|

Araç sürüye daldı

Bursa''nın Orhangazi ilçesine bağlı Yeniköy beldesinde, bir otomobil ahıra götürülen 20''ye yakın büyükbaş hayvanın arasına daldı. 2 inek ve köpeğin telef olduğu kazada çoban da ağır yaralandı.

İha
00:00 - 26/02/2013 Salı
Güncelleme: 19:52 - 26/02/2013 Salı
Yeni Şafak
Araç sürüye daldı
Araç sürüye daldı

Edinilen bilgiye göre, ailesi ile birlikte yakınlarını ziyaret için Orhangazi''den Yeniköy''e giden Mehmet Candaş''ın kullandığı 77 DA 817 plakalı otomobil, köy girişinde ahıra götürülen inek sürüsünün arasına daldı. Kazada inek sürüsünün bakıcısı olan Oğuzhan Sönmez (27) ağır yaralandı. Yaralı 112 Acil Servis ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi''ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkları olan Sönmez, hayati tehlike kaydıyla Bursa Devlet Hastanesi''ne sevk edilirken, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kazada iki inek ve bir köpek telef oldu. Otomobilde ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


11 yıl önce