T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 3 ŞUBAT 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Üç usta, iki çırak

İkinci Lig B Kategorisi ekibi Giresunspor, Ali Sami Yen'e direnmeye gelmişti. İlk yarı boyunca da çok etkili oynadı ama daha sonra ortaya çıkan kalite farkı altında ezildi.

Süper Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren G.Saray, kupada karşılaştığı 2. Lig B Kategorisi 4. klasman grubunda mücadele eden Giresunspor engelini 5 golle geçip 3 puana ulaştı. Grupta daha önce oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan sarı-kırmızılılar, ilk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında rakibini bozguna uğrattı. Bu sonuçla ligden sonra kupada da yoluna devam eden Cimbom, güçsüz rakibi karşısında ilk yarı 3, ikinci yarıda ise tam 4 forvet oynadı.

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

6'da Hasan'ın vuruşunu Ersoy son anda çeldi. 23'te Giresunspor'da Ali'nin uzaktan sert şutu direğe çarparak auta gitti. 27'de G.Saray'ın Ümit Karan'ın golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci yarıda farka giden Cimbom, 62'de Necati'nin golüyle skoru 2-0'a taşıdı. 78'de sahneye çıkan Hakan Şükür takımını üç farklı öne geçiren golü attı. Konya deplasmanında uzatmada 3 puanı getiren genç Aydın, 82'de durumu 4-0 yaptı. 85'te Sabri'nin golü skoru belirledi.

Necati'yle barış

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Konya maçının ardından amigolarla kavga eden Necati'ye destek verdi. Genç golcüye yumruk şov yaptıran taraftarlar, "Bu taraftarlar seninle gurur duyuyor" diye bağırdı. Taraftarlar takımı da el ele tribünlere çağırıp çicek attılar.

Skor ve gençler harika

Gerets, Giresunspor maçındaki futbolculardan memnun kalırken; görev yapan gençleri de övdü G.Saray Teknik Direktörü Eric Gerets, Giresunspor karşısında oynanan futbol ve gençlerin ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyledi. İlk yarıda direnen güçsüz rakipleri karşısında yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerinin yakının Belçikalı hoca, "İkinci yarıda maça ağırlığımızı koyduk, ve farka gitmesini bildik" diye konuştu. Gerets, bu performansın lige de yansıyacağını düşündüğünü belirtirken, yarışı sonuna kadar sürdüreceklerini kaydetti. Sahaya sürdüğü Ferhat, Mehmet Güven, Aydın ve Sabri gibi genç oyuncuların performansından memnun kaldığını anlatan Gerets, daha sonra da gençlerden yararlanmaya devam edeceğini ifade etti. Bu arada genç oyunculardan Aydın, Konya deplasmanı ve dün attığı gollerle adeta taraftarların sevgilisi oldu. Sarı-kırmızılılar., maç bitiminde bu futbolcuyu soyunma odasın yolundan çevirip tribünlere çağırdı ve uzun süre alkışlayıp lehine tezahürat yaptı.

A GRUBU PUAN DURUMU
TAKIMLAR 	O	G	B	M	A	Y	P
1. G.Saray	3	2	1	0	10	1	7
2. Malatya	3	2	1	0	3	1	7
3. D.Bakır	2	1	0	1	2	2	3
4. M. İ.Y.	2	0	0	2	0	5	0
5. Giresun	2	0	0	2	1	7	0
  • Savaş Çorlu

    Federasyondan Okan'a izin çıkmadı

    Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshedip G.Saray ile anlaşan Okan Koç'un transferine izin vermedi. Başkanvekili Kemal Kapulluoğlu, Okan Koç'un durumuyla ilgili, "Transfer izni isteğini içeren dosyanın, mevcut durumu haklı gösterecek boyutta olmadığı anlaşıldı. Dosya üzerindeki incelemenin devam etmesi kararlaştırıldı'' dedi.

    'Canaydın martta görevi bırakmalı'

    G.Saray eski başkanlarından Faruk Süren, Özhan Canaydın'ı eleştirerek, marttaki seçimlerde aday olmaması gerekteğini söyledi. Canaydın ve ekibinin görev yaptığı süre içinde başarısız olduğunu savunan Süren, "Sportif ve tesisleşme açısından başarılı değiller. Başkan yoruldu, yıprandı. Artık bu işten vazgeçmeli. G.Saray'daki problemler kişisel gayretlerle çözülmez. 25 Şubat'taki mali kongreden sonra aday olmayacağını açıklamalı" dedi. Yönetimde amatör isimlerin de bulunduğunu ifade eden eski başkan Süren, "Kulüp iyi yönetilmiyor. F.Bahçe'de profosyenel yöneticiler var. Bizde ise amatör yöneticiler bulunuyor" diye konuştu.


    Geri dön   Yazdır   Yukarı


  •  ANKET

    ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

    Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Spor | Yazarlar
    Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
    Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
    Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi