T Ü R K İ Y E ' N İ N    B İ R İ K İ M İ
S P O R 31 TEMMUZ 2006 PAZARTESİ
  Ana Sayfa
  Gündem
  Politika
  Ekonomi
  Dünya
  Aktüel
  Spor
  Yazarlar
  Televizyon
  Sağlık
  Yurt Haberler
  Son Dakika
 
 
 
  657'liler Ailesi
  Ankara'da Şafak
  Bilişim
  Çalışanın Sesi
  Diziler
  Düşünce Gündemi
  İzdüşüm
  Kültür-Sanat
  Okur Sözcüsü
  Röportaj
  Sinema
  Yemek
  Zamanda Yolculuk
 
  Bize Yazın
  İnsan Kaynakları
  Abone Formu
  Temsilcilikler
  Reklam
  Künye
Cafercan dünyanın tanınmayan ünlüsü

Futbol dünyasının geleceği olarak gösterilen 100 oyuncusu geniş çaplı bir araştırma sonucu seçildi. Eurosport.es adlı internet sitesinin de listenin oluşumunda katkıda bulunduğu oyuncular arasında Dünyanın en az tanınmış en iyi 100 futbolcusu arasında G.Saraylı Cafercan Aksu da var. Sitede Cafercan Aksu için "Süper Lig'de oynayamasa da takımının gelecekteki yıldızları arasında sayılıyor" yorumu yapıldı.


Baki'nin İnönü sabırsızlığı

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Baki Mercimek, yeni sezonda siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi olmak istediğini söyledi. İnönü Stadı'ndaki tribün baskısından çekinmediğini dile getiren genç oyuncu, "İnönü'de maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Tribünlerin desteğiyle lig ve Avrupa'da başarılı olacağız" dedi.


Akkaş zorlanmadı

Türkiye Kulüplerarası Atletizm 1. Ligi 2. Kademe yarışlarında Dünya 4.'lüğü bulunan Halil Akkaş 5 bin metrede 13,52.10'luk derecesiyle ilk günü 1. sırada tamamlarken, F.Bahçe'den Kemal Koyuncu 14,52.88'lik dereceyle ikinci sırada yer aldı. Bayanlar 400 metrede Pınar Saka, 53,89'luk derecesiyle 23 yaş altında yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Yarışların ilk gününde bayanlarda Enka, erkeklerde ise F.Bahçe birinci oldu.


Fener'den Carlos'a servet

Roberto Carlos'un F.Bahçe'ye transferi dünya gündeminden düşmüyor. İspanyol Marca Gazetesi, Brezilyalı yıldızın bugün İstanbul'a geleceğini iddia ederken, İngiliz Mirror da F.Bahçe'nin Carlos'la 3 yıllığına anlaştığını ve yıllık 5 milyon pound (Yaklaşık 15 milyon YTL) teklif ettiğini yazdı. Gazete, Brezilyalı yıldızın F.Bahçe ile anlaştığını ileri sürerken, bonservisi için Real Madrid kulübüyle görüşmelerin sürdürüldüğüne dikkat çekti. 1996 yılından bugüne İspanyol kulübünde forma giyen Carlos'un da F.Bahçe'ye gelmek istediği ve iki kulüp arasındaki anlaşmanın çözülmesini beklediği belirtiliyor.


Lugano'da dert bitmiyor

F.Bahçe'nin yolunu gözlediği Lugano'da yeni bir problem ortaya çıktı. Libertadores Kupası'nda takımı Sao Paulo ile birlikte final yolunda emin adımlarla ilerleyen, ancak sarı-lacivertlililer'in yarı finalde elenmesi durumunda erken gelmesini beklediği Uruguaylı futbolcu bu kez de milli takım engeliyle karşılaştı. Sao Paulo takımınının önemli oyuncularından biri olan ve Libertadores Kupası'nın ardından F.Bahçe'ye gelmesi beklenen Lugano, Uruguay Milli Takımı'nın 16 Ağustos'ta Mısır'la oynayacağı özel maçın kadrosuna çağırıldı.


Alex'ten vefa dersi

Transferi yılan hikayesine dönen Fransız yıldız Anelka, her fırsatta F.Bahçe'den ayrılmak istediğini dile getirirken, takımın diğer yıldızı Alex ise sarı-lacivertli kulüpte mutlu olduğunu ve sözleşme yenilemek istediğini söyledi. Fransız yıldız takımdan ayrılmak için bahaneler ileri sürerken Brezilya'nın Esporto televizyonuna konuşan Alex ise 2007'de bitecek olan sözleşmesini uzatmak istediğini açıkladı.


Franck Ribery uslanmak bilmiyor

Bir çok Avrupa kulübünün transfer etmek istediği G.Saray'ın eski oyuncusu Franck Ribery, takımı Marsilya'da kalacağını açıklamasına rağmen, antrenmana çıkmadı. Ribery'nin bu hareketi, Marsilya'yla ipleri kopardığı yorumlarına yol açtı. Fransa Şampiyonu Lyon'un görüşmeler yaptığı Ribery'le, son olarak Arsenal'in de görüştüğü ifade ediliyor.


Güreşte Türkiye takım halinde birinci

Avrupa 9. Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası'nında Türk sporcular, 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. Şampiyonada toplam 3 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya alan Türkiye, 77 puanla takım halinde birinci oldu.


Engelli yüzücüler engel tanımıyor

Türkiye Engelliler Yüzme Şampiyonası, Konya'da sona erdi. 24 bedensel, bir zihinsel ve 7 görme engelli olmak üzere 32 yüzücü katıldığı yarışlar sonunda 4 görme ve 8 bedensel engelli sporcu finale kaldı. 15 günlük kampın ardından seçilecek 8 engelli sporcu, 2006 Dünya Engelliler Yüzme Şampiyonası'na katılacak.


Sakarya'ya iki milli oyuncu

Sakaryaspor, kaleci Luis Martinez ve stoper Branimir Bajic ile prensipte anlaştı. Lig'de iyi mücadele edebilmek için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Basın sözcüsü Rıdvan Duran, "Dış transferde Kolombiya Milli Takımı'ndan Martinez ve Bosna Milli Takımı'ndan Bajic ile prensipte anlaştık. Olumsuz gelişme olmazsa imza attıracağız"dedi.


Yıldız Bayanlar Balkan Şampiyonu

Yıldız Bayanlar Balkan Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, S. Karadağ'ı 3-1 yenerek Balkan şampiyonu oldu. Şampiyonu belirleyecek maçın ilk setini 25-17 kaybeden Türkiye, diğer setlerde başarılı oyun çıkartarak karşılaşmadan galip ayrılmayı bildi.


Filede Milliler Estonya'yı geçti

Erkekler Voleybol Avrupa Ligi'nde, Türkiye 3. maçında Estonya'yı 3-2 yendi. Milliler, rakibini 25-27, 23-25, 25-18,25-18 ve 15-10'luk setlerle 3-2 mağlup etti. Turnuvada ilk gün Hırvatistan'a 3-1 yenilen Türkiye, 2. maçında İspanya'yı 3-1 yenmişti. Final 19-20 Ağustos tarihlerinde İzmir'de yapılacak. Türkiye, ev sahibi olarak dörtlü finale doğrudan katılacak.


Tümer de götürülmedi

F.Bahçe, yarın Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde Torshavn ile yapacağı maçın rövanşı için dün Danimarka'ya gitti. Burada bir gün kalan sarı-lacivertliler, bugün Faroe Adaları'na geçecek. Teknik direktör Zico, Anelka ve Appiah'tan sonra sakatlığı bulunan Tümer'i de maç kadrosuna almadı.

Geri dön   Yazdır   Yukarı


ALPORT Trabzon Liman İşletmeciliği

Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Aktüel | Spor | Yazarlar
Televizyon | Sağlık | Bilişim | Dizi | Künye | Arşiv | Bize Yazın
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © Yeni Şafak
Tasarım ve içerik yönetimi: Yeni Şafak İnternet Servisi