T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 10 NİSAN 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Son Dakika
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv
Çaykur Rize, Vestel Manisa'ya gol yağdırdı

Çaykur Rizespor, Vestel Manisaspor'u 4-1 yenerek düşme stresinden tamamen kurtuldu. 4 oyuncunun atıldığı maçta Rize'ye 3 puanı getiren goller Fahri (2), Altan ve Hasan Uğur kaydetti. Vestel'in tek sayısı Meduna'dan geldi.


Kayseri'nin önlenemez düşüşü sürüyor

İlk 3 iddiasını sürdüren Kayserispor, kendi sahasında Ankaragücü karşısında 2-1 yenilerek ağır bir darbe aldı. Alt sıralarda yer alan Başkent ekibine 3 puanı getiren goller 13 ve 85. dakikalarda Umut'tan gelirken, Kayserispor'un tek sayısını 79'da Gökhan Ünal kaydetti.


Denizlispor, Kayseri Erciyes'e puan kaptırdı

Düşme korkusunu yakından hisseden Denizlispor, sahasında Kayseri Erciyes ile 1-1 berabere kaldı. ilk yarısı golsüz biten maçta 82. dakikada İlhan'ın golüyle yenik duruma düşen Denizlispor, 84'de Fatih ile bir puanı kurtardı.


Samsunspor, kendi ipini kendisi çekti

Ligin dibinde yer alan Samsunspor, sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak bir yerde kendi ipini kendi çekti. 19. dakikada Tamer'in golüyle öne geçen Samsun, 34. dakikada Kais'in golüne engel olamayınca maçtan 1 puanla ayrıldı ve ligde kalma ümitlerini azalttı.


Tuborg, G.Saray'ı Traina ile devirdi

Basketbolda Tuborg play-off'a kalmak isteyen Galatasaray Cafe Crown'u 87-83 yendi. İlk periyodu 28-26 yenik kapatan İzmir temsilcisi, daha sonra toparlanarak devreyi 53-46 önde bitirdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Tuborg, 3. periyodu 68-67, maçtan da 87-83 galip ayrıldı. Tuborg'da Traina 19, G.Saray'da ise Dixon 16 sayıyla oynadı.
DİĞER SONUÇLAR
Efes-Erdemir: 92-59, Beykoz-Beşiktaş: 79-85


İpragaz Cup'ta Onur birinci oldu

İpragaz Cup 2. ayak 4. yarışı İstanbul Park Pisti'nde yapıldı. Yarışlarda Onur Tavşancıl, 26.23.343'lük derecesiyle ilk sırayı aldı. 10 tur üzerinden yapılan yarışta, Sinan Soylu 2., Can Coker de 3. oldu. Startla birlikte büyük çekişme içinde başlayan yarışın 1. turunda Korkut Gülata, spin attı. Spinle birlikte Cenk Ceyişakar, Korkut Gülata, Ekrem Vardar ve Osman Uğur'un araçları çarpıştılar. İlk tur tamamlanmadan güvenlik aracı piste girdi. Pistin temizlenmesinden sonra yarışlara devam edildi. 4 yarış sonunda pilotlar şampiyonasında Cenk Ceyişakar ile Rıfat Sarıcaoğlu 56'şar puanla zirveyi paylaştı.


Memo'dan double double

NBA'de Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, sahasında Portland Trail Blazers'ı 110-93 yendi. İlk 5'de forma giyen Okur, yaklaşık 35 dakikada 18 sayı, 1'i hücum 9'u savunma olmak üzere 10 ribaunt, 2 asist, 1 top çalma ve 1 blokla double-double yaptı. Sezonun 37. galibiyetini alan Jazz'da, Matt Harpring 29 sayı, Andrei Kirilenko 24 sayı ve 9 ribaunt kaydetti.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi