|

Ben sensiz ne yaparım

Adana''da Seyhan Nehri''ne uçan otomobil, 2 genç kıza mezar oldu. Emekli öğretmen baba Yalçın Alçiçek, üniversiteye kayıt yaptırdığı gün kaybettiği 19 yaşındaki kızı Berfin''in tabutuna sarılarak, ''Kızım ben şimdi sensiz ne yaparım'' diye ağladı

.
00:00 - 3/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:50 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Ben sensiz ne yaparım
Ben sensiz ne yaparım

Adana''da üniversiteye yeni kayıt yaptıran kızını kaybeden babanın dramı yürekleri dağladı. Kaza, önceki akşam merkez Seyhan ilçesine bağlı Özdemir Sabancı Bulvarı''nda meydana geldi. Ersel K. (20) yönetimindeki 01 COA 52 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak Seyhan Nehri''ne uçtu. Sürücü ile araçta bulunan Erdinç K. ve Eren K. yüzerek kurtuldu. KKTC''deki özel bir üniversitenin psikoloji bölümüne yeni kayıt yaptıran 19 yaşındaki Beren Alçiçek ile arkadaşı Ceren Kuruluk (19) ise hayatını kaybetti.

BIRAKIP NASIL GİTTİN

Sudan çıkartılan kızların cesetleri Adli Tıp Kurumu''na kaldırıldı. Otopsinin ardından Berfin''in cenazesi ailesine teslim edildi. Kızının naaşına dokunup, sarılmak isteyen emekli öğretmen Yalçın Alçiçek sinir krizi geçirdi. Evladının tabutuna sarılan acılı baba, ''Kızım, bizi bırakıp nasıl gittin. Ben şimdi sensiz ne yaparım'' diye ağladı. Babanın dramı, herkesi gözyaşına boğdu. Kazanın ardından gözaltına alının sürücü Ersel K., 32 promil alkollü çıktı.

10 yıl önce