T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 27 TEMMUZ 2006 PERŞEMBE
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Üç ayların Kandil'i ekranlarda yanacak

Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nde, televizyonlar camilerden yapacakları canlı yayınların yanısıra, stüdyodaki programlarıyla da kandil gecesinin coşkusunu ekrana taşıyor

Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'ni bu gece idrak ediyoruz. Avuçların açılacağı, ilahi esintilerin kalpleri okşayacağı bu geceye televizyonlar da kayıtsız kalmıyor. Televizyon kanallarının mevlit programları şöyle:

REGAİB KANDİLİ

Üç ayların başlangıcı Regaib Kandili için için hazırlanan özel programlardan ilki TRT 1'de yayınlanıyor. Türkiye'nin seçkin hafızları ile mevlithanlarının bir araya geleceği program Amasya Sultan Beyazıt Camii'den canlı olarak ekrana getiriliyor.
TRT 1 / 20.45

REGAİB KANDİLİ ÖZEL

Kanal 7 RegaiB Kandili programını Eyüp Sultan Camii'nden canlı olarak ekrana getiriyor. Kandil özel programının açılış konuşmasını Eyüp Müftüsü İsa Gürler yapacak, Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunacağı gecenin duasını ise Ömer Döngeloğlu yaptıracak.
KANAL 7 / 21.10

REGAİB KANDİLİ ÖZEL

Samanyolu Regaib Kandili yayınını Piere Loti'den gerçekleştiriyor. Reha Yeprem'in sunduğu programda Mustafa Demirci ve Süleyman Erkişi'nin söyleyeceği en içten nağmeler, hafız ve mevlidhanlardan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif tilaveti yer alıyor.
SAMANYOLU / 20.50

REGAİB KANDİLİ ÖZEL

TGRT, Regaib Kandili programını Çanakkale Çan'dan canlı olarak yayınlıyor. Program Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Elik'in açılış konuşmasıyla başlıyor. Tevhid ve aşr-ı şeriflerin okunduğu program Doç. Dr. Hasan Elik'in yaptığı dua ile sona eriyor.
TGRT / 21.15

DOSTA DOĞRU

Star Kandil Gecesi'nde Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu Dosta Doğru programını ekrana getiriyor. Programda Hatipoğlu, Regaib Kandili Gecesi'ni, ayet ve hadisler ışığında dua ve günahların affını anlatıyor.
STAR / 23.40

KANDİL ÖZEL PROGRAMI

KANAL A Regaib Kandili'nde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı ve Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz'ın katıldığı sohbet programını ekrana getiriyor. Türkiye'nin değerli okuyucu seslerinden Abdulkadir Şehitoğlu kıraatıyla programa katılıyor. KANAL A / 21.30


Kandilde neler yapılmalı?

Necmettin Nursaçan'ın sunduğu Asr-ı Saadet'ten Tablolar'da bu akşam, Regaib Kandili ile ilgili önemli bilgiler aktarılıyor. Üç ayların hikmeti, Regaib Kandili ile ilgili ayetler, bu gecede yapılması gereken ibadetlerin anlatılacağı programa Dursun Ali Erzincanlı da birbirinden güzel ilahi ve naatlarıyla eşlik ediyor. Programda Nursaçan, Regaib kelimesi ne anlama geldiğini, üç ayların hikmetini, bu gece ile ilgili ayetleri, yapılması gereken ibadetleri, gündüzünü oruçlu geçirmenin faziletlerini, gecede Kur'an-ı Kerim okumanın ve Hz. Muhammed'e salat-ü selam getirmenin önemi ayrıntılarıyla anlatıyor.
KANAL 7 / 23.45


Engin Noyan anlatıyor

Münip Engin Noyan'ın sunduğu Kapılar ve Köprüler programında "zor olan hayatı yaşamak mı, yoksa hayatı anlamlandırmak mı?" sorusuna yanıt aranıyor. Dünü, bugünü ve yarını aynı düzlemde birleştirmek, pembe rüyalardan uyanıp nefes gibi gerçeğe ulaşmak, düşünerek doğruyu bulmak için Noyan, naif ve sıcak sohbeti ile ekrana geliyor. Programda canlı telefon konukları, kara tahta notları, Kur'an Güncesi de yer alıyor. HİLAL TV / 21.30


HABER MAKİNASI
Makinada cep telefonları konuşuluyor

Okan Bayülgen ve Saba Tümer'in birlikte sunduğu programda, cep telefonlarının günlük hayatımız ve sosyal yaşantımız üzerindeki etkileri, giderek yaygınlaşan özel numaraların kullanımı konuşuluyor. Programa Türk Beyin Takımı'nın seçici üyeleri, bir yarışmacı ve Kadir Çelik konuk oluyor.
CNN TÜRK / 22.00


TUTKUNUM SANA
Burhan araziyi bir şartla Deren'e bırakıyor

Katarina Moutsatsos ve Sinan Sümer'in rol aldığı dizide Selma Burhan'la konuşurken, silahlı adamlar matbaaya girerek Şeref ve Burhan'ı araziyi satmaları için tehdit ediyor. Fakat Burhan bir piknikte araziyi Hakan'la evlenmesi koşuluyla Deren'e bağışladığını açıklıyor.
SHOW / 20.40


BİRİ BANA ANLATSIN
Şöhret kişiyi yakan ateşten bir gömlek midir?

Beyazıt Öztürk'ün Kadir Çöpdemir ile sunduğu programda bu akşam "Şöhretin bir bedeli var mıdır? Yoksa bu bedel, şöhretin büyüsüne kendisini kaptıranlar için midir? Şöhret bir hastalık mıdır?" soruları tartışılıyor. Programa ünlü sanatçılar konuk oluyor.
NTV / 21.00


Hababam Sınıfı Askerde
Haylazlıklarına tahammül edilemeyen Hababam Sınıfı öğrencileri adam olmaları için kışlaya gönderilmelidirler. Öğrenciler okul müdürü Deli Bedri'nin komplosuna uğrar ve bir sabah ansızın askeri inzibatlar tarafından uyandırılırlar.
Yön: Ferdi Eğilmez Oyn: Mehmet Ali Erbil, Hülya Avşar, Halit Akçatepe, Memet Ali Alabora, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz
KANAL D / 20.30

Aşk Denizi
Polis dedektifi Frank Keller'ın son işi, bir seri katili yakalamaktır. Kimlik değiştirerek ilanla ayarlanan randevuya giden Frank buraya gelen kadınlardan biriyle tutkulu bir ilişkiye başlar. Ama kadının katil olma olasılığı onu rahatsız etmektedir.
Orj Adı: Sea Of Love Yön: Harold Becker Oyn: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman, Michael Rooker, William Hickey CNBC -e / 22.00

Aşk Hastası
Hastasına âşık olan psikiyatristin öyküsünün anlatıldığı filmde, hasta-doktor aşkının yarattığı skandal, çevresel faktörlerlerle ele alınıyor. Filmde, Freud zaman zaman görünüp doktora çeşitli öğütler verip, yol gösteriyor.
Orj Adı: Lovesick Yön: Marshall Brickman Oyn: Dudley Moore, Elizabeth Mc Govern, Alec Guiness Türü: Romantik Komedi
TV 8 / 22.30

Kupa Valesi
Çok zengin bir adam olan Roy Murcant servetini Las Vegas'da yapmıştır ve burada işlerin nasıl yürüdüğünü iyi bilmektedir. Ancak Roy Murcant'ın bilmediği birşey vardır. Çoğu kişinin gözü Roy Murcant'ın servetindedir.
Orijinal Adı: Jack Of Hearts Yön: Serge Rodnunsky Oyn: Ben Gazzara, Nick Mancuso Türü: Aksiyon / Macera
TRT 1 / 00.40

Yüksek Ökçeler
Bir hemşire, tanımadığı bir kişinin cep telefonu konuşmasını arkadaşıyla dinleyince bir banka soygunu planı hakkında bilgi edinmiş olur. İkili durumdan avantaj sağlamak amacıyla soygunculara şantaj yaparak 2 milyon dolar elde etmeye çalışırlar.
Orj. Adı: High Heels And Low Lifes Yön: Mel Smith Oyn: Minnie Driver, Mary Mccormack
SHOW /01.40


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi