T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 11 HAZİRAN 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Bugünkü Yeni Şafak
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
İngiltere'de ilk cep Fernando Alonso'nun

Formula 1 İngiltere Grand Prix'inde sıralama turlarının galibi Renault'un İspanyol pilotu Fernando Alonso oldu. 60 tur üzerinden yapılacak yarışlar öncesi yapılan sıralama turlarında geçen yılın şampiyonu Alonso 1.20.253'lük derecesiyle ilk sıraya yerleşirken, onu McLaren'den Finli Kimi Raikkonen, takip etti. Ferrari'den Michael Schumacher 3., Massa da 4. oldu.


Sivasspor, Azeri Ilgar Kurbanov'un peşinde

Sivasspor'un Azerbaycan milli takımının orta saha oyuncusu Ilgar Kurbanov ile görüştüğü bildirildi. Kırmızı-beyazlı ekibin Azerbaycanlı milli oyuncu Ilgar Kurbanov ile görüşmelere başladığı belirtildi. İstanbul'da yapılan görüşmelerde Azeri oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığı, aradaki birkaç pürüzün çözülmesi halinde bu oyuncuyla sözleşme imzalanacağı açıklandı.


Kayseri, gönderilecek yabancı oyuncu arıyor

Son transferlerle yabancı futbolcu sayısı 7'ye yükselen Kayserispor'da, hangi futbolcunun gönderileceği merakla bekleniyor. Asbaşkan Şaban Miraboğlu, bu kararı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a bıraktıklarını söyledi. İglesias, Kavianpour ve Toledo'yu transfer eden sarı-kırmızılı ekipte, kaleci İvankov, Rashad, Johnson ve Yordanov ile birlikte 7 yabancı futbolcu bulunuyor.


Bandırma Banvitspor hoca ihracatı yaptı

Basketbolda Bandırma Banvitspor'un yardımcı antrenörü Erdem Can, Yeni Zelanda Milli Takımı'nın yardımcı antrenörlüğüne getirildi. Erdem Can, bunun kendisi için büyük onur olduğunu belirterek "İnanılmaz mutluyum. Sanırım böyle bir şey ilk kez oluyor. Hem kendim için hem de ülkem için böyle bir davetten gurur duydum'' şeklinde konuştu.


İstanbul Belediyespor adını finallere yazdırdı

Avrupa Judo Şampiyon Kulüpler Kupası yarı final müsabakalarında D Grubu'nda 1. olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, finallere katılma hakkı kazandı. İstanbul Bld, grup finalinde Gladiator takımını 8-6 yenmeyi başardı ve adını finallere yazdırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ekim ayında Gürcistan'da yapılacak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'nde mücadele edecek.


Dünya 3.'sü milliler sertifikalarını aldı

Futbol Federasyonu Araştırma Planlama Eğitim ve Geliştirme Bölümü'nün Dünya 3.'sü olan A Milli Takım oyuncuları için açtığı Özel A Antrenör Kursu'na katılanlar, diplomalarını aldı. Federasyonun Beylerbeyi'ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde futbolcular da antrenörlük sertifikalarını aldılar. Futbolculara diplomalarını Ar-PEG Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay verdi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi