|

Kitap Okuma Yarışmasında final heyecanı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri tarafından düzenlenen 11. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması Sınavı için geri sayım başladı. 23 Mart tarihinde başlayan yarışmaya kayıt yaptıran üyeler 2 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan sınavı büyük bir heyecanla bekliyor.

Yeni Şafak
13:47 - 15/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:50 - 15/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinin artık bir gelenek haline gelen ve bu yıl 11. Sini düzenlediği kitap okuma yarışmasına tüm Zeytinburnu halkı yoğun bir ilgi gösterdi. 11 Nisan Cumartesi günü kayıtları tamamlanan ve 7 den 70 e her yaştan üyenin ilgi gösterdiği yarışmanın katılımcı sayısı 6000 e yaklaştı. Binlerce kitap ise ödünç verildi. Kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına katkı sağlamak ve okumayı teşvik etmek amacıyla organize edilen ve Zeytinburnu ilçesinde her yıl bir şenlik havası estiren yarışmada katılımcılar artık büyük bir heyecanla 2 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınavı bekliyor.




Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu halkının yarışmaya ilgisinden ve kitap okuma duyarlılığı kazanmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kitap okumayan ve onlarla dost olmayanların hayatı okumada, olup bitenlere ve kendilerine yön vermede zorlanacakları düşüncesiyle üyelerinde farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını, Bilgi Evleri'nin de bu amaçla hizmet verdiğini belirterek, yoğun ilgi gösteren tüm Zeytinburnu halkına teşekkür ederek katılımcılara başarılar diledi.




“Okumak sizden, ödüllendirmek bizden” sloganıyla geleneksel olarak düzenlenen kitap okuma yarışmasının bu yıl on birincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek emeği geçen ve destek veren tüm Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelimize, ilçemizde yer alan tüm resmi ve özel okullardaki idareci ve öğretmenlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum dedi.



#Kitap
#yarışma
#bilgievi
9 yıl önce