|

DAP Vadisi Çağlayan'a kentsel dönüşüme başlıyor

İstanbul''da 20''ye yakın fabrikayı dönüştürerek konut ve ofis haline getiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa Yakası''nda iki yeni kentsel dönüşüm alanı daha kazandıracaklarını belirterek, ''Hak sahipleri ile imza aşamasındayız" dedi.

Çağlar Çağatay
00:00 - 24/10/2014 Cuma
Güncelleme: 23:31 - 23/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
DAP Vadisi Çağlayan'a kentsel dönüşüme başlıyor
DAP Vadisi Çağlayan'a kentsel dönüşüme başlıyor

İstanbul''un iki yakasında da 20''ye yakın fabrika alanında dönüşüm gerçekleştiren Dap Yapı, Avrupa Yakasında iki kentsel dönüşüm yapmaya daha hazırlanıyor. Çağlayan''da fabrika alanını Z Ofis, İ Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang ofis projeleri ile Dap Vadisi''ne dönüştüren DAP Holding, bölgede kentsel dönüşüm de yapacak.

KAĞITHANE''YE ZİYA İMZASI

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ''Çağlayan''da DAP Vadisi''ni hayata geçiriyoruz. Kağıthane''nin dönüşümüne imzamızı atıyoruz. Dünya''nın en büyük Z harfiyle başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis''le devam ettik. Sırada S Ofis var. Yaklaşık 10 yıldır topladığımız, her biri eski fabrika arazilerinden geliştirdiğimiz arsalarda bugün 932 ofisin bir araya geldiği DAP Vadisi konseptini oluşturduk" dedi.

İŞ DÜNYASINA HİZMET

Bölgenin A kalite ofis ihtiyacına yanıt veren DAP Vadisi'nin, iş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde topladığını belirten Yılmaz, şunları söyledi: "Toplantı odaları, mağazalar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi gibi ihtiyaç duyulacak her şey aynı konseptte buluşuyor."

Avrupa ödülü

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, bilgi ve tecrübelerini Avrupa''daki gayrimenkul temsilcileri ile de paylaştıklarını açıkladı. Ziya Yılmaz, şöyle devam etti: ''Bu yıl, Londra''da düzenlenen Gayrimenkul Oscarları Yarışması''ndan 15 ödülle döndük. Geliştirdiğimiz projeler, Avrupa''nın en prestijli gayrimenkul ödüllerini ülkemize kazandırdı."

400 ofis satışta

Dap Vadisi, 932 bağımsız ofis birimlerinden oluşurken ilk etapta 400 birimi satışa çıktı. Dap Vadisi''nde büyüklükleri 21 ile 330 metrekare arasında değişen farklı ofis seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 190 bin TL''den başlayan Çağlayan Dap Vadisi projesinde banka kredisi ile ofis sahibi olunabilecek. Projede alternatif ödeme seçenekleri de mevcut.

10 yıl önce