T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 22 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Kaosların dünyası

Felaket senaryolarının işlendiği bir yapım olan Kor ile küresel çapta bir âfet sonrasında insanlardaki duygusal buzlaşmayı anlatan Kurdun Günü ekranda.

Derin Darbe, Armageddon ve Cehennemden Daha Sıcak gibi, felaket senaryolarının işlendiği filmlerin bir örneği olan Kor adlı yapım; insanlığı kurtarmak amacıyla dünyanın merkezine yapılan zorlu bir görevi anlatıyor. İstenilen bölgede deprem etkisi oluşturabilecek bir silahın geliştirilmesi için verilen emir büyük bir tehlikenin de başlangıcı olur. Dünyanın merkezinde yer alan çekirdeğin dönüşü bilinmeyen bir nedenle durur. Bunun sonucunda doğanın dengesi tamamen bozulacaktır. İlk belirtiler başlamıştır. Yeryüzünün yok olmaması için binbaşı Rebecca Chids ve albay Robert Iverson'un da yer aldığı bir astronot ekibi, ilk kez uzay yerine dünyanın merkezine doğru yola çıkar.

Orijinal adı: The Core
Yön: Jon Amiel Oyn: Hilary Swank, Aaron Eckhart, Bruce Greenwood, Stanley Tucci, Delroy Lindo, Tcheky Karyo TRT 1/ 20.20

Filmleri her zaman büyük tartışmalara yol açan Michael Haneke'in, toplumun tamamen çökmüş olduğu kıyamet sonrası dünyasına kâbus gibi bir bakış olan Kurdun Günü, gecenin ikinci filmi. Toplumun açıklanmayan bir felaket yüzünden tamamen çöktüğü, tanımlanmamış bir zaman ve yerde geçen filmde, Anne, kocası Georges ve çocukları Ben ile Eva tatillerini geçirmek üzere, ormanlık tepelerde tecrit olmuş kır evlerine geldiklerinde birdenbire, sert, yeni bir gerçekle karşı karşıya kalırlar. Küresel çapta bir âfet, ülkeyi aniden kıyamet sonrası bir atmosferin içine atmıştır.


Büyük oyunun tam ortasındaki ülke: Hazar'ın incisi Dağıstan

Kafkasların en büyük ülkesi Çeçenistan'a komşu, Rusya Federasyonu'nun güney kapısı Dağıstan'a son yıllarda giren ilk gazeteci Banu Avar, bu ülkeden gözlemlerini üç bölüm halinde ekrana getiriyor. Dağıstan'ın yeni Cumhurbaşkanı Mukhu Aliyev'le özel bir röportajın da yer alacağı 'Mohaçkale ve Küresel Oyunlar' adlı ilk bölümde; akademisyenler, yaşlılar ve gençler Dağıstan'ı anlatacaklar. TRT 1/ 23.15


Evlat için çırpınan iki insanın birbirinin zıddı iki farklı hikayesi

Süleyman Çobanoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Kalp Gözü'nde bu hafta, 'Bana Anne Desin' ve 'Acılar da Biter' adlı iki yeni hikaye yayınlanacak. Cezaevinden çıktığında, daha önce evlatlık verilen ve yıllardır görmediği kızına büyük uğraşlar sonucu kavuşan ancak reddedilen, aşağılanan bir annenin, tek dileğinin hikayesi, 'Bana Anne Desin'de ekrana gelecek. Kalp Gözü'nün ikinci hikayesi 'Acılar da Biter'de ise, çocuk sahibi olmak isteyen bir adamın etrafındaki insanlara çektirdiği sıkıntılar konu ediliyor. Adam, tek arzusunun çocuk olduğunu söylerken, eşini suçlar, yaptığı eziyetleri gün gün artırır. Bir gün yolları ayrıldığında, biri için biten ama diğeri için yeni başlayan sancılar vardır.
KANAL 7 / 19.45


ACI HAYAT
Mehmet, korumaya çalıştığı kişiyi öldürmekle suçlanıyor

Mehmet, korumak amacıyla evine getirdiği arsa sahibi Muhsin'i öldürmek suçundan tutuklanır. Kurtulabilmek için cinayet saatinde Filiz'le birlikte olduğunu ispatlaması gerekir. Bunun için de Filiz'in şahitliğinin yanında maddi delillere ihtiyaç vardır.
SHOW / 21.15


YAŞANMIŞ ŞEHİR HİKAYELERİ
Şöhret için her yol mübah, yeter ki oyunu iyi oyna!

Ece, girdiği bunalım sonucunda intihar eder. Hastane çıkışı tek dayanağı menajeri Cem'dir. Medya intihar haberini almış, hastane ve evinin önünde karargah kurmuştur. Ece yeni arayışlar içindedir, şöhreti ve çıkarları için ona göre her yol mubahtır ve oyunu kurallarına göre oynamaktadır. KANAL D / 20.00


BEYAZ GELİNCİK
Ceren, gazeteci katiliyle karşı karşıya

Ceren'in gözleri önünde gazeteci öldürülür. Tıpkı kâbusundaki gibi, amansız bir kaçma-kovalamacadan sonra Ceren, katille arasında bir adımlık mesafede, kala kalmıştır. Bu arada Ömer ve Ceren arasında büyük bir kavga başlar.
ATV/ 21.45


Susuz Yaz
Kocabaş Hasan köyün tek su kaynağına tek başına sahip olmak için çalışır. Kardeşi Osman köyün güzel kızı Bahar'a âşık olur ve onu kaçırır. Ancak Hasan, yengesine kötü gözle bakmakta ve fırsat kollamaktadır. Su yüzünden çıkan kavga genç adamın hapse girmesiyle sonuçlanır. Hasan artık dizginleri eline almıştır.
Yön: Yılmaz Duru Oyn: Yılmaz Duru, İrfan Atasoy, Hamiyet Yankı
KANAL 7 - 14.15

Katil Komşum Geri Döndü
Eski kiralık katil Jimmy, artık eski hayatından cok uzakta, Meksika sahilinde karısıyla birlikte sessiz ve huzurlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat bir gün, geçmişiyle ilgili, beklenmedik davetsiz bir misafir kapısını çalar.
Orj. adı: The Whole Ten Yards Yön: Howard Deutch Oyn: Bruce Willis, Matthew Perry, Natasha Henstridge
KANAL D - 21.50

New York Taxi
Belle, Manhattan'daki en hızlı pizza dağıtıcısıdır. Taksicilik yapmaya başladığında da, modifiye edilmiş arabasıyla herkesin tozunu atmaya başlar. New York Polisi'nden Washburn ise yakalayamadığı banka soyguncuları yüzünden hırsına yenilen, acemi bir genç polistir. ikilinin yolları New York sokaklarında kesişir.
Orijinal Adı: Taxi Yön: Tim Story Oyn: Queen Latifah, Jimmy Fallon
STAR - 22.20

Kurtarıcı
Kitapları için konu bulmakta zorlanan Paul Freeman, hem parasızlık yüzünden hem de belki bir konu bulurum umuduyla bir cezaevinde yaratıcı yazarlık dersi vermeyi kabul eder. Burada yazıya son derece yetenekli bir mahkum bulur.
Orj. adı: Redeemer, Yön: Graeme Clifford Oyn: Matthew Modine, Obba Babatunde
TV 8 / 22:30

Cehennem Yolcusu
Kaçışı sırasında, silah kaçakçıları tarafından esir edilen Chris, daha sonra kendini korsanlara satılırken bulur. Karanlık yeraltı dünyasıyla tanışan Chris'in yolu dövüş sanatlarının öğretildiği Thai Adası'na düşer ve hayatı değişir.
Orj. adı: Quest Yön: Jean Claude Van Damme Oyn: Jean Claude Van Damme, Roger Moore
ATV - 23.30


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi