T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 22 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Bizi bırakma başkan

Binlerce taraftar, Yıldırım'ı kararından döndürmek için kulübe yürüdü

F.Bahçe taraftarları, başkan Aziz Yıldırım'ı istifa kararından vazgeçirmek için yürüyüş düzenledi. "Büyük Yürüyüş'' adı verilen etkinlikte taraftarlar, Kadıköy'de toplandı. Burada tezahüratlar yapıp, meşaleler yakan taraftarlar, daha sonra kulüp binasına doğru yürüyüşe geçti. Sayıları 3 bine yaklaşan taraftarlar, yürüyüşte Yıldırım lehine, "Taraftarız biz, çekeriz cefa, Aziz başkan bizi bırakma'' diye tezahüratlarda bulundu.

ULUSOY'A YÜKLENDİLER

Yürüyüş güzergahı üzerindeki evlerden, dersanelerden ve parklardan gruba destek gelirken taraftarlara alkışlarla ve bayraklar sallayarak destek geldi ve zaman zaman karşılıklı tezahüratlar yapıldı. Ayrıca özel araçlar da kornalar çalarak, yürüyüşçülere katıldı. "Ulusoy istifa'' diye bağıran taraftarlar, zaman zaman da ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş aleyhine de tezahüratlar yaptılar.

YÖNETİME ÇAĞRI

Yürüyüşe katılanların kulüp binası önüne gelmesi ile coşku üst noktaya çıktı. Burada meşaleler yakan taraftarlar Yıldırım lehine tezahüratlarda bulunarak, görevini bırakmamasını istediler. Caddeyi tamamen kapatan taraftarlar, yönetime seslenerek, Yıldırım'a kararından vezgeçmesi için baskı yapılmasını istediler. Yıldırım posterleri açan taraftarlar, bugünden itibaren de bayrak asma kampanyası başlatacak.

Fener'de kritik toplantı

Önce teknik Direktör Daum'un, ardından başkan Aziz Yıldırım'ın bırakma kararı üzerine şok üstüne şok yaşayan F.Bahçe'de yönetim kurulu bugün olağanüstü kongre kararını masaya yatıracak. Saat 18.00'de kulüp binasında yapılacak toplantıda, yönetim önce Yıldırım'ın görevinden ayrılma kararını değerlendirecek, daha sonra başkanın kulübün 100. yılında görevinin başında olmasını isteyecek. Yıldırım, bırakma kararında ısrar ederse, yeni başkanın çalışacağı ekibini kendisi kurması için yönetim kurulu da istifa ederek, bir ay içinde hem başkan hem de yönetim kurulu seçimi için zemin hazırlayacak.

YÖNETİM OLMAYABİLİR DE

Yıldırım'ın katılmayacağı toplantıyı tüzük gereği Başkan Vekili Nihat Özdemir yönetecek. Toplu istifa kararından önce, bu yönetimin içinden bir başkan adayı ile de kongreye gidilerek "Yönetim kalsın, sadece başkanlık seçimi yapılsın" görüşü de tartışılacak. Özdemir'in isminde birleşen yöneticilerin birçoğu etik olarak yeni başkanın, kendi ekibini oluşturması için toplu istifa kararından yana. Ancak tüzük gereği yöneticilerin tekrar seçilebilmeleri için olağanüstü kongre gündemine ibra maddesini de koyacaklar. Toplu halde kongre kararı alırlarsa, 30 gün sonra yapılacak kongre tek gündem maddeli seçim kongresi olacak. Olağanüstü toplanması beklenen yönetimin iptal olmasının da gündemde olduğu bildirildi.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi