anlatılıyor?' gibi sorulara cevap aranıyor. HİLAL TV / 08.00


Latife Hanım araştırması

Taha Akyol'un hazırlayıp sunduğu Eğrisi Doğrusu'na 5 yıldır Latife Hanım'ın hayatını araştıran İpek Çalışlar konuk oluyor. Çalışlar, Atatürk ile evliyken göklere çıkarılan, boşandıktan sonra karanlıklara itilen Latife Hanım'ın hayat hikayesiyle ilgili araştırmalarını payla-şıyor.
Cnn Türk / 22.15


BÜYÜK YALAN
Vardarlı ailesi tüm olanlardan sonra birarada

Emrah ve Sinem Öztufan'ın rol aldığı dizinin final bölümünde, zor durumda kalan kızlar konağı satılığa çıkarır. Rüksan kendine gelmeye başlasa da kendini suçlar ve hayatına son vermeye karar verir. Emirhan Reyhan'ın ve ailesinin yanına döner. Artık hayatta neyin önemli olduğunu anlayan Vardarlı Ailesi bir aradadır.
ATV / 20.30


IHLAMURLAR ALTINDA
Filiz'le Yılmaz arasında kıskançlık kavgası

Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizide, katalog çekimleri için gelen manken, Yılmaz'a gönlünü kaptırır. Murat ve Handan bu durumdan faydalanır. Filiz ikisini birlikte görünce aralarında bir yakınlaşma olduğunu düşünür. Meral yine yeni planlar peşindedir.
KANAL D / 22.00


HAYAT BİLGİSİ
Afet iyileştiğini saklayan Emin'e bir oyun hazırlar

Başrollerini Perran Kutman ve Altan Gördüm'ün üstlendiği dizide, Afet, iyileştiğini saklayan Emin'in numarasını öğrenir ve karşı bir oyun oynamaya başlar. Afet ayrıca Amil'in zehir varil işinin peşindedir. Bahar ve Ertuğrul'un düğün günü gelir ve Ertuğrul Bahar'a güzel bir sürpriz yapar.
SHOW / 20.00


Kuduz (Çocuklar Çiçektir)
Köye zengin bir aile tarafından getirilen kurt köpeğini köyün çocukları çok severler ve onunla oynamaya başlarlar. Fakat köpek çocukları ısırır ve köpeğin kuduz olduğu ortaya çıkar . Çocukların hemen aşı olması gerekir. Ancak, hastane köye çok uzaktadır.
Yönetmen: Yaşar Seriner Senaryo: Safa Önal Oynayanlar: Tarık Akan, Necla Nazır, Mesut Çakarlı, Hayati Hamzaoğlu
KANAL 7 / 14. 15

Zor Hedef
Genç bir kız Lousiana'ya Vietman gazisi olan evsiz babasını bulmaya gitmektedir. Yolda Chance Boudreaux ile tanışır. Chance istemeye istemeye bu kıza babasını bulmada yardım etmek zorunda kalır. İkili araştırdıkça gerçekler su yüzüne çıkmaya başlar.
Orijinal Adı: Hard Target Yönetmen: John Woo Oyuncular: Jean Claude Van Damme, Robert Apisa Türü: Macera - Aksiyon
TRT 1 / 20.20

6. Gün
Adam Gibson eski kafalı bir aile babasıdır. Ailesiyle sakin bir yaşam sürmektedir. Bir zamanlar savaş uçağı pilotluğu yapan Adam, şimdi sivil uçakları uçuran bir pilottur. Kendini bir anda yalanlarla ve cinayetlerle dolu bir kâbusun orta yerinde bulacaktır.
Orijinal Adı: Sixth Day, Yön: Roger Spottiswoode Oyn: Arnold Schwarzeneger, Michael Rapaport, Tony Goldwyn, Michael Rooker
TGRT / 21.15

Laura Mars'ın Gözleri
Başarılı fotoğraf sanatçısı Laura Mars esrarengiz bir şekilde, işlenen birtakım cinayetleri gördüğünü fark eder. Bir anda dünyayı, vahşi cinayetler işleyen bir katilin gözlerinden görmeye başlaması onu bir soruşturmanın kilit ismi konumuna getirir.
Orj Adı: Eyes Of Laura Mars, Yönetmen: Irvin Kershner, Oyn: Faye Dunaway, Tommy Lee Jones, Brad Dourif
Cnbc-e / 22.00

Miras
Adolf Hitler'in yakın çevresinden üç Nazi, Reich'dan çaldıkları yüklü bir miktar parayı, 40 yıl sonra çocuklarına teslim edilmek üzere bir İsviçre bankasına yatırır ve intihar eder. Aralarındaki anlaşmaya göre bu para soykırım kurbanları için kullanılacaktır.
Orj Adı: The Holcroft Covenant, Yön: John Frankenheimer Oyn: Michael Caine, Anthony Andrews, Victoria Tennant
TV8 / 01.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi