T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 12 ŞUBAT 2006 PAZAR
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Bugünkü Yeni Şafak
 
  657'liler Ailesi
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Nar-ı Beyza
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranda 3 yeni film

Fatih Akın'ın Kebab Connection'u, elmas hırsızlarının macerası Gün Batarken ve Fransızların Türk mafyasını anlattığı, Türk aleyhtarı sahneleriyle büyük eleştiri toplayan Kurtlar İmparatorluğu TV'de ilk kez ekrana geliyor

Almanyalı Türk'ün Kung Fu heyecanı

Fatih Akın'ın senaryosunu yazdığı ve Almanya'da yaşayan Türklerin anlatıldığı Kebab Connection renkli çekimleri, hareketli montajı ve ses efektleri ile öne çıkıyor. Kung Fu hayranı İbrahim'in Almanya'nın ilk karate filmini çekme hayali anlatıldığı filmde, İbo önce amcasının döner lokantası için insanların çok hoşuna giden ve satışları arttıran bir reklam filmi çekiyor ancak daha sonra işler istediği gibi gitmiyor.
KANAL D / 22.30
Yön: Anna Saul Senaryo: Fatih Akın, Jan Berger, Anna Saul, Ralph Schwingel, Ruth Toma. Oyn: Denis Moschitto, Güven Kıraç, Sibel Kekilli

Bozkurtlara Fransız kalan film

Fransız yazar Jean Christophe Grange'ın ülkücü mafyayı anlattığı romanından beyazperdeye aktarılan ve Türkiye aleyhtarı sahneleriyle eleştirilen Kurtlar İmparatorluğu bu akşam ekranda. Bozkurtlar adı verilen milliyetçilerin iç hesaplaşmaları anlatılırken, ülkücülerin uyuşturucu ve insan kaçakçısı olarak lanse edildiği film, yine bozkurtları poşulu olarak gösteren sahneleriyle de gerçek dışı bulunmuştu. Çekimlerinin bir kısmının Türkiye'de gerçekleştirildiği filmin konusu kısaca şöyle; Paris'te bir Türk mahallesinde insanlık dışı cinayetler işlenmektedir. Soruşturma için polis şefi Nerteaux, pek sevilmeyen ve bazı yasa dışı olaylara karışan Schiffer ile çalışmaya başlar.
KANAL D / 20.00
Orj Adı: Empire of the Wolves, Yön: Chris Nahon, Oyn: Jean Reno, Jocelyn Quivrin, Arty Jover, Emre Kınay

Emekli hırsızlar elmas peşinde

Eğlenceli bir hırsız polis kovalamacısı olan Gün Batarken, suç dünyasına veda eden ancak FBI tarafından inandırıcı bulunmayan Max ve ortağı Lola'nın maceralarını konu ediniyor. Emekliliğini açıklayan ikili Bahamalar'a yerleşiyor. 70 milyon dolarlık elmasın sergilenmek üzere buraya götürüleceğini öğrenen FBI ajanı Stan da vakit kaybetmeden yola çıkıyor.
Orijinal Adı: After Sunset Yön: Brett Ratner Oyn: Pierce Brosnan, Salma Hayek
ATV / 20.00


Yaşasın Okulumuz sohbeti

SHOW TV'nin TOÇEV ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürüttüğü Yaşasın Okulumuz kampanyasının 2006 yılındaki ilk yayını bu akşam gerçekleştiriliyor. Canlı olarak yayınlayacak programda Yılmaz Erdoğan Demet Akbağ, Ata Demirer ve Fatih Terim, kampanyaya katkıda bulunan, yayın boyunca bağış gönderenlerle telefonda sohbet ediyor. Metin Uca'nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda, Özcan Deniz, Yavuz Bingöl, Işın Karaca, Burcu Güneş ve Fatih Erkoç Yaşasın Okulumuz' adlı şarkıyı seslendiriyor.
SHOW TV / 22.00


Almanya rüyasını anlatıyor

Murat Şeker'in hazırladiği Almanya'da yaşayan Türkleri konu alan Almanya Rüyası adlı belgesel bu akşam ekrana getiriliyor. Almanya'ya 43 yıl önce göç eden Türklerin, bugün 3. kuşak diye tanımlanan gençlerin entegrasyonu ve yaşam tarzlarına dair belgesel, hip hopçulardan iş adamlarına, işçilerden, yönetmenlere uzanan geniş bir röportaj perspektifiyle sunuluyor. Fatih Akın, Neco Çelik, Birol Ünel, Killa Hakan, Kemal Şahin'in de aralarında bulunduğu 800 kişiyle yapılan röportajların yanısıra belgeselde kesin dönüş yapanların görüşlerine de yer veriliyor.
Cnn Türk / 23.00


Karikatür krizinde 'Ne yapılmalı' tartışması

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce'nin hazırlayıp sunduğu Pazar Sohbeti'ne bu hafta, Prof. Dr. Niyazi Öktem ve gazeteci yazar Ali Bulaç katılıyor. Hz. Muhammed'e yapılan karikatür saldırısı ve Danıştay 2. Dairesi'nin aldığı başörtüsü kararının ele alındığı programda, 'Karikatür saldırısı provokasyon mu? Bu saldırı dinler arası diyalog ve hoşgörü çalışmalarının önemini nasıl ortaya koyuyor?' gibi sorular cevaplandırılıyor.
SAMANYOLU / 11:30


Zaim, son yüzyılın aydınlarını anlatıyor

İbrahim Uslu'nun sunumu ve Sabahattin Zaim'in anlatımıyla ekranlara gelen Türkiye'nin Son Yüzyılı'nda bu hafta, Zaim'in dostluk ettiği Ali Fuat Başgil, Necip Fazıl Kısakürek ve Nurettin Topçu'nun yaşamları Zaim'in gözünden anlatılıyor. Aydınlarla anılarını anlatan Zaim, Topçu'nun ölüm döşeğindeyken kendisiyle yaptığı ilginç diyalogu da Türkiye'nin Son Yüzyılı'nda izleyiciyle paylaşıyor.
KANAL 7 / 12.00


Yönetmenin gözünden Hacivat'la Karagöz

Mesut Yar'ın hazırlayıp sunduğu Mesut Yar'la Cümle Alem'de bu hafta Türk sineması konuşuluyor. Karagöz ile Hacivat'ın neden öldürüldüğünü filmin yönetmeni Ezel Akay, Kurtar Vadisi Irak'ı, baronluktan tiyatro sahnelerine dönüş yapan ünlü tiyatro sanatçısı Zafer Ergin anlatıyor. Geçtiğimiz hafta ekranlara dönüş yapan Metin Uca'nın yeni başlayan programı Pişti'yi anlattığı program, yarışmalarla renkleniyor.
STAR / 15.30


Mahkumlar için gereği düşünüldü

Duvardaki Gölgeler adlı 5 bölümlük programda, cezaevlerine gidilip mahkumlarla birebir gerçekleştirilen röportajlarda suç kavramı, maliyeti, psikolojik boyutu inceleniyor. Programın 'Gereği Düşünüldü' adlı ilk bölümümde, yargının verdiği kararın ardından cezaevine giren hükümlülerin karşılaştığı uygulamalar, cezaevi kuralları, mahkumların psikolojileri ve uyum süreçleri anlatılıyor. TRT GAP / 11.00


SON KANIT
Jordan ve ekibi 3 ölümün izinde

Adli Tabip Jordan ile arkadaşları bu hafta 3 olay üzerinde çalışıyor. Dizide Jordan ve ekibi, basketbol oynarken aniden ölen bir çocuk, ensesinden tek kurşunla öldürülen bir adam ve ölü bulunan kimliği belirsiz bir kadının ilginç sonlarını araştırıyor.
TGRT / 00.00


ROME
Brütüs, Sezar'ı vurmaya yanaşmıyor

Roma İmparatorluğu dönemini anlatan dizide, Pompey yeni bir saldırı hazırlığı sürdürür. Brütüs Sezar'ı vurmaya pek yanaşmaz. Bu sırada 13. Birliği taşıyan gemi fırtınaya kapılır. Hezimete uğrayan Pompey kalan adamlarını Mısır'a gönderir.
Cnbc-e / 22.00


İNADIM İNAT
Dünürler nikahı yine engelliyor

Yalçın Menteş ve Necati Bilgiç'in rol aldığı dizide, köylülerle girdikleri iddiayı kaybettikleri için Meryem ve Niyazi evlilik hazırlıklarına başlar. Ancak ikiliyi tam nikahlarının kıyılacağı sırada sürpriz bir gelişme beklemektedir.
KANAL 7 / 19.45


DİYALOĞUN MEYVESİ
Kurulan diyaloglar meyve veriyor

İslamiyet hakkında bilgi edinmek için Türkiye'ye gelen 20 kişilik Amerikalı grubun Anadolu'da nasıl ağırlandığını anlatan belgesel film Diyaloğun Meyvesi, bu hafta 3. bölümü ile ekrana geliyor. SAMANYOLU / 22:45


Joe Gould'un Sırrı
Gould ile 1942'de kapsamlı bir röportaj yapan Joseph Mitchell'in görüşmelerini merkez alan film, eksantrik bir adamın portresini sağlam bir oyuncu kadrosunun usta yorumlarıyla aktarıyor.
Orijinal Adı: Joe Gould's Secret Yön: Stanley Tucci Oyn: Ian Holm, Stanley Tucci, Hope Davis, Sarah Hyland, Hallee Hirsh CNBC- e - 12.00

Ağlayan Melek
Sabahat gözleri görmemesine rağmen hayat dolu, cıvıl cıvıl bir genç kızdır. Balıkçılık yapan yaşlı, huysuz babası ve Şevket Ağabeyi ile yaşamaktadır. Şevket onun gerçek ağabeyi değildir ve Sabahat'a karşı imkansız bir aşk beslemektedir.
Yönetmen: Safa Önal Oyuncular: Türkan Şoray, Ekrem Bora, Tanju Gürsu, Yapım Yılı: 1970 Türü: Duygusal
KANAL 7 - 14.30

Gün Işığı
Manhattan'ı New Jersey'e bağlayan denizaltı tünelinin iki ucu da meydana gelen kazalar sonucu kapanır. Tünelde kalan ve birbirlerine benzemeyen kişilerden oluşan çaresiz bir grup Hudson Nehri'nin altındaki bu cehennemde hapis olur.
Orijinal Adı: Daylight Yönetmen: Rob Cohen Oyn: Sylvester Stallone, Amy Brenneman Türü: Aksiyon-Macera Yapım Yılı: 1996
TGRT / 21.15

Kayıp Yolculuk
Miami-Porto Riko ve Bermuda arasında 1972'de SS Corona Queen adlı yolcu gemisi, esrarengiz bir şekilde kaybolur. Aradan 30 yıl geçer. Bir gece geminin kay-bolduğu bölgede çıkan bir fırtına sırasında, SS Corona Queen aniden ortaya çıkar.
Orijinal Adı: The Lost Voyage Yönetmen: Christian McIntire Oyn: Judd Nelson, Janet Gunn, Jeff Kober, Mark Heppard TV8 - 01.00

Titanik Faciası
Walter Lord'un eserinden uyarlanan ve Goldeen Globes'da "En İyi Yabancı Film" ödülünü alan film, 'Tanrı bile bu gemiyi batıramaz' sözleriyle suya indirilen ve ilk seferinde buz dağına çarpıp batan Titanik'in yaşadığı trajediyi anlatıyor.
Orijinal Adı: A Night To Remember Yönetmen: Roy Ward Baker Oyuncular: Kenneth More, Ronald Allen Türü: Dram
STAR - 01.50


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 413 50 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi