T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 1 OCAK 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

YARI YOLDA BIRAKMAM

Bir çok kulüpten açık çek aldığını vurgulayan Daum, "Bana inanan insanlar var. Hiçbir işimi yarıda bırakmadım. Paracı diyenler bilsinki, sözleşmem bitene dek buradayım" dedi.

Bir çok önemli takımın transferi için peşinden koştuğu F.Bahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, "Para için F.Bahçe'yi satmam" dedi. Alman hoca, F.Bahçe'nin durumu, kendi geleceği, transferler, hakemler ve başkan Aziz Yıldırım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Daum'un sözleri:

"Bir çok kulüpten açık çek aldım. Para için kulübümü satmam. Bana inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmam. Hayatım boyunca aldığım bir işi de yarım bırakmadım. Çünkü buraya büyük başarılar elde etmeye geldim. 2007 yılına kadar sözleşmem var. Hiç bir yere gitmeyeceğim."

KOVULMADAN AYRILMAM

"Beni paracı olarak gösterenlere bir anlam veremiyorum. 'Paracı' diyenler çok iyi bilmeli ki, bana teklif edilen rakamlar aldığım paranın iki, hatta üç katı üstünde. Ama ben verdiğim sözden dönmem. Sözümün de sonuna kadar arkasındayım. Sözlşmemi yönetim tek taraflı feshetmediği sürece takımın başında kalacağım."

İKİ KUPAYI DA İSTİYORUM

"2006 yılında iki hedefimiz var. Üst üste üçüncü kez şampiyon olarak F.Bahçe tarihine geçmek ve hem de uzun yıllardır alınamayan Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Bunun plan ve programı için çalışmalar yapıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden elendik. Bu yüzden sadece lig maçlarına konsantre olacaz. Bu büyük bir avantaj"

TARİH YAZILACAK

"F.Bahçe'de üst üste 3 yıl teknik direktörlük görevini üstlenen tek hoca benim. Demek ki başarılıyım. Ama beni başarısız bulanlar olabilir. Herkesin düşüncesine saygılıyım. Yaptıklarım inkar edilmez. F.Bahçe'de tarih yeniden yazılacak. Herşey yeniden yazılıp çizilecek. Çünkü biz tarih yazmaya geldik"

TAKVİYE YAPACAĞIZ

"Transfer yapmak için transfer yapılmaz. Bu sezon ara transferde belki bir iki genç deneyebiliriz. Önümüzdeki sezon büyük hedefler için takıma mutlaka en az 5 ile 6 isim alınmalı. Eksik yönümüz var. Defanstan forvete kadar mutlaka takviyeler yapmalıyız. Çünkü Şampiyonlar Ligi'nde artık kayba tahammülümüz kalmadı. Mutlaka başarı elde etmeliyiz"

HAYALİM ALMAN MİLLİ TAKIMI

"Köln, Schalke ve daha ismini bilmediğiniz bir çok takımın yanı sıra milli takımlardan teklifler geliyor. En büyük hayalim Alman Milli Takımı'nı çalıştırmak. Milli takım çalıştırmayı çok istiyorum. Belki bu ileri ki yıllarda Türk milli takımı da olabilir. Çünkü burası benim ikinci vatanım."

FENER KOLLANMIYOR

"F.Bahçe hakemler tarafından kollanmıyor. Kollandığını söylemek hata olur. Türk hakemlerinin doğru kararlar verdikleri düşüncesindeyim. Herkes hatalar yapabilir. Hepimizin hataları var. Türk hakemleri ağır sözlü saldırılara maruz kalıyorlar."

SAHADA YIKILMAYACAĞIZ

"2005 senesi F.Bahçe açısından iyi bir yıl oldu. Şampiyonluk yarışında iyi yerdeyiz. Yönetim ile aramda sorun yok. Bizi sahada yıkamayacaklarını anlayanlar saha dışında denediler ama beceremediler."

  • Ahmet BIYIKLI

    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi