|

Erdoğan'ı ağlatan türkü

İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Peygamber Efendimiz'in Doğum Günü için İstanbul'da dev bir organizasyon hazırladı. Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı programda Ömer Karaoğlu "Şehidin Türküsü" ve Yol mu Dayanır" isimli eserlerini seslendirirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın duygulandığı anlar dikkat çekti.

yenisafak.com.tr / eğitim
00:00 - 25/04/2014 Cuma
Güncelleme: 16:49 - 25/04/2014 Cuma
Yeni Şafak
Erdoğan'ı ağlatan türkü
Erdoğan'ı ağlatan türkü

Mısır direnişinin tüm dünyadaki ortak simgesi olan R4BİA selamının logosu Önder Vakfı tarafından Kutlu Doğum Haftası için özel olarak yeniden tasarlandı. Hucurat Suresi'nin 'Müminler ancak kardeştir' ayeti R4BİA selamı şeklinde yorumlandı.

Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı programda Ömer Karaoğlu "Şehidin Türküsü" ve Yol mu Dayanır" isimli eserlerini seslendirirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı anlar dikkat çekti.

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın kısa süren konuşmasının ardından Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler "Bu ülkede bir imam hatipliler birde olmayanlar var, bende malesef olmayanlardanım" şeklinde konuştu.

Mısır direnişiyle tüm dünyaya yayılan R4BİA selamı kardeşliğin de simgesi oldu. Programa katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken TV NET ekranlarından canlı olarak izleniyor.

10 yıl önce