T Ü R K İ Y E ' N İ N B İ R İ K İ M İ |
||
E K O N O M İ | 30 MAYIS 2006 SALI | ||
|
Mado'dan havuçlu ve narlı dondurma
Kahramanmaraş'ta yerleşik Yaşar Dondurma A.Ş., Mado markasıyla ürettiği "havuçlu ve narlı" dondurmayı piyasaya sürdü. Yaşar Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, insan sağlığı açısından nar ve havucun büyük önem taşıdığını söyledi. Güney illerinde nar pekmezi ve nar şurubunun meşhur olduğunu ifade eden Kanbur, nar aromalı dondurmayı ürünleri arasına katmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Bölgede havuç üretiminin de yaygın olduğunu ve havucun insan sağlığına özellikle gözlere olan faydasının herkes tarafından bilindiğini belirten Kanbur, "Havuç aromalı ürünlerimizin de büyük ilgi göreceğini inanıyoruz. Bu çeşitlerimiz sayesinde bölgemizdeki meyveleri de değerlendirmiş olacağız" dedi. Kanbur, kısa bir süre önce piyasaya sundukları "parmak dondurma"nın da ilgi gördüğünü belirterek, ürünlerinde doğal meyve ve malzemeler kullanıldığını kaydetti.
|
|
Ana Sayfa |
Gündem |
Politika |
Ekonomi |
Dünya |
Aktüel |
Spor |
Yazarlar Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın |
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi |