T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 7 TEMMUZ 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Ekranda sohbet var

Yaz günlerinde ekranda sohbet var. Abdullah Gül, ABD ziyaretini anlatırken, Taha Akyol, Prof. Dr. İlhan Tekeli'yi konuk ediyor. Yazlık Siyaset'te Tarım Bakanı Mehdi Eker, hayata dair bir sohbet gerçekleştiriyor

CNN Türk, Abdullah Gül ile yapılan özel röportajı ekrana getiriyor. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Washington ziyaretini Yasemin Çongar'a değerlendiriyor. Gül, Stratejik Vizyon Belgesi ile ilgili, Görünenden fazlasında ne var? Belge neyi değiştirecek? gibi soruları cevaplandırıyor ve ziyaretin bilançosunu çıkarıyor.
Cnn Türk / 10.15

EĞRİSİ DOĞRUSU

Taha Akyol'un sunduğu Eğrisi Doğrusu'na Türkiye'nin Yüksek Öğretim Stratejisi Raporu'nu Cumhurbaşkanı Sezer'e sunan Prof. Dr. İlhan Tekeli konuk oluyor. Tekeli programda, rapora göre, Rektör seçimleri nasıl olacak? YÖK'ün hangi yetkileri kaldırılacak? gibi sorulara cevap veriyor. Programda, akademik kariyere girişte merkezi sınav uygulaması, YÖK'ün özelleşmesi, üniversitelerde şeffaflık ve hesap vericilik konuları masaya yatırılıyor.
Cnn Türk / 22.15

YAZLIK SİYASET

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Yazlık Siyaset'e konuk oluyor. Programda Eker ile hayat, edebiyat ve siyasete dair keyifli bir sohbet yapılıyor. Ünsal Ünlü'nün yaptığı söyleşide Bakan Eker, İngiltere'de öğrendiği Hint yemeklerini, en sevdiği yazarları, edebiyata ve ailesine olan tutkusunu anlatıyor.
NTV / 21.45


Yakala yakalayabilirsen

Usta yönetmen Steven Spielberg'in yönettiği Sıkıysa Yakala TV'de ilk kez ekrana geliyor. 1960'lı yılların sonunda geçen film, gerçek bir karaktere dayanıyor. Sıradışı Bir Yalancının İnanılmaz Ama Gerçek Hikayesi adlı kitaptan uyarlanan film, pilot, doktor, savcı kimliklerine bürünerek 26 ülkede dolandırıcılık yapmış bir adamın öyküsünü komik bir dille anlatıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Frank Abagnale'in mutlu aile yaşamı, babasının iş hayatındaki başarısızlığıyla ve annesinin babasını terk etmesiyle sona erer. Henüz on altı yaşındaki Frank evden kaçar. Yaşamını sürdürmek ve mutsuz babasına armağanlar almak için kılıktan kılığa girmeye, önüne geleni dolandırmaya başlar. Büründüğü pilot, doktor, avukat kimlikleri yaşı nedeniyle hiç de inandırıcı olamayacak kimliklerdir. Frank'in bütün yeteneği buradadır. Umursamaz tavırlarıyla, kendine güveniyle ve hazırcevaplığıyla karşısındakinin hissedebileceği tüm kuşkuları ortadan kaldırmayı başarır.

SIKIYSA YAKALA

Orj Adı: Catch Me If You Can, Yön: Steven Spielberg, Oyn: Leonardo DI Caprio, Tom Hanks
SHOW / 22.40


Ayna'ya Dubai'den yansıyan görüntüler

Saim Orhan'ın sunduğu Ayna, çölün üzerindeki modern dünya Dubai'yi keşfe çıkıyor. Programda ünlü Burj Al Arab'ın görüntüleri ekrana geliyor. Develerin yarışından heyecan verici görüntülerin yayınlandığı programda, Araplar dışında Dubai'de çalışanlar ve devletin Araplara ilginç teşvik uygulamasına yer veriliyor.
SAMANYOLU / 23.00


Kanal 7, 12. yaşını coşkuyla kutladı

1994'te yayın hayatına başlayan Kanal 7, 12'inci yılını çalışanlarıyla birlikte kutladı. Eyüp'teki Kanal 7 binasında gerçekleşen kutlamada Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman bir konuşma yaptı. Karaman, "Bugüne kadar iyi olduk bundan sonrada hep birlikte daha ileriye gitmek isityoruz." dedi.


Anında Görüntü bu akşam başlıyor

Osmantan Erkır, Anında Görüntü, adlı yeni bir programa başlıyor. Programda, yetenekli gençlerden oluşan 'Mahşer'i Cümbüş' adlı tiyatro topluluğu senaryosuz ve provasız, seyircinin yönlendirmesiyle performanslarını sergiliyor. Programda ilk bölümün konukları Mesut Yar ve Seray Sever de sahnede oyuna katılıyor.
STAR / 21.50


TARAFSIZ BÖLGE
Şanar Yurdatapan ile kendi tarihi hakkında

Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'ye bu akşam söz yazarı-müzisyen Şanar Yurdatapan konuk oluyor. Eylemci kimliği ile de tanınan Yurdatapan, programda kişisel tarihini anlatıyor.
Cnn Türk / 20.00


EBRU'NUN MUTFAĞI
Ebru'nun mutfağına Uğurkan Erez konuk

Ebru Şallı'nın sunumuyla ekrana gelen programda, sağlıklı beslenme, spor, çocuk bakımı ve beslenmesi, hamilelikte yapılması gerekenler, yemek kültürü gibi konular üzerine sohbet ediliyor. Programın bugünkü konuğu ise kareograf Uğurkan Erez oluyor.
TV 8 / 11.15


COD CASE
Çözülememiş davaların perde arkası

Dedektif Lily Rush yıllar öncesinin çözülememiş ve rafa kaldırılmış davaları aydınlatmaya devam ediyor. Bu akşamki bölümde, Vera'nın eski aşkı, ablasının ölümünü araştırmaları için ekipten yardım istiyor. Öldürülen kadının kocası da şüpheliler arasında yer alıyor.
Cnbc-e / 21.00


Patronun Kızı
Bir yayın kuruluşunda çalışan Tom, dırdırcı patronunun evine davet edilince heyecanlanır. Ancak eve gittiğinde hayalleri yıkılır. Tom'dan aile yokken eve göz kulak olması beklenmektedir. İş arkadaşları parti beklentisiyle eve doluşur ve işler karışır.
Orijinal Adı: My Boss's Daughter, Yön: David Zucker , Oyn: Ashton Kutcher, Tara Reid, Jeffrey Tambor Türü: Romantik Komedi
KANAL D / 20.30

Çatı Katı
Alex ve Nancy New York'ta yaşayan yeni evli bir çifttir. Uzunca bir süre kendilerine ev arayan çift, sonunda bütçelerine uygun dubleks bir ev bulurlar. Fakat bir süre onlarla yaşayacak olan evin sahibi yaşlı kadın başlarına bela olur.
Orijinal Adı: Duplex Yönetmen: Danny De Vito Oyuncular: Ben Stiller, Drew Barrymore, Elieen Essel Türü: Komedi
TRT 1 / 21.00

Kobra
Kobra lakabıyla anılan Cobretti başarılı bir polistir. Son günlerde bir korku dalgası ortalığı sarmıştır. Acımasız bir katil, masum insanları rasgele öldürmekte ve halkı tedirgin etmektedir. Bu katili durdurmak cesur polis memuru Kobra'ya düşer.
Orijinal Adı: Kobra, Yönetmen: George Costamos Oyuncular: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen Türü: Aksiyon - Macera
SAMANYOLU / 21.30

Komodo
Patrick, korkunç bir kazada ailesini kaybetmenin acısını hala içinde taşıyan 15 yaşındaki bir çocuktur. Ailesinin Emerald adasındaki yazlık evine giden hayal gücü kuvvetli ve haylaz Patrick Connoly için bu yaz mevsimi diğer yazlardan farklı olacaktır.
Orijinal Adı: Komodo Yönetmen: Michel Lantieri, Oyuncular: Jill Hennesy, Bill Burke, Kevin Zegers, Paul Gleeson, Nina Landis KANAL 7/ 21.45

Generalin Kızı
General Campbell'in kızı bir gün askeri kışlanın eğitim alanında ölü bulunur. Kriminal araştırma bölümünden Paul, olayı çözmesi için görevlendirilir. Cinayetin olduğu askeri kışlada generalin kendisi de dahil olmak üzere herkes zan altındadır.
Orj Adı: The General's Daughter Yön: Simon West Oyn: John Travolta, Madeleine Stowe, James Cromwell
TGRT / 24.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi