|

Bahşiş terörü!

Şişli''de trafiğin yoğun olduğu saatlerde lüks bir cipin önünü kesen 2 kişi, kendilerine bahşiş verilmeyince tehditler savurarak aracın camını taşla kırmaya çalıştı

.
00:00 - 10/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 22:51 - 9/11/2014 Pazar
Yeni Şafak
Bahşiş terörü!
Bahşiş terörü!

İstanbul''un Şişli ilçesinde bahşiş almak için bir cipin önünü kesen 2 şehir eşkıyası, istekleri yerine gelmeyince aracın camını kırmaya yeltendi.

Trafiğin açılmasıyla gaza basan sürücü kaçarak canını kurtardı. Görenleri dehşete düşüren olay, önceki akşam Şişli''de yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu, araçların adım adım ilerlediği saatlerde yol kenarında beliren 2 kişi, gözlerine kestirdikleri lüks bir cipin önünü keserek sözde bahşiş istedi.

TEHDİTLER SAVURDU

Ancak araçtakiler, bu isteğe olumsuz cevap verdi. Elindeki taşı gösteren bir eşkıya, araca zarar vereceği tehdidini savurdu. Tehdidin para etmediğini anlayınca çılgına dönen bu kişi, elindeki taşla aracın ön camına defalarca vurdu. Korkudan aşağıya dahi inemeyen araçtakilerin imdadına açılan trafik yetişti. Hemen gaza basan sürücü, olay yerinden hızla uzaklaştı. Şişli Evlendirme Dairesi''nin yakınında gerçekleşen bu olay, içinde gelin-damat olup olmadığına bakmadan lüks araçların önünü kesen bu kişilerin bahşiş adı altında gaspa teşebbüs ettiğini gözler önüne serdi.

9 yıl önce