T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 20 MAYIS 2006 CUMARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Her kanalda gerilim

Dehşet verici öykülerin anlatıldığı evi konu alan Perili Ev, gerçek bir yaşam öyküsünden hareketle çekilen Beyaz Nehir ve bir metamorfozu işleyen Astronotun Karısı ekranda. Gerilime ilgi duyanlara

Orijinali 1963 yılında çekilen ve bir sinema klasiği haline gelen Perili Ev'de, hakkında dehşet verici hikayelerin anlatıldığı bir malikanede yaşanan ilginç olaylar anlatılıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: 130 yıl önce Hugh Crain tarafından karısı ve çocukları için bir tepe üstüne kurulmuş olan görkemli malikane, yaşanan trajedilerden sonra terkedilmiş ve halk arasındaki söylentilere göre ölümün ve hayaletlerin uğrak yeri haline gelmiştir. Aradan bir yüzyıl geçer. Malikane hakkındaki hikayelerden etkilen Dr. David Marrow üç kişiyi uyku bozuklukları üzerine bir deney yapacağı bahanesiyle bu perili evde toplar. Grubun üyeleri evin geçmiş ruhların hayaletlerinin uğrak yeri olduğu ve gece evde kalmamaları konusunda uyarılmıştır. Bu hikayeleri ilk başta önemsemezler ama yerli halk biliyordur ki malikanede dehşet verici bir şey dolaşmaktadır.

PERİLİ EV
Orj Adı: The Haunting , Yön: Jan De Bont, Oyn: Liam Neeson, Catherine Zeta - Jones, Owen Wilson, Lili Taylor, Bruce Dern
TGRT / 23.45

İŞİNİZ İÇİN NELERE KATLANIRSINIZ

Gerçek bir yaşam öyküsünden yola çıkılarak çekilen macera- gerilim fimi Beyaz Nehir bu akşam ekrana geliyor. İşinizi kaybetmemk için neye katlanırsınız? sorusuna cevap arayan filmin konusu kısaca şöyle: New York'da faaliyet gösteren bir reklam şirketinin yöneticisi çalışanlar arasında rekabet duygusunu arttırmak için şirket elemanlarıyla müşterileri bir araya getiren bir organizasyon düzenler. Programa göre, bu kişiler Kanada'da, Beyaz Nehir adlı bir nehirde gerçekleşecek raftinge katılacaktır. Fakat, rafting sırasında hiçbir şey planlandığı gibi gitmez ve bir kaza olur. Devrilen kanolardan kayaların üzerine fırlayan adamlardan bir kaçı ölür. Ölen adamlardan birinin karısı hukuki bir mücadele başlatır.

BEYAZ NEHİR
Orijinal Adı: White Mile, Yönetmen: Robert Butler, Oyn: Alan Alda, Peter Gallagher, Robert Loggia, Bruce Altman, Jack Gilpin
TV 8 / 22.00

ÇILDIRMANIN EŞİĞİNDE BİR ANNE

Henüz doğmamış ikizlerinin babasının insan olmadığı endişesiyle çıldırmanın eşiğine gelen bir kadını anlatan psikolojik gerilim filmi Astronotun Karısı bu akşam ekranda. Başarılı oyuncu Johnyy Deep'in başrolünü üstlendiği filmin konusu kısaca şöyle: Jillian ve Spencer Armacost, herkesin imrendiği örnek bir çiftir. Ta ki Spencer rutin bir mekik görevinde esrarengiz bir şekilde merkez üssü ile bağlantısını iki dakikalığına kaybedene kadar. Bu upuzun iki dakikada neler olduğunu asla bilmeyen Jillian, korkunç bir metamorfoza tanık olduğunu fark eder. Jillian ikizlerine hamile olduğunu öğrenir. Fakat mutluluğa Jillian'ın rüyalarına giren ürkütücü dünya dışı görüntüler ve sesler gölge düşürecektir.

ASTRONOTUN KARISI
Orijinal Adı: Astronot's Wife, Yön: Rand Ravich, Oyn: Johnny Deep, Gary Grubbs
ATV / 01.00


Eurovision'da final heyecanı

51. Eurovision Şarkı Yarışması finali TRT 1'de canlı yayınla ekrana geliyor. Maria Menounos ve Sakis Rouvas'ın sunduğu final gecesinde doğrudan finale kalan 14 ülke ve yarı finalde finale katılmaya hak kazanan 10 ülkeyle birlikte toplam 24 ülke yarışıyor. Türkiye'nin de finale kalmaya hak kazandığı Eurovision'da yarışacak ülkeler şöyle: Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, İsrail, Letonya, Malta, Moldova, Norveç, Romanya, İspanya, İsviçre, İngiltere, Hırvatistan,Türkiye, Ukrayna, Ermenistan, İsveç, Rusya, Makedonya, Bosna Hersek, Litvanya, Finlandiya, İrlanda
TRT 1 / 22.00


Hartum'a yolculuk var

TV 5 ekranlarında Köşe Bucak Dünya adlı yepyeni bir gezi pogramı başlıyor. Ali Sami Palaz'ın sunuculuğunu üstlendiği programda, isteyen herkesin seyahat edebileceği anlatılıyor. Dileyen herhangi birinin İstanbul'dan Tahran'a 25 Dolara gidebileceğini, Suriye'ye daha da ucuza seyahat edebileceği gibi bilgilerin izleyiciyle paylaşıldığı programda, bir ülkeye nasıl gidilir, orada nerede kalınır, ne yenir ne içilir? gibi konularda da rehberlik ediliyor. Aynıca programda, gidilen ülkelerin şimdiye kadar anlatılmamış yönlerine yer veriliyor. Köşe Bucak Dünya ekibi ilk bölümde Sudan'ı ziyaret ediyor. Nil kıyısında bir gezinti yapan program ekibi, rakşalara biniyor, Hartum'u geziyor, Butri köylülerinin konuğu oluyor ve bir zikir töreninden ilginç görüntüleri ekranlara getirior. TV 5 / 20.00


TELEVİZYON MAKİNASI
Okan Bayülgen konuklarıyla sohbette

Okan Bayülgen'in hazırlayıp sunduğu Televizyon Makinası'nda bu gece çok sayıda konukla renkli bir sohbet gerçekleştiriliyor. Programa, Ali Rıza Binboğa, Nil Karaibrahimgil, Banu Güven, Ahmet Koç, ve Koray Erkaya katılıyor.
KANAL D / 23.20


CENNET MAHALLESİ
Mahallede karantina paniği yaşanıyor

Melek Baykal ve Alişan'ın rol aldığı dizide, Maymun Hüsnü, sirk maymunu Cevriye'ye aşık olunca Beter Ali maymuna görücüye gider. Mahallede zehirli atık varilleri bulunur ve mahalle karantinaya alınır. Ferhat'la Sultan bu durumdan faydalanıp evlenmeye çalışırlar.
SHOW / 20.00


AYNA
İbni Sina ve Farabi'nin memleketinden

Saim Orhan'ın sunumuyla ekrana gelen Ayna bu hafta Özbekistan'ı ekrana taşıyor. Semerkant, Buhara gibi tarihi mirası olan ve İbni Sina, Biruni, Ali Kuşcu gibi nice büyük alimlerin yetiştiği topraklarda Ayna ekibi, ülkenin tarihi ve doğal güzelliklerini görüntülüyor.
SAMANYOLU / 23.10


Sayonara
Amerikan ordusunun farklı ırklar arası evliliğe karşı gelen yasasına rağmen bir Japon kıza aşık olan Joe Kelly sevdiği kızla evlenmek için uğraşmaktadır. Bu arada Lloyd da aşık olur ve iki asker önyargılara karşı birlikte savaşacaklardır.
Orijinal Adı: Sayonara, Yön: Joshua Logan Oyn: Marlon Brando, Patricia Owens, James Garner, Martha Scott
Cnbc-e / 19.15

İlk Gün
Jake, Los Angeles polis merkezine yeni atanmıştır ve Alonzo Harris'in seçkin memurlardan oluşan ekipte yer almak istemektedir. Tam bir gün boyunca onunla çalışma konusunda anlaşma yapan Jake, Harris'in asıl yüzünü görme fırsatı bulur.
Orijinal Adı: Training Day Yön: Antoine Fuqua Oyuncular: Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger
TGRT / 19.30

Son Görev
Gizli polis Joe bir futbol yıldızı tarafından kiralanır. Görevi, futbol yıldızının nişanlısını korumaktır. Fakat sporcunun nişanlısı öldürülünce ikili, bu cinayetin üstüne giderler. İkili kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulurlar.
Yönetmen; Tony Scott, Oyn; Damon Wayans, Bruce Wills, Halle Berry
SAMANYOLU / 21.30

Şaşkın Ajanlar
Ben ve Will, Fransız Gizli Servisi tarafından içerideki köstebeğe yem olmaları için işe alınırlar. Kendilerini gerçek ajan sanan ikili, Bay Kötü'yü yakalamak için işe koyulur. Bay Kötü de onları gerçek ajan sanır ve ikiliyi öldürmeye çalışır.
Orijinal Adı: Double Zero, Yönetmen: Gerard Pires, Oyuncular: Eric Judor, Ramzy Bedia Türü: Macera - Aksiyon
SHOW / 22.00

Duygusal Yazgılar - 2
Birinci Dünya Savaşı sıralarında varlıklı bir adam olan Jean'in görünüşte mutlu bir evliliği vardır. Fakat Pauline adlı bir kadına aşık olması ile her şey alt üst olur. Jean karısından boşanmaya kara verir.
Orijinal Adı: Destinees Sentmentales Yönetmen: Olivier Assayas Oyuncular: Emmanuelle Beart, Charles Burling Türü: Dram
TRT 2 / 23.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi