T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
T E L E V İ Z Y O N 28 TEMMUZ 2006 CUMA
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
 
  Arşiv

  Yeni Şafak'ta Ara
 

Gazeteci, uyuşturucu yolsuzu polislere karşı

Morgan Freeman'ın rol aldığı Edison filmi TV'de ilk kez akrana geliyor. Filmde bir gazetecinin yolsuzluklara karışan polislerle mücadelesi anlatılıyor

Yönetmenliğini David J. Burke'nin yaptığı 2005 yapımı Edison filmi ekrana geliyor. Filmde başarılı oyuncu Morgan Freeman, Kevin Spacey ve Justin Timberlake rol alıyor. Macera sevenler için iyi bir alternatif olan filmde Justin Timberlake yolsuzlukların üzerine giden bir gazeteciyi canlandırıyor. Justin Timberlake bu role iyi hazırlanabilmek için uzun bir süre AP Ajansı'nın muhabirleriyle dolaşmış.

Seçkin polis grubunun yolsuzluklara karıştığını ortaya çıkaran bir gazetecinin yaşadıklarının anlatıldığı filmin konusu kısaca şöyle: F.R.A.T. kısaltmalı polis teşkilatı uyuşturucu satıcılarını yakaladıktan sonra ellerine geçen uyuşturucuları kanunsuz olarak satarak şehrin büyük şirketleri aracılığı ile kara para aklamaktadır. Yine böyle bir operasyonda bir suçluyu öldürürler ve diğer suçlunun üzerine yıkarlar. Mahkemede tanıklık yapan memur Deed gazeteci Joshua Pollack'ı kuşkuya düşürür. Gazeteci Pollack, gazete sahibi patronu Ashford ve özel dedektif Wallace ile olayın üzerine gider ve İceberg'in görünmeyen kısmını ortaya çıkarırlar. Pollack bu zaman zarfında en büyük desteği yine bir polis memuru olan ve bu gruba yeni dahil olmuş genç polis memuru Mr. Deed'dan görür.


Özlem'in yürek yakan sırrı ne?

Başrollerinde Müge Oruçkaptan ve Yusuf Faruk'un rol aldığı Kül isimli film ekrana geliyor. Müyesser beş yaşındaki oğlu Ömer'le birlikte kocasından ayrı yaşamaktadır. Bir süre sonra işinden ayrılan Müyesser, yeni bulduğu işte tek başına yaşayan hasta bir kadına bakıcılık yapacaktır. Hasta olan Özlem'in çocuklara karşı aşırı nefreti vardır. Bunun için Müyesser ve Ömer villanın dışında bir yerde yaşarlar. Villada anahtarı ev sahibi Enes'te bulunan ve Özlem Hanım'ın her gece sabaha kadar bir çocukla konuşur gibi inlediği bir oda vardır. Odanın içinde ne olduğunu merak eden Ömer ve annesi ise, Ömer'in odanın anahtarı bulup, kapıyı açmasıyla meraklarını gidereceklerdir.
KANAL 7 / 20.00


Ortadoğu'nun Eğrisi Doğrusu

Taha Akyol'un sunduğu Türkiye ve dünyadaki siyasal ve sosyal gelişmeleri ilginç dosyalarla krana getiren Eğrisi Doğrusu programına bu akşam Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ercan Çitlioğlu'nu konuk oluyor. Çitlioğlu programda "Hamas ve Hizbullah gibi örgütler İsrail'in askeri gücüne ne kadar direnebilir? Ortadoğu'nun tehlikeli çatışma tablosunda Türkiye ne yapabilir?" sorularını yanıtlıyor.
CNN TÜRK / 22.15


Bakışlarıyla metal büken adam

Kadir Çelik'in hazırlayıp sunduğu Objektif programına bu akşam, bakışlarıyla metalleri büken adam katılıyor. Düşünce gücünü yoğunlaştırdığı bakışlarıyla çatalı, bıçağı, her türlü metali yamyassı hale getiren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi akıllara durgunluk verecek şovunu sergiliyor. Programda ayrıca aylar önce Ortadoğu'da savaşın çıkacağını açıklayan Ömer Çelakıl konuk oluyor. Lübnan'daki savaşla ilgili, Türkiye'yi de ilgilendiren şok açıklamalar yapacağı pogramda ayrıca Ömer Çelakıl, "Ortadoğu savaşları kıyamet habercisi mi?" sorusunu yanıtlıyor.
STAR / 23.30


MUTFAK SAATİ
Sıra gecelerinin Zekeriya Ünlü'sü mutfağa giriyor

Hamiyet'in sunduğu programın bugünkü konuğu, sıra gecelerinin aranan ismi Zekeriya Ünlü. Sohbetin ve yemeğin en lezzetlisinin yapıldığı programda mutfak sırları, yemeklerin püf noktaları, pratik ve lezzetli yemek tarifleri izleyenleri bekliyor. Programda sanatçı konuklar yemek yapımına katılırken, izleyiciler ise yemekleri tadarak fikirlerini aktarıyor.
KANAL 7 / 13.30


YALANCI YARİM
Naz ve Tarık atışmaya devam ediyor

Barış Akarsu ve Merve Sevi'nin rol aldığı dizide Tarık, Vahi'nin Japon iş adamlarıyla olan toplantısını Vahi'nin lehine çeviriyor ve işler Naz'ın istediği gibi gitmiyor. Naz, Tarık'ı, babasının gözünden düşürmek için bir araba yarışı organize ediyor.
STAR / 22.00


FIRTINA
Ali ve Zeynep Batum yollarında

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'ın rol aldığı dizi 3 ve 4. bölümlerin kolajıyla ekrana geliyor. Kocası Hasan'dan ümidi kesen Sakine, köye, Hasan'ın öldüğünü ilan ediyor. Ramazan, Dursun'un da yardımıyla Ali'ye bir komplo kuruyor ve Ali tutuklanıyor. Ali ile Zeynep Batum'a giderken, Hasan baygın vaziyette köye ulaşıyor.
KANAL D / 20.40


Kızıl Nehir
Yat sahibi olan bir adam bankaya olan borcunu ödeyebilmek için Mississippi nehrinde petrol arama çalışmaları yapan bir ekiple yola çıkar. Okyanusta yolunu kaybeden ve Mississippi nehrine giren bir köpek balığı etrafa dehşet saçmaya başlar.
Orijinal Adı: Red Water Yön: Charles Robert Carner Oyn: Lou Diamond Phillips, Kristy Swanson Türü: Mcera
SAMANYOLU / 21.10

Juice
Film, izleyiciyi soyguna karışan bir grup arkadaşın yaşadıklarına tanık ediyor. Tupac Shakur'un başrolünü üstlendiği film, günlerini Harlem sokaklarını arşınlamakla geçiren dört arkadaşın bir soygunla değişen hayatlarını anlatıyor.
Orijinal Adı: Juicey Yön: Eenest R. Dickerson Oyn : Omar Epps, Tupac Shakur, Jermaıne Hopkıns, Queen Latıfah CNBC - e / 22.00

Babamın Kâbusu
Sports America şirketinin satış bölümü başkanı Dennis Quaid, Sports America dergisinin reklam satışlarının başına gelmek isteyen 26 yaşındaki Carter Duryea ile kızı Alex'in birbirine karşı duyduğu ilgiden hiç de memnun değildir.
Yönetmen: Paul Weitz Orijinal Ad?: In Good Company Oyuncular: Dennis Quaid, Topher Grace, Scarlett Johansson
TRT 1 / 22.25

Parlak Yalanlar
Hayatını askerliğe adamış olan John Paul Vann, Vietnam'dan ülkesine döndükten sonra bu savaşta yaşananların doğru aktarılmadığını görür. Bunun üzerine Vann, gazeteci Burnett'e savaşı anlatır. Bu bilgiler gazete de yayınlayınca işler karışır.
Orj Adı: Bright Shining Lie Yön :Terry George Oyn: Bill Paxton, Amy Madigan, Donald Logue, Eric Bogosian
TV 8 / 22.30

Mağara Adamı
Stoney ve Dave adlı iki arkadaş, bahçelerinde bir havuz açarken kazı sırasında oldukça büyük bir buz parçası bulurlar. Buz yavaş yavaş erimeye başlar. İki arkadaş şok olmuştur, çünkü buz parçası eridikçe içinde canlı bir insan olduğunu görürüler.
Orj. Adı: Encino Man Yön: Les Mayfield Oyn: Sean Astin, Brendan Fraser
TGRT / 24.00


 
  TV TEL
TRT: Ank. (312) 490 43 00 İst. (212) 259 72 75 İzm. (232) 463 02 03
KANAL 7: (212) 612 90 90
TGRT: İst. (212) 454 56 00 Ank. (312) 441 34 00
STV: (216) 344 85 60
MELTEM TV: (212) 639 08 85
FLASH TV: (212) 256 81 00
CNN TÜRK: (212) 413 56 00
STAR: (212) 448 90 00
KANAL D: (212) 413 51 11
atv: (212) 354 39 36
SHOW TV: (212) 355 01 01
tv8: (212) 288 51 52
CNBC- e: (212) 335 00 00
NTV: (212) 335 00 00
TV5: (0212) 495 10 05
HİLAL TV: (0212) 613 96 55
KON TV: (0332) 444 01 55
RTÜK: Tel: (312) 297 50 50
ALO RTÜK: 178

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Diziler | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi