|

Beste'nin katili annesi mi?

Ergün Çolakoğlu
00:00 - 19/11/2008 Çarşamba
Güncelleme: 15:32 - 19/11/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Beste'nin katili annesi mi?
Beste'nin katili annesi mi?

Gürpınar'da, 15 yıl önce, kullandığı otobüsün muavini tarafından karısı ve 2 çocuğu öldürülen Erdal Uğurlu'nun yaşadığı evde, bu olaydan sonra evlendiği Belgin Uğurlu ağır yaralı, 11 yaşındaki kızı ise boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayın, Konya'da bulunan Erdal Uğurlu'nun evdekilere telefonla ulaşamaması üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.






Belgin Uğurlu ve kızı Beste'yi cansız bir halde yerde yatarken gören şahıslar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Beste'nin öldüğünü annesinin ise ağır yaralı olduğunu tespit etti. Anne Belgin Uğurlu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Polis olay yerinde ve ceset üzerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda Beste'nin boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cumhuriyet savcısının da olay mahallindeki araştırmalarının ardından çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.




Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, dairedeki incelemenin yanısıra aile yakınlarının, bina sakinlerinin ve apartman görevlilerinin de ifadesine başvurdu. Polis, olay günü Konya'da bulunan Erdal Uğurlu'nun, 15 yıl önce otobüs şoförüyken ilk karısı ve biri erkek, diğeri kız olan iki çocuğunun muavini tarafından öldürüldüğünün belirlenmesi üzerine eski dosyayı da incelemeye aldı. Ancak polisin küçük Beste'nin annesi tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde durulduğu da öğrenildi. Yaralı ve şokta olan annenin ağzında ve ellerinde kızının saçları bulunduğu öğrenilirken, daire kapısının zorlanmamış olması ve 14. katta bulunan dairenin içeriden kilitlenmiş olması cinayetin dışarıdan yabancı birisi tarafından işlenmediğini ortaya koydu. Girdiği şok nedeniyle ifadesi henüz alınayan Belgin Uğurlu'nun anlatacakları, polisin cinayeti çözmesinde etkili olacak.

Öteyandan acı haberi alan baba Erdal Uğurlu'nun hemen istanbula geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


15 yıl önce