T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 23 MART 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Taç, korner yasak

F.Bahçeli Deniz, sarı-kırmızılı taraftarların sahaya sürekli yabancı madde atmaları nedeniyle taça çıkan topları oyuna sokmakta büyük zorluk çekerken, Alex de aynı sıkıntıyı kornerlerde yaşadı.

G.Saray-F.Bahçe derbi karşılaşmasına öncesinde ve maç esnasında çıkan olaylar damgasını vurdu. Maçtan saatler öncesinde daha Kadıköy'e giden Belediye otubüsleri taşlanırken, araçları kullananlar çareyi başka yön tabelaları asmakta buldular. Maçtan 1 saat önce sahaya çıkan F.Bahçeli futbolculara küfür ve yabancı madde yağarken, Daum'un asistanı Murat Kuş avuç içi büyüklüğünde bir taşı alıp cebine koydu, Alman hoca ise, kendisine atılan bozuk paraları topladı. Bu sırada bazı F.Bahçeli futbolcuların da bozuk paraları yerden toplayarak ceplerine koydukları dikkat çekti.

Maçta ise Fenerbahçeli futbolcular adeta taç ve korner atışı kullanamadı. Top her sarı-lacivertili takım lehine taça çıktığında, özellikle Deniz, atılan pet su şişeleri nedeniyle bir türlü topu oyuna sokamadı. Bir defasında da bozuk para suratına geldi. Kornerleri kulanan Alex ise, pet şişe yağmuruna tutuldu ve iki kez atışı bırakıp sahanın ortasına gitti. Hakem Bülent Demirlek, 50. dakikada yardımcıları ve 4. hakem Fırat Aydınus'u saha içine çağırdı, Galatasaray kaptanı Hasan Şaş'tan seyircileri sukunete çağırmasını istedi. Görevlilerinin sık sık yaptığı anonslara rağmen yabancı madde atılması durmadı.

Deniz Barış'ı Allah korudu

Kanatta oynadığı için tribünlere en yakın durumdaki oyunculardan olan Deniz Barış, bir ara taç atmaya gittiğinde önce yüzüne bozuk para, ardından vücuduna pet şişe isabet etti. Bozuk paranın gözüne gelmemesi büyük şanstı.

Boşalan Ali Sami Yen'i Tuncay çınlattı

Güvenlik kararları gereği stattan önce G.Saraylı taraftarlar çıkarıldı. F.Bahçeliler ise yarım saat kadar bekletildi. Bu sırada sarı-lacivertliler Tuncay'ı tribüne çağırarak slogan atmasını istedi. Önce taraftarlarla karşılıklı tezahürat yapan Tuncay, daha sonra şeref tribününe çıkan takım arkadaşlarıyla aynı şeyi yaptı. F.Bahçe soyunma odasında da büyük sevinç yaşandı.

'Fener'de usta yok, uzun var'

Maç öncesi dişindeki iltihaplanma nedeniyle antibiyotik alarak sahaya çıkan Hasan Şaş, "Maç F.Bahçe maçı olunca insan bu tür şeyleri önemsemiyor" dedi. Hasan, F.Bahçe'nin yine ölü ve hava toplarıyla sonuca gittiğini söylerken, "Onlarda usta değil, uzun oyuncular var. Biz ise Hagi gittiğinden beri frikik atamıyoruz" dedi. Hasan, taraftarları sakin olmaya çağırırken sesinin kısıldığını, bu maça özel bir ceza verilemeyeceğini, tüm maçlar için standart uygulamaya gidilmesi gerektiğini kaydetti. Geçtiğimiz pazartesi bir oğlu dünyaya gelen Ayhan ise golünü onun uğuruna bağladı.


Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi