T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 22 MAYIS 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Campbell heyecanı

Arsenalli yıldız F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için bir iki gün içinde İstanbul'da olacak. İspanyol golcü Morientes'in transferi bitmek üzere. Adriano için İtalyan kulübü İnter ikna edilmeye çalışılıyor. Roberto Carlos'un transferi için de tüm şartlar zorlanıyor.

F.Bahçe'de görevi bıraktığını açıklayan başkan Aziz Yıldırım, tatil için gittiği İsviçre'de dünya yıldızlarını sarı-lacivertli kulübe kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Arsenal'dan alınan Sol Campbell'ın bir iki gün içinde İstanbul'da olacağı ifade edilirken, diğer yıldız oyuncuların da transferlerinin bitme aşamasına geldiği öğrenildi. Sarı-lacivertliler, 100. yıl kadrosuna katacağı yıldız futbolcuların transferlerinden ilkini bu hafta içinde Campbell'a imza attırarak gerçekleştirmiş olacak.

Ayrıca Liverpool'da mutsuz olduğu için ayrılma kararı alan Morientes'in transferinde büyük aşama kaydedildiği bildirilirken, İspanyol golcünün bu hafta içinde F.Bahçe'ye transferinin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu kaydedildi. Adriano için Anelka takası ve para teklifi yapan F.Bahçe, İtalyan kulübüyle pazarlıklarını sürdürürken, Brezilyalı yıldız için İnter'den cevap bekliyor. Roberto Carlos konusunda yeniden girişimler başlatan F.Bahçe, Brezilyalı yıldızı ikna için tüm şartları zorluyor.

  • AHMET BIYIKLI

    "Özel jet" tahsis edildi!

    Sezonun ilk bombasını patlatan F.Bahçe, imza için çağırdığı İngiliz savunma oyuncusu Campbell'ı özel bir uçakla İstanbul'a getirecek. Havalimanında taraftarların da büyük bir karşılama yapacağı bildirilirken, imza töreninin de büyük bir gövde gösterisine dönüştürüleceği öğrenildi. Campbell'ın bu hafta içinde imza atmasıyla birlikte 100. yıl kadrosu için resmen yıldız yağmuru da başlamış olacak.

    Yıldıray tamam gibi

    Önceki gün F.Bahçe ile yaptığı görüşmede sarı-lacivertliler'in 3 yıllık sözleşme teklifine olumlu cevap veren Yıldıray Baştürk'ün transferinde de büyük aşama kaydedildi. Gurbetçi oyuncunun "Gelirim" yanıtının ardından bonservis sorununu çözmeye çalışan F.Bahçe, Alman kulübü H. Berlin ile masaya oturdu. Yıldıray'ın F.Bahçe'ye transferinin bu hafta içinde sonuçlanacağı ve gurbetçi oyuncuyu imza için İstanbul'a davet edeceği ileri sürüldü. Öte yandan Konyaspor'a kiralık giden Murat Hacıoğlu F.Bahçe'nin sezon başı kampına katılacak.

    Anelka, İngiltere'ye dönmeye hazırlanıyor

    F.Bahçe'nin bir türlü istediği verimi alamadığı Anelka'dan İngiltere'ye dönüş sinyali. Fransa'nın Le Journal du Dimanche gazetesine konuşan Anelka, kendisini Dünya Kupası kadrosuna almayan teknik direktör Domenech'e de eleştirilerde bulundu. Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Dubai'de tatil yapan Fransız oyuncu, F.Bahçe ile 2008'e kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatarak, "Önümüzdeki sezon İngiltere'ye dönmeyi çok istiyorum" dedi. 23 kişilik Fransa kadrosuna alınmayışına çok içerleyen Anelka, "Milli formayı her zaman çok sevdim, fakat Dünya Kupası maçlarını seyretmeyeceğim. Domenech'in beni hazırlık maçlarına çağırması bir oyundu, benim ağlamamı istedi. Baştan beri beni almamaya kararlıydı. O benim futbol kalitemi ölçemez" diye konuştu.

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  • ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi