T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 24 HAZİRAN 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Benden bu kadar demeyenler için

Oscarlı oyuncu Jack Nicholson'ın başrolünü üstlendiği Benden Bu Kadar bu akşam ekranda. Film, hayatlarından memnun olmayan üç kişinin bir köpek nedeniyle kesişen hikayelerini anlatıyor.

James L. Brooks'un yönetmenliğini üstlendiği Benden Bu Kadar bu akşam ekrana getiriliyor. Yedi dalda Oscar'a aday olan ve başrolü Jack Nicholson'a En İyi Erkek Oyuncu, Helen Hunt'a da En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını getiren film, hallerinden pek hoşnut olmayan üç kişinin öyküsünü anlatıyor. Ustaca düşünülmüş kurgusuyla benzerlerinden ayrılan bu duygusal komedide, Jack Nicholson, tam da kendisinden beklenildiği gibi çok iyi bir 'takıntılı adam' rolü çiziyor. Kapıyı kilitlemek gibi bazı hareketleri beş kez yapan, kaldırım çizgilerinin kesişme noktalarına basmamaya özen gösteren Melvin (Jack Nicholson) tüm bunların yanında hiç tereddüt etmeden, kendisi gibi hayatla dertleri olan dostlarına yardım eli uzatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Melvin insanların pek bulaşmak istemedikleri asi bir aşk romanı yazarıdır. Her gün aynı saatte aynı yerde aynı kahvaltıyı yapar. Burada garsonluk yapan Carol ona tahammül edebilen ender insanlardandır. Simon ise Melvin'in yetenekli ressam komşusudur. Bu üç mutsuz insanın hayatları, çirkin ve zayıf bir köpek olan Verdell'le karşılaşmalarıyla değişmeye başlar.

BENDEN BU KADAR

Orj. Adı: As Good As It Gets, Yön: James L. Brooks Oyn: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding Jr. Yapım Yılı: 1997
ATV / 22.45


Nazım'ın Kadir Gecesi sohbeti

Türksoy'la İpekyolu'nda Azerbaycan ve Romanya var. Romanya'da Nazım Hikmet'in Kadir Gecesi sohbeti, tanıkların ağzından aktarılıyor. Azerbaycan'da ise sürgün Ağbaba Türkleriyle söyleşi yapılıyor.

Seyfullah Türksoy'un sunduğu Türksoyla İpekyolu'nda bu hafta Azerbaycan ve Romanya ziyaret ediliyor. Osmanlı'nın 400 yıl hüküm sürdüğü Romanya'da Türk izleri ve ünlü şair Nazım Hikmet'in bilinmeyen yönleri ekrana getiriliyor. Programda Nazım Hikmet'in bir Kadir Gecesi gittiği camideki sohbeti tanıklarının ağzından aktarılıyor. Dönemin tanıkları, Nazım Hikmet vatana hasret kaldığı yıllarda vatan özlemini nasıl giderdi? Camide cemaate neler söyledi? Cami çıkışı neden kalp spazmı geçirdi? gibi soruları cevaplıyor. Programda ayrıca Azerbaycan'a sürgün edilen Ağbaba Türklerinin sorunları aktarılıyor. Şu anda Ermenistan sınırları içerisinde bulunan Ağbaba aslında Kars'a bağlıydı. Stalin döneminde sürgün edilen Ağbaba Türklerinin bir kısmı Türkiye'de, bir kısmı Gürcistan'da bir kısmı ise Azerbaycan'da yaşıyor. Azerbaycan'daki Ağbaba Türklerini ziyaret eden program ekibi sürgün yıllarını dinliyor ve onların yaşantılarından farklı renkleri ekranlara getiriyor. KANAL 7/00.30


Siyasi yolda neler var

Tayfun Ertan'ın sunduğu Söz Sizde'de Türkiye'nin fotoğrafı çekiliyor. Gazeteci Nuray Mert, Fehmi Koru, Fikret Bila ve Tarhan Erdem'in konuk olarak katıldığı programda, Siyasi ve ekonomik olarak nasıl bir yolda yürüyoruz? Önümüzdeki döneme ilişkin öngörü ve beklentiler neler? gibi sorular masaya yatırılıyor.
Cnn Türk / 22.00


Ferhat Göçer Okan'a konuk

Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Televizyon Makinası'na bu gece, Seyyal Taner, Fatih Ürek, Mahmut Tuncer, Ebru Yaşar, Ferhat Göçer, Esra Balamir, Doğa Bekleriz, Can Kan, Ufuk Yıldırım, Altay ve BOMB Grubu konuk oluyor. Bayülgen konuklarıyla sohbet ediyor.
KANAL D / 23.50


Hazinelerin talan öyküsü

Ahmet Yeşiltepe'nin sunduğu Müze Ziyaretçisi'nde, Karun Hazinelerinin çıkarıldığı yer olan Uşak'ın Güre beldesi ziyaret ediliyor. 1960-70'lerde yüzlerce tümülüsün yağmalandığı Güre'de yaşayanlar, tarihi eser kaçak-çılarının neler yaptığını ve devletin yaklaşımını örneklerle anlatıyor.
NTV / 20.05


KAYBOLAN YILLAR
Ezel, sonunda Roza ile karşı karşıya

Yeşim Büber, Saruhan Hünel ve Burak Hakkı'nın rol aldığı dizinin sezon finalinde, Ezel Süleyman Çesen'in tedavisiyle ilgilenmeye başlar. Roza Ezel'e karşı durulmaz bir ilgi gösterir. Murat'ın Esmer'in evinde ölü bulunması iki ezeli düşmanı, Ali ve Esmer'i tekrar sorgu odasında karşı karşıya getirir.
STAR / 21.40


CENNET MAHALLESİ
Japonya'dan gelen robot sayesinde yapılan düğün

Melek Baykal ve Çağla Şikel'in rol aldığı dizinin sezon finalinde, Ferhat Japon turist Takaşi'nin hayatını kurtarınca, Robot uzmanı Takaşi, Ferhat'a hediye olarak Sultan'ın robotunu gönderir. Robot yüzünden işler birbirine karışır bu durumdan istifade eden Ferhat'la Sultan nikah masasına oturur. SHOW/ 20.40


HAYAT TÜRKÜSÜ
Kurşundan kurtulan Hayat'a acı bir haber var

Devin Özgür Çınar ve Tolga Evren'in rol aldığı dizide, babasını ölümden döndüren kolye bu kez Hayat'ı kurtarır. Kumru pişman olur. Nene-torun barışırlar. Hayat, Gülnaz'dan İsmail'in Sevcan'la evlenmek üzere olduğunu öğrenince Sevcan'ı kaçırır. Hayat Yusuf'u beklerken acı bir haber alır.
TRT 1 / 20.25


Harry Potter Felsefe Taşı
On birinci yaş gününde yitirdiği anne babasının iki güçlü büyücü olduğunu ve kendisinin de sihirli güçlere sahip olduğunu öğrenen Harry, Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'na kabul edilir. Harry için artık bambaşka bir yaşamın kapıları aralanmıştır.
Orj Adı: Harry Potter and the Sorcerer's Stone Yön: Chris Columbus Oyn: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson
TGRT / 19.30

Grissom Çetesi
James Hadley Chase'in romanından esinlenilerek çekilen film, Grissom ailesi tarafından kaçırılan Barbara Blandish'in başından geçen olayları anlatıyor. Aile bireylerinden Slim'in kaçırdıkları kızdan hoşlanmasıyla işler karışacak ve beklenmedik gelişmeler yaşanacaktır.
Orj Adı: The Grissom Gang, Yön: Robert Aldrich Oyn: Kim Darby, Scott Wilson, Tony Musante, Robert Lansing,
Cnbc-e / 21.15

Kod Adı Zümrüt
2.Dünya Savaşı sırasında, Normandiya çıkarmasının yerini ve tarihini bilen Andy Almanların eline düşer. Müttefikler Gus Lang adlı casusu Wheeler'ı cezaevinden kurtarması için Fransa'ya yollarlar. Gus Lang'ın en büyük yardımcılarından biri yüksek rütbeli bir Alman subayı olacaktır.
Orijinal Adı: Code Name Emerald, Yön: Jonathan Sanger, Oyuncular: Ed Harris, Max von Sydow, Horst Buchholz, Helmut Berger
TV 8 / 23.00

Aşk Tutkunu
Kendilerini terk eden sevgililerini geri kazanmak isteyen Maggie ile Sam aynı daireyi paylaşmak zorunda kalırlar. Eski sevgililer için türlü planlar hazırlarken evdeki hesap çarşıya uymayacak, ikilinin arasında duygusal bir bağ kurulacaktır.
Orj Adı: Addicted to Love Yön: Griffin Dunne Oyn: Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston, Tcheky Karyo
TGRT / 24.00

Yılan ve Gökkuşağı
Korsan Kral, Frederic'e korsanlığın tüm sırlarını öğretmiştir. Ama delikanlı, 21'inci yaşgününde hizmet sözleşmesinin sona erdiğini düşünüp sevinir. Zaten Mabel'e de âşık olmuştur, ancak kralın bir sonraki hedefi Mabel'in babasıdır.
Orj Adı: The Serpent and The Rainbow, Yön: Wes Craven Oyn: Bill Pullman
Cnbc-e / 01.45


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi