T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 11 HAZİRAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Küfür ederlerse daha iyi oynarım

Yeni F.Bahçeli Tümer, İnönü'deki ilk maçta Beşiktaş taraftarının kendisine sövebileceğini belirtirken, "Ama ben kriz ortamlarını sevdim. Bu durumlar beni daha motive ediyor" dedi.

Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye transferi olay yaratan Tümer, İnönü Stadı'nda eski takımına karşı oynayacağı ilk maçta alkışlarla karşılanmayı beklemediğini belirterek, "Ancak benim için Kadıköy'deki Beşiktaş maçı, İnönü'dekinden daha önemli'' dedi. FB TV'ye konuşan Tümer, herkesin kendisine İnönü'ye nasıl gideceğini sorduğunu ifade ederek, "İnönü'ye gittiğimde bana sövecekler. Ama ben kriz ortamlarını sevdim. Bu durumlar beni daha çok motive eder. Arnavutluk milli maçından sonra tüm Türkiye Tümer'i konuşurken, 75. dakikada oyundan çıktığımda Beşiktaş taraftarı bana ana avrat küfretti. Kırgınlıksa kırgınlık. Hiç bir zaman da Beşiktaş taraftarıyla yıldızımız b arışmadı " ifadelerini kullandı.

KADIKÖY ÇOK DAHA ÖNEMLİ

Tümer, Kadıköy'deki Beşiktaş maçını neden daha çok önemsediğini ise şöyle anlattı: "Beşiktaş'ın Kadıköy'de 5 senelik yenilmezlik geleneğini bozmak adına, o maç değerli. F.Bahçe taraftarının bana yaklaşımı çok önemli Tümer'i coşturan seyircinin davranışıdır." Tümer, kendisine yönelik eleştiriler için de, "Kimin ne yazdığı, söylediği umurumda değil. Ancak birileri,bizim de ailemiz olduğunu unutmasın. Ülkemi seviyorum ama burada sağlıksız düşünen insanların da yaşadığını biliyorum" diye konuştu.

Paşa paşa gider 15 ay askerlik yaparım

Tümer, F.Bahçe Televizyonu'ndaki konuşmasında askerlik durumuna da açıklık getirdi. Her Türk evladı gibi askerlik yapacağını ve hiç bir zaman "Askerlikten kaçıyorum'' demediğini anlatan Tümer, "Benimle beraber 44 futbolcunun daha böyle bir sıkıntısı var. Sınırdaki bir oyuncu olarak bunu dile getirdim. Profesyonel olarak verimli bir durumdayım ve çok büyük rakamlarda devletimize vergi ödüyorum. Ödemeye devam etmek istiyorum. Ben de kazanayım, futbola da katkım olsun" dedi.

Tümer, şöyle devam etti: "(Ben askere gitmek istemiyorum) asla demem. Bu devlete, Genelkurmay'a, hem de binlerce askere, şehit analarına saygısızlık olur. Askere gidip 15 ay yapmak istiyorum. İnsanlar yanlış anlıyorlar. Yetkililerden anlayış bekliyorum. Burada ben tek değilim, olmazsa yapabileceğimiz bir şey yok, her Türk genci gibi ben de paşa paşa gidip askerliğimi yaparım, bundan gocunmam."

Sergen'le 4 yıl konuşmadım

Beşiktaş'ta oynadığı 4 yıl boyunca taraftarlarla sorunlar yaşadığını anlatan Tümer, aynı şekilde takım içinde de problemlerin bulunduğunu söyledi. Takım arkadaşı Sergen'le 4 yıl boyunca neredeyse hiç konuşmadıklarına dikkat çeken Tümer Metin, "Mecbur kalmadıkça Sergen'le konuşmadık. Ama Kadıköy'deki 2-2'lik F.Bahçe maçında attığı golden sonra Sergen'i ilk tebrik eden ben oldum. Gol sevincinde gidip Sergen'in sırtını sıvazladım. Keşke herkes benim kadar profesyonel olsa" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş beni hedef gösterdi

F.Bahçe'ye transfer olmasından sonra Beşiktaş TV'de araba plakasının 2 dakika süreyle gösterildiğini belirten Tümer, "Bu hedef göstermektir. Benim arabama bir zarar verilirse bunun sorumlusu kim olacaktı. Bu tepkiler bana verdikleri değerden geliyor. Aralarında olmamı istiyorlar. Ancak oradayken değer göremedim" dedi.

Beşiktaş'tan başka takımda oynamayacağı söyledikten sonra ilk defa profesyonel düşünmeye başladığını anlatan Tümer, "Pişman olmadım. Hayatımla ilgili bir karardı. Vicdanım rahat" diye konuştu. Tümer, Demirören'in hediye saati konusunda, "Kimse benden armağan saati istemedi. Ben de kupayı istemedim" açıklamasını yaptı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi