|

Paralel örgütten Abdülkadir Selvi'ye fiziki takip

Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'yi 2009 yılında ağabeyi üzerinden dinleyen paralel örgüt, şimdi de fiziki takibe başladı. Örgütün paravan sitelerinde yer alan haber Selvi'nin adım adım izlendiğini ortaya çıkardı. Selvi'nin ifade verme sürecini adliye koridorlarında takip eden örgüt, Yeni Şafak'ın avukatını "siyah giyimli kadın" diye sunup yalan haberlerine gizem katmayı da ihmal etmedi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 20/06/2014 Cuma
Güncelleme: 18:56 - 20/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Paralel örgütten Abdülkadir Selvi'ye fiziki takip
Paralel örgütten Abdülkadir Selvi'ye fiziki takip

Abdülkadir Selvi bugün 'Kod Adı Muta Nikahı' başlıklı yazısı dolayısıyla Fethullah Gülen'in şikayeti üzerine Ankara Adliyesi'nde talimat ifade vermeye gitti. Saat 11:45'te Ankara Adliyesi'nde savcıya ifade veren Selvi ile ilgili aktifhaber.com ve postmedya.com adlı siteleri "Abdülkadir Selvi kuryelik mi yapıyor" başlıklı haberler yaptı.

Cemaat medyasının 'paravan' haber siteleri, Selvi'nin bugün adliyeye sevk edilen böcek zanlıları ile ilgili kuryelik yapmak için adliyeye gittiği yalanını ortaya attı.

Akla ziyan bir metinle böyle iftira attılar

Örgüt siteleri, fiziki takibe aldıkları Selvi ile ilgili aynen şu ifadelere yer verdi: 'Bu sırada soruşturmayı yürüten savcılık katında Yenişafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi görüldü. Selvi, yanında getirdiği bazı belgeleri siyah giyimli bir kadına iletirken, söz konusu kadın Selvi'den aldıklarıyla hızla soruşturma savcısının yanına girdi. Erdoğan'ın en yakın danışmanının Ankara Adliyesi'ne böcek soruşturmasında Emniyet Müdürleri'nin tutuklanması için abluka kurduğu iddia edilmişti. Söz konusu danışmana en yakın gazetecinin Abdülkadir Selvi olduğu biliniyor. Selvi'nin gazeteci kimliğiyle Savcı ile başka kesimler arasında kuryelik yaptığı iddia ediliyor.'

"Siyah giyimli kadın" Yeni Şafak'ın avukatı

Örgüt siteleri, siyah giyimli dedikleri kadın Yeni Şafak Gazetesi Ankara avukatı Ayşe Gültiken, dosya dedikleri ise Abdülkadir Selvi'nin yazılı savunması…


10 yıl önce