|

Dedeoğlu'ndan umut dolu açıklamalar

Akil İnsanlar İç Anadolu Bölgesi Heyeti Başkan Vekili Beril Dedeoğlu, "Türkiye'de yaşayan bizlerin en büyük ortak paydası, ortak gelecek inşasıdır. Bu ülkede daha istikrarlı, daha kalkınmış, daha özgür, daha fazla hukuk ve demokrasiye doymuş ortak bir gelecek istiyoruz" dedi.

Aa
00:00 - 13/04/2013 Cumartesi
Güncelleme: 20:34 - 13/04/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Dedeoğlu'ndan umut dolu açıklamalar
Dedeoğlu'ndan umut dolu açıklamalar

Heyet, bir otelde düzenlenen toplantıda çeşitli derneklerin temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Heyet Başkanı Ahmet Taşgetiren, yaptığı selamlama konuşmasının ardından Adana'daki programına katılmak üzere salondan ayrıldı.

Başkan Vekili Beril Dedeoğlu, Türkiye'de herkese lazım olan şeyin, gerçek hisleri konuşmak ve yürekten geleni dinleyebilmek olduğunu söyledi.

"Türkiye'de yaşayan bizlerin en büyük ortak paydası, ortak gelecek inşasıdır. Bu ülkede daha istikrarlı, daha kalkınmış, daha özgür, daha fazla hukuk ve demokrasiye doymuş ortak bir gelecek istiyoruz" diyen Dedeoğlu, burada yan yana gelmiş kişilerle "kan akmasın", "toplumsal kardeşlik devam etsin" ve "ortak bir gelecek nasıl sağlanabilir?" gibi konular üzerinde durulacağını kaydetti.

Heyet, daha sonra, salondakilerin görüş ve önerilerini dinledi.


11 yıl önce